Įkraunama...
Įkraunama...

Jono Pauliaus II gimnazija

QUOTE(molekulė @ 2014 02 26, 10:06)
Patariu pasirūpinti iš anksto, nes pernai vasarą (liepos mėn.), kai kreipėmės į herman parduotuvę dėl uniformos užsakymo, mums pasakė, kad siuvykla pradės darbą tik rugsėjo mėn., o dabar prašom rinktis iš to ką turim pasiūtų... t.y. mano būsimai pirmokei min. kokiom dviem išmierom didesnių  doh.gif
O ar turėjom pasirinkimą, juk rugsėjo pirmą turim turėti uniformą, teko pirkti tai kas yra, po to nešti pas siuvėją taisyti, nes per visas vietas kabėjo  wacko.gif
Tiesa, dabar jau ko gero bus sarafanai, ne suknutės, gal bus kiek paprasčiau prisitaikyti.

Labai ačiū už info 4u.gif bet kad šiuo metu užsakymų net nepriima,tai kreipsimės kovo gale mirksiukas.gif maniškė kai kūdutė,tai ko gero būtų problema doh.gif
Atsakyti
o kur yra Herman uniformu parduotuve? kazi pigiau gaunasi, nei siutis Tometoje?
Papildyta:
QUOTE(janudi @ 2014 02 26, 14:38)
o kur yra Herman uniformu parduotuve? kazi pigiau gaunasi, nei siutis Tometoje?

hm, kaip supratau, tai cia ta pati imone...
Atsakyti
QUOTE(Smilpa @ 2014 02 24, 21:10)
Bet manau tie kurie iki kokio 50 tikrai patenka.as buvau pirmam desimtuke,pavaduotoja sake kad tikrai jau priimtos busim.

Aš kai klausiau tai man sakė, jog tie, kas į šimtuką papuolė turėtų būti ramūs, kad papuls. Logiška:5 klasės, taigi 100 vaikų gaunasi klasėje 20 vaikų, plius rezerve telpa 4-6 vaikai kiekvienoje tarkime iš jau besimokančių vaikų broliukų, sesučių. Mes užsirašėme 82 ir tiek mokytojos, tiek pati pavaduotoja praktiškai garantavo, kad papulsime, nors pagal adresą nepriklausome. Žinoma 100 procentų niekas negarantavo, matysime kaip bus, tačiau tikiuosi nemelavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nervuota:) @ 2014 02 27, 16:49)
Aš kai klausiau tai man sakė, jog tie, kas į šimtuką papuolė turėtų būti ramūs, kad papuls. Logiška:5 klasės, taigi 100 vaikų gaunasi klasėje 20 vaikų, plius rezerve telpa 4-6 vaikai kiekvienoje tarkime iš jau besimokančių vaikų broliukų, sesučių. Mes užsirašėme 82 ir tiek mokytojos, tiek pati pavaduotoja praktiškai garantavo, kad papulsime, nors pagal adresą nepriklausome. Žinoma 100 procentų niekas negarantavo, matysime kaip bus, tačiau tikiuosi nemelavo  ax.gif

Tie, kurių brolis ar sesė lanko nepuolė užsirašinėti pirmą dieną, kaip ir tie, kurie šalia gyvena. Dar vakar su viena mama kalbėjau, gal kitą savaitę teeis, iš mūsų grupės viena greta gyvena, dar irgi nebuvo, sūnaus klasėje vienos mergaitė sesė turi eiti, tai irgi dar nebuvo. Iki 50 gal ir gali būti tikri, bet kiti, jei nepriklauso, nbūčiau tikra. kažin, kaip dabar vyksta registracija, ar daug prisidėjo po mūsų. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2014 02 28, 14:02)
Tie, kurių brolis ar sesė lanko nepuolė užsirašinėti pirmą dieną, kaip ir tie, kurie šalia gyvena. Dar vakar su viena mama kalbėjau, gal kitą savaitę teeis, iš mūsų grupės viena greta gyvena, dar irgi nebuvo, sūnaus klasėje vienos mergaitė sesė turi eiti, tai irgi dar nebuvo. Iki 50 gal ir gali būti tikri, bet kiti, jei nepriklauso, nbūčiau tikra. kažin, kaip dabar vyksta registracija, ar daug prisidėjo po mūsų.  g.gif

Na nežinau, jeigu bus taip kaip sakote, tuomet nesuprantu kam iš viso yra skelbiamas tas dokumentų priėmimas ir visa registracija būtent tam tikru nustatytu laiku, nes jeigu jau pasakyta, jog REGISTRACIJA BAIGTA tai mano supratimu turėtų reikšti, jog ji yra baigta, o jeigu jau nepristatei dokumentų laiku, tai gali pretenduoti į vietą tik tuo atveju jeigu yra laisvų vietų, kitaip logikos čia būtų nulis. Suprantu, jog, kaip sakote pirmenybė yra tiems, kuriems priklauso pagal adresą ir kurių vaikai jau lanko, bet čia sakyčiau tuo atveju, jeigu laiku atnešti dokumentai, kol registracija vyko, o ne taip, kad ai atnešiu kada norėsiu, nes gyvenu šalia, o kiti tegu kvaileliai atsiprašo iš darbo ir stovi gyvoje eilėje tris valandas šiaip tiesiog, nes neturi ką veikti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nervuota:) @ 2014 02 28, 16:58)
Na nežinau, jeigu bus taip kaip sakote, tuomet nesuprantu kam iš viso yra skelbiamas tas dokumentų priėmimas ir visa registracija būtent tam tikru nustatytu laiku, nes jeigu jau pasakyta, jog REGISTRACIJA BAIGTA tai mano supratimu turėtų reikšti, jog ji yra baigta, o jeigu jau nepristatei dokumentų laiku, tai gali pretenduoti į vietą tik tuo atveju jeigu yra laisvų vietų, kitaip logikos čia būtų nulis.

Man irgi keista,jei jau BAIGTA,tai baigta,o ne dar pora mėnesių kas sugalvos tas neš g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilpa @ 2014 02 28, 17:03)
Man irgi keista,jei jau BAIGTA,tai baigta,o ne dar pora mėnesių kas sugalvos tas neš  g.gif

O kam gali šauti mintis, kad būtinai pirmą dieną nešti, eilėse grūstis ir kad kitą dieną jau vietų neliks. Suprantu, kad taip gali stengtis tie, kurie gyvena ne mokyklos teritorijoje, o jei bet kokiu atveju tau pirmenybė, ko ten eiti pirmą dieną. Pirmenybė bet kokiu atveju tiems, kurių kažkas jau mokosi, nesvarbu, ar atneš jie prašymą šiandien, ar balandžio mėnesį. Kai aš nunešiau, pavaduotoja pasakė, kad "jūs patektumėte bet kokiu atveju, nors ir nežinia kur gyventumėt" ir minėjo, kad teks skambinti kai kuriems tėvams.

Na visada yra viltis, kad leis formuoti dar vieną klasę. Nors pernai neleido, vaikų būtų dar vienai klasei užtekę.
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2014 02 28, 18:40)
O kam gali šauti mintis, kad būtinai pirmą dieną nešti, eilėse grūstis ir kad kitą dieną jau vietų neliks. Suprantu, kad taip gali stengtis tie, kurie gyvena ne mokyklos teritorijoje, o jei bet kokiu atveju tau pirmenybė, ko ten eiti pirmą dieną. Pirmenybė bet kokiu atveju tiems, kurių kažkas jau mokosi, nesvarbu, ar atneš jie prašymą šiandien, ar balandžio mėnesį. Kai aš nunešiau, pavaduotoja pasakė, kad "jūs patektumėte bet kokiu atveju, nors ir nežinia kur gyventumėt" ir minėjo, kad teks skambinti kai kuriems tėvams.

Na visada yra viltis, kad leis formuoti dar vieną klasę. Nors pernai neleido, vaikų būtų dar vienai klasei užtekę.

Na daugiau nei šimtui tėvų šovė į galvą tokia mintis biggrin.gif Mano manymu kaip tik būtų logiškiau jeigu vaikų, kurių broliai/sesės jau lanko mokyklą tėveliai prašymus užpildytų dar prieš prasidedant oficialiai registracijai, vistiek manau dauguma jau tikrai būna apsisprendę ar leisti į tą pačią ar į kitą mokyklą. Tokiu būdu kitiems būtų matyti aiškesnė situacija kiek realu patekti, nes taip spėlioti irgi nei šis, nei tas. Tuo labiau, jog pavaduotoja minėjo, jog galutinė informacija bus tik gegužės 20d., nors niekaip nesuprantu kam taip delsti
Atsakyti
Šiaip tai tas laiko tarpas iki gegužės mėnesio man vežį varo doh.gif Nesuprantu, kodėl toks delsimas. Ir labiausiai erzina ta nežinomybė. Aš suprantu, kad pirmenybė kaip ir priklauso šalia gyvenantiems ir kurių vaikai jau mokosi ten, bet truputi daugiau konkretumo galėtų būti. Mes papuolėm į keturiasdešimtuką. Ir vistiek nervinuosi biggrin.gif
Mes nepriklausom pagal adresą ir jau ko labiausiai nenorėčiau gegužę išgirst, tai kad neptekom. Nes va tada tai turėsim bėdą doh.gif

Labas vakaras 4u.gif
Atsakyti
Mes gyvenam salia,esam desimtuke,tik neturim broliu/sesiu.tai as asmeniskai netikiu kad nebepapultume,juolab kad pora kart paklausiau pavaduotojos,sako tikrai priimti ir galit siutis uniforma.tikiu as ja.Man ir keista kam delsti,nes geguzes gale suzinai kad nepatekai,ka tada daryti???kazkaip keista
Atsakyti
Kažin ar yra dar Kaune tokia mokykla, kur per dieną susirinktų visas klases. Ryto dar būna gyva eilė, bet jie tik tris klases formuoja. Visi, kas į kitas mokyklas leidžia, išsižioja, kai pasakau, kokia situacija pas mus. Kai kur prašymus priiminėja jau nuo sausio ir tai dar po vieną klasę teturi.

Vakar su vienu žmogumi iš mokyklos kalbėjau: turi jau šešias klases, bet neturi patalpų. jei leis, kels vėl vieną klasę pas dičkius. Realiai dvi klasės po 24 (nes tikrai pora mažų kabinetukų) ir trys po 28 , tai 132 pirmokai.
Atsakyti
QUOTE(toscana @ 2014 02 28, 22:10)

Mes nepriklausom pagal adresą ir jau ko labiausiai nenorėčiau gegužę išgirst, tai kad neptekom. Nes va tada tai turėsim bėdą doh.gif

drinks_cheers.gif doh.gif
Atsakyti