Įkraunama...
Įkraunama...

Jono Pauliaus II gimnazija

QUOTE(Nervuota:) @ 2014 03 14, 19:32)
Man telefonu minėjo, kad gegužės mėn bus tikslesnė informacija apie tas pamokėles  g.gif  Kas papuolėt į 1a, gal galite pasakyti kuri bus mokytoja?  biggrin.gif  blush2.gif

Gal Kairaitienė?
Atsakyti
bet raides tai kitokios nei dabar tos mokytojos ketvrtokus turi;)
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2014 03 14, 19:53)
bet raides tai kitokios nei dabar tos mokytojos ketvrtokus turi;)

Gal zinote, kokia mokytoja bus 1E ?
Atsakyti
QUOTE(rasute2 @ 2014 03 14, 20:43)
Gal zinote, kokia mokytoja bus 1E ?

Alma berods
Atsakyti
Berniukų mamos, kaip kaklaraiščius pirksite? Uniformą tai bazėje galima rasti, bet pavaduotoja minėjo, kad kaklaraiščio irgi to uniforminio reikia. Nors vyresnieji tai eina su bet kokiais, nepirkau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2014 03 14, 21:03)
Berniukų mamos, kaip kaklaraiščius pirksite? Uniformą tai bazėje galima rasti, bet pavaduotoja minėjo, kad kaklaraiščio irgi to uniforminio reikia. Nors vyresnieji tai eina su bet kokiais, nepirkau.  g.gif

o kostiumas is bazes tamus tinka bet koks, kaip supratau? o kaklarasiciai- net nepagalvojau, kad kazkokio konkretaus reikia?
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2014 03 14, 21:08)
o kostiumas is bazes tamus tinka bet koks, kaip supratau? o kaklarasiciai- net nepagalvojau, kad kazkokio konkretaus reikia?

Yra tamsiai mėlynų, nepamenu, kiek ten atsiėjo, lyg 110 už visą. Apie kaklaraiščius irgi negalvojau, kol pavaduotoja dokumentus priimdama nepasakė. Bet dar reikės pasitikslinti, gal bet koks tiks, žinant kokie tie mažiai svajokliai, tai pames ne vieną. doh.gif mano dičkis per metus tris pradangino:nusiima per kūno kultūrą, pamiršta ar dar kas.
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2014 03 14, 21:11)
Yra tamsiai mėlynų, nepamenu, kiek ten atsiėjo, lyg 110 už visą. Apie kaklaraiščius irgi negalvojau, kol pavaduotoja dokumentus priimdama nepasakė. Bet dar reikės pasitikslinti, gal bet koks tiks, žinant kokie tie mažiai svajokliai, tai pames ne vieną.  doh.gif mano dičkis per metus tris pradangino:nusiima per kūno kultūrą, pamiršta ar dar kas.

supratau, eiks kada aki uzmesti, o gal kazkuriam konkreciam sandelyje jie yra? o del kaklrasiciu irgi reiks pasidometi.
Atsakyti
Mano drauge klause pavaduotojos del berniuku aprangos.Kostiumas ir visa kita tinka is bazes,bet kaklaraistis is tos siuvyklos.
Atsakyti
Mus "perkėlė" į kitą klasę, mokysis pas buvusią dičkio mokytoją. thumbup.gif Visos šešios klasės bus mažojoje mokykloje, tai net kas į f klasę pateks, gali nebijoti, niekur eiti nereikės.
Atsakyti
Man idomu kokiu principu rinko vaikus i klases? Ernoja pas kuria perkele?

Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2014 03 14, 23:01)
Mus "perkėlė" į kitą klasę, mokysis pas buvusią dičkio mokytoją.  thumbup.gif Visos šešios klasės bus mažojoje mokykloje, tai net kas į f klasę pateks, gali nebijoti, niekur eiti nereikės.

O pas kokią čia taip norėjote, jei ne paslaptis? ax.gif Man asmeniškai iš pirmo žvilgsnio "prilipo" Aušra, bet ne pas ją kliuvo.
Atsakyti