Mes eisime į Ažuolo pradine.....Gal kas turit kokią nuomonę apie mokytoją Kriaučiūnienę....būtų malonu išgirsti
Noreciau suzinoti apie mokytoja Ona Gurkliene. Gal kieno nors vaikuciai mokynosi pas sia mokytoja? Mano dukryte irasyta pas sia mokytoja.
QUOTE(skarinka @ 2007 06 06, 13:34)
Noreciau suzinoti apie mokytoja Ona Gurkliene. Gal kieno nors vaikuciai mokynosi pas sia mokytoja? Mano dukryte irasyta pas sia mokytoja.
Mano sunus šiemet baigė šioje mokykloje ketvirtą klasę, tai pameginkite sužinoti , kiek vaikų perėjo iš šios mokytojos klasės į kitas klases . . .
QUOTE(vietinuke @ 2007 06 29, 00:30)
Mano sunus šiemet baigė šioje mokykloje ketvirtą klasę, tai pameginkite sužinoti , kiek vaikų perėjo iš šios mokytojos klasės į kitas klases . . .
Tai gera ar bloga ji mokytoja?
QUOTE(Crazy @ 2007 06 29, 14:11)
Tai gera ar bloga ji mokytoja?
Tai turbut gera, nes mokiniai ir ju teveliai taip ja mylejo ,kad nemaza dalis nusprende ja palikti...
Geriau pasakytit ka daryti dabar; ar eiti penkta kl. i Azuolo vidurine, ar geriau bandyti patekti i Basanaviciaus. Gal turit minciu ..

man teko netrumpai praleisti laiko sioje mokykloje. ten ne tik vaikai, bet ir mokytojai uzguiti...gimines dinastija...gaila direktoriaus...mokytoju labai daug,kaip ir negaleciau vinu zodziu apibudinti visu. bendras paruosimas tikrai neauksto lygio. administracija,bei keli pakalikai garsiau GIEDA,nei realiai ugdymu uzsiima. pasiilgau vaiku,noreciau pamatyti,kokie jau jie uzauge.mylejau as juos visus ir tikrai visada pisiminsiu siuos mazus zmogeliukus.sekmes jums

Na pasisakykit mamytes, kaip ruosiates rugsejui. Pasiskaiciau as apie ivairias mokyklas ir dabar pasimeciau, kaip rengt dukra rugsejo 1 d. Siuvame uniforma, kadangi supratau, kad visi vaikuciai vaiksto tik su uniformom. Tai rugsejo 1 kaip suprantu jau reikia ateit su uniforma. Ar nebutina? Mokytojai dabar atostogauja, todel klausiu jusu. Gal kuri zino kokia mokykloj tvarka del tu uniformu.
QUOTE(skarinka @ 2007 08 01, 14:53)
Na pasisakykit mamytes, kaip ruosiates rugsejui. Pasiskaiciau as apie ivairias mokyklas ir dabar pasimeciau, kaip rengt dukra rugsejo 1 d. Siuvame uniforma, kadangi supratau, kad visi vaikuciai vaiksto tik su uniformom. Tai rugsejo 1 kaip suprantu jau reikia ateit su uniforma. Ar nebutina? Mokytojai dabar atostogauja, todel klausiu jusu. Gal kuri zino kokia mokykloj tvarka del tu uniformu.
mano sūnus rukgsėjo 1 eina su uniforma.
tai kad kiek suprantu berniukam unifomomis vadinami kostiumai....tai mes su juo manau ir lėksime rugsėjo 1
QUOTE(skarinka @ 2007 08 01, 15:53)
Jei kalba eina apie Ąžuolo mokyklą - tai čia reikia eiti su uniforma. Žinoma kad rugsėjo pirmąją reikia ateiti su uniforma.

Aciu uz atsakyma. Na apie uniformas, tai zinau. Tiesiog pagalvojau, kad rugsejo pirmaja galma be uniformos. As uz uniformas. Tik man truputi liudnoka ju spalva. Primena mano uniforma. Kaip as jos nemegau. Bet nieko napadarysi. Tiesiog pasistengiau sugalvoti grazu ir patogu sukneles fasona (nors ka cia prigalvosi).
Dar noriu paklaust del kupriniu. Ar pirma diena ateit su kuprinemis? Manau, kad nereikes ju. Gal kas patars.
Dar noriu paklaust del kupriniu. Ar pirma diena ateit su kuprinemis? Manau, kad nereikes ju. Gal kas patars.
QUOTE(skarinka @ 2007 08 14, 13:58)
Aciu uz atsakyma. Na apie uniformas, tai zinau. Tiesiog pagalvojau, kad rugsejo pirmaja galma be uniformos. As uz uniformas. Tik man truputi liudnoka ju spalva. Primena mano uniforma. Kaip as jos nemegau. Bet nieko napadarysi. Tiesiog pasistengiau sugalvoti grazu ir patogu sukneles fasona (nors ka cia prigalvosi).
Pirmokėliai rikiuojasi kiemelyje su mokytojais, dažniausiai turi tik po gėlytę. Kartu visi eina į didžiąją mokyklą. taip kad toje kelionėje kuprinės tikrai nereikia. jei vaikas labai nori galite pasiimti, bet teks nešioti jums. po to į klasę parėję pasikalba, mokytoja dažniausiai duoda kokią nors dovanėlę pieštuką ar pan. ir viskas. Tad kuprinės ir čia nereikia.
Mano visi trys čia į pirmą klasę ėjo. Mokytojos buvo skirtingos, bet scenatrijus tas pats

dėl uniformos - lygtai (tiksliai nepamenu, nes pas mane berniukai