Gal žinote ar iš ryto mokysis penktokai , ar popietinėje pamainoje?
Ir dar kokius būrelius pasiūlytumėte po pamokų.Kada pradedami vertinti pažymiais?
QUOTE(*Samanė* @ 2007 08 17, 10:46)
Gal žinote ar iš ryto mokysis penktokai , ar popietinėje pamainoje?
Ir dar kokius būrelius pasiūlytumėte po pamokų.Kada pradedami vertinti pažymiais?
bent kai sūnus buvo penktokas, tai mokėsi po pietų, o pažymiais pradėjo vertinti per antrą trimestrą. Dabar dėl mokymosi pamainų, bus info rugsėjo 1, kas ir kaip.

Mano sūnus pateko pas mokytoją D. Kairaitienę. Gal ką žinot...

As pati mokiausi sioje mokykloje nuo pat jos ikurimo ir maciau kaip viskas keitesi ir kiek ten visokiu dalyku yra (tikrai ne paciu geriausiu
). Ypac pasijaute, kai patekau i universiteta ir susitikau kitu zmoniu is kitu mokyklu... Pavydas eme kiek jie turejo galimybiu...
gaila, kad Azuole viskas buvo daroma del vaizdo... Jei ne keli mokytojai kurie stengesi ir nebijojo priestarauti visai tai tvarkai ir poziuriui, tai is viso nieko ten gero. Dabar net nesinori i ta mokykla grizti... O taip neturetu buti, jei mokykla gera...

QUOTE(Sukasi_ @ 2008 01 04, 02:09)
As pati mokiausi sioje mokykloje nuo pat jos ikurimo ir maciau kaip viskas keitesi ir kiek ten visokiu dalyku yra (tikrai ne paciu geriausiu
). Ypac pasijaute, kai patekau i universiteta ir susitikau kitu zmoniu is kitu mokyklu... Pavydas eme kiek jie turejo galimybiu...
gaila, kad Azuole viskas buvo daroma del vaizdo... Jei ne keli mokytojai kurie stengesi ir nebijojo priestarauti visai tai tvarkai ir poziuriui, tai is viso nieko ten gero. Dabar net nesinori i ta mokykla grizti... O taip neturetu buti, jei mokykla gera...

tai gal papasakok. Nors maniškis dar pradinukas, bet vis tiek įdomu, jeigu teks toliau ten mokytis.
Nzn ka cia ir pasakoti, labai daug nesvariu dalyku vyko... kol valdzia nepasikeis, tol manau taip ir bus. Nenoriu tersti labai, nes nzn kas vyksta kitose mokyklose... gal kitur dar blogiau... Bet vienas is dalyku, jei zinai kur nueiti ir kam ka nunesti, buk ramus del egzaminu, bus kas uz ausu patraukia...
Dar vienas dalykas yra del visokiu rinkliavu... prisimenu, kad man dvylikta klase, o ir beje desimta nemazai kainavo.
Privalomi renginiai, kurie kai kada buna mokami, manes nezavejo...
Kitas dalykas liecia mokslus ir ju kokybe... prastokai buvo... universitete daug ka pavyti reikejo... kalbant apie vyresnias klases, tai likau patenkinta matematikos mokytoja (nors ne visiems ji patiko), dar anglu buvo nieko... jei dalyvaudavai kokiam projekte, visada buvo reikalaujama maksimumo, neduok dieve nepasiseks ir sugadinsi mokyklos varda... o ir tu projektu mazokai buvo... kiek pasakodavo is gimnaziju ateje, tai dalyvavo ir ten ir ten ir ten ir t.t.
pacioje pradzioje, kai dar tik atsirado plauku dazai Lietuvoje (na cia labai senai
) atejo mergina sruogom nusidaziusi plaukus... is valdzios ji sulauke del to nemazai priekaistu... tas pats buvo ir su auskarais ausyse ir t.t. aisku siuo metu jau mases zmoniu nebesuvaldo ir vaiksto visi su auskarais ir dazytais plaukais
O smagiausia buvo tai man pirmam kurse... Atsimenu pirma informatikos laboratoriniu paskaita. Atejom i auditorija, atsisedom prie kompu... visi pradejo narsyti ir t.t. o as kaip durnele laukiu, kol man kas nors duos leidima prie klaviaturos prisiliesti... Tiesiog Azuolo tvarka buvo tiek i krauja iaugusi, kad negalima to ar to daryti ir t.t. Ir bijo paskui zmones savo mintis reiksti, nes neduok dieve ne taip ka pasakysi...
Na zodziu liudna... beje kiek as zinau, mazdaug 80% (tikrai) nenoretu grizti i ta mokykla...
dar vienas dalykas, kad as jau senokai jai baigiau... gal dabar kas nors ir i gera pasikeite, nors abejoju...
Dar vienas dalykas yra del visokiu rinkliavu... prisimenu, kad man dvylikta klase, o ir beje desimta nemazai kainavo.
Privalomi renginiai, kurie kai kada buna mokami, manes nezavejo...
Kitas dalykas liecia mokslus ir ju kokybe... prastokai buvo... universitete daug ka pavyti reikejo... kalbant apie vyresnias klases, tai likau patenkinta matematikos mokytoja (nors ne visiems ji patiko), dar anglu buvo nieko... jei dalyvaudavai kokiam projekte, visada buvo reikalaujama maksimumo, neduok dieve nepasiseks ir sugadinsi mokyklos varda... o ir tu projektu mazokai buvo... kiek pasakodavo is gimnaziju ateje, tai dalyvavo ir ten ir ten ir ten ir t.t.
pacioje pradzioje, kai dar tik atsirado plauku dazai Lietuvoje (na cia labai senai

O smagiausia buvo tai man pirmam kurse... Atsimenu pirma informatikos laboratoriniu paskaita. Atejom i auditorija, atsisedom prie kompu... visi pradejo narsyti ir t.t. o as kaip durnele laukiu, kol man kas nors duos leidima prie klaviaturos prisiliesti... Tiesiog Azuolo tvarka buvo tiek i krauja iaugusi, kad negalima to ar to daryti ir t.t. Ir bijo paskui zmones savo mintis reiksti, nes neduok dieve ne taip ka pasakysi...
Na zodziu liudna... beje kiek as zinau, mazdaug 80% (tikrai) nenoretu grizti i ta mokykla...
dar vienas dalykas, kad as jau senokai jai baigiau... gal dabar kas nors ir i gera pasikeite, nors abejoju...

manau kad azuolo mokykla zlugdo vaikus
ne uz ka nepriverstu leisti savo vaika ten.Siaubas

QUOTE(Crazy @ 2008 03 09, 09:57)
Yra kalbų, tik neaišku, iki kiek jos pagrįstos, kad kažkam parūpo "Ąžuolo" pradinės mokyklos pastatas
O ir pirmokų klasių šiemt žada formuoti tik keturias
Pasidalinu info, kurią neseniai išgirdau

Tai jau buvo prieš kelis mėnesius susirinkimas dėl to. Jua tada pavaduotoja sakė, kad formuos mažiau pirmų klasių, nebepriims vaikų iš kitų rajonų, nes per kelis metus turi nelikti popietinės pamainos.
Bent pradine mokykla ir mūsų mokytoja aš patenkinta. Nežinau, kas ten dedasi vidurinėje, bet kaip mokykla gali žlugdyti vaikus, tai nesuprantu

QUOTE(zinulė @ 2008 03 09, 20:59)
Tai jau buvo prieš kelis mėnesius susirinkimas dėl to. Jua tada pavaduotoja sakė, kad formuos mažiau pirmų klasių, nebepriims vaikų iš kitų rajonų, nes per kelis metus turi nelikti popietinės pamainos.
Bent pradine mokykla ir mūsų mokytoja aš patenkinta. Nežinau, kas ten dedasi vidurinėje, bet kaip mokykla gali žlugdyti vaikus, tai nesuprantu

Pradine ir vidurine mokyklos labai labai skiriasi... o apie zlugdyma suprasi, kai pacios vaikai paaugs ir mokysis vidurineje...
QUOTE(zinulė @ 2008 03 09, 19:59)

Dėl popietinių pamainų - bijau pameluoti, bet ar ne iki 2010 turi jų nelikti

Dėl žlugdymo tai lyg ir ne aš rašiau

QUOTE(Lotavita @ 2007 05 29, 16:35)
Mes eisime į Ažuolo pradine.....Gal kas turit kokią nuomonę apie mokytoją Kriaučiūnienę....būtų malonu išgirsti
Jei dar kam nors mano nuomone, idomi, tai cia yra

QUOTE(skarinka @ 2007 06 06, 14:34)
Noreciau suzinoti apie mokytoja Ona Gurkliene. Gal kieno nors vaikuciai mokynosi pas sia mokytoja? Mano dukryte irasyta pas sia mokytoja.
o nuo sitos, kurios dar galit, tai bekit kuo toliau

o siaip tai nemanau, kad Azuolo mokykla yra labai bloga. Tai yra saugi, tvarkinga, kiek zinau, visai auksto lygio (ta prasme moksle) mokymosi istaiga. Klases normalios, o, kad sienos zalios, tai dar niekas nenumire

Zinoma, minusu yra, bet gyventi galima, patikekit