Įkraunama...
Įkraunama...

Jono Pauliaus II gimnazija

QUOTE(Smaruka @ 2014 04 11, 08:30)
Aš kaip skambinau į siuvyklą prieš kokį mėnesį man pasakė kad neskubėkit nes dar modelis nepatvirtintas, tai mamytės kurios jau buvot matuotis, tai kokia bus uniforma Megztukas su sarafanu ar kažkas keičiasi?

Kazkaip idomiai.juk per atviras duris jau modeli rode.Sarafanas,dzemperis ir kaklaraistis,180lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilpa: 11 balandžio 2014 - 08:53
Jau šiais mokslo metais ta uniforma yra, tai kaip ji nepatvirtinta. g.gif
O kaklaraiščių tai galėtų į mokyklą atvežti, nereikėtų berniukų mamoms specialiai į siuvyklą važiuoti užsisakinėti.
Atsakyti
QUOTE(Smilpa @ 2014 04 11, 08:52)
Kazkaip idomiai.juk per atviras duris jau modeli rode.Sarafanas,dzemperis ir kaklaraistis,180lt

Aš pati irgi buvau atvirų durų dienoje, todėl ir nustebau kaip man siuvykloj taip pasakė, gal dar nebuvo apsisprendę dėl sarafano fasono, nu nežinau, sakau ką išgirdau
Atsakyti
sakykit, o berniuku uniformos - kelnes, svarkas ir kaklaraistis ar dar ir dzemperiuko reikia?
kas pirkote uniformas bazeje? Pigiau nei Tometoje? Gal galite parasyti mazdaug kainas?
Kurioje vietoje bazeje galima rasti tas uniformas?
Labai dekoju, kas nepatinges pasidalinti patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaruka @ 2014 04 14, 07:58)
Aš pati irgi buvau atvirų durų dienoje, todėl ir nustebau kaip man siuvykloj taip pasakė, gal dar nebuvo apsisprendę dėl sarafano fasono, nu nežinau, sakau ką išgirdau

Mes buvome kovo gale užsisakyt,tai jau viskas dėl modelio buvo aišku mirksiukas.gif gausim jau kita ar net šią savaitę pasiūta uniformą,parašysiu ar tokia pati kaip buvo per atviras duris drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2014 04 14, 09:13)
sakykit, o berniuku uniformos - kelnes, svarkas ir kaklaraistis ar dar ir dzemperiuko reikia?
kas pirkote uniformas bazeje? Pigiau nei Tometoje? Gal galite parasyti mazdaug kainas?
Kurioje vietoje bazeje galima rasti tas uniformas?
Labai dekoju, kas nepatinges pasidalinti patirtimi 4u.gif

Bet kur, kur prekiauja uniformomis. Pigiau tai tikrai, nepamenu tiksliai, kiek mokėjau, bet kelnės gal 30-40 lt, švarkas apie 60-70.
Atsakyti
Mamytės, ar tokia naujoji uniforma?
http://www.jp2gimnaz...lines-uniformos
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2014 04 29, 17:11)
Mamytės, ar tokia naujoji uniforma?
http://www.jp2gimnaz...lines-uniformos

Taip 4u.gif
Atsakyti
Pradinukiu mergaiciu sarafanai ir svarkeliai kitokie.spalvine gama tokia.beje,mes uniforma uzsisakeme kovo 20d. bet dar nepasiuta,o juk neprasidejo dar pats pikas.
Atsakyti
LABAS RYTAS, PIRMOKĖLI,
PRASIDĖS TUOJ PAMOKĖLĖS...

Birželio 3, 4 d. nuo 9.30 iki 11.00 Kauno Jono Pauliaus
II gimnazijoje vyks užsiėmimai būsimiems pirmokėliams.
Turėti piešimo popieriaus lapų, spalvotus pieštukus,
flomasterius.

Birželio 4d. 11.00 į mokyklą atvažiuoja siuvėja iš
,,Tometos“. Norintys galės užsisakyti uniformą ,
nusipirkti kaklaraištį.

Būsimųjų pirmokų tėvelių susirinkimas vyks birželio 4d.
18 val.
Atsakyti
Įdomu, ar siuvėja tik pirmokų užsakymus priims? Manau būtų visai nieko jei ir pas kitus pradinukus atvaziuotų. Nes unifomas kolkas visi pradinukai nešioja seno tipo (mergaičių rudos suknytės).
Atsakyti
QUOTE(rasute2 @ 2014 05 06, 10:18)
LABAS RYTAS, PIRMOKĖLI,
PRASIDĖS TUOJ PAMOKĖLĖS...

Birželio 3, 4 d. nuo 9.30 iki 11.00 Kauno Jono Pauliaus
II gimnazijoje vyks užsiėmimai būsimiems pirmokėliams.
Turėti piešimo popieriaus lapų, spalvotus pieštukus,
flomasterius.

na viskas gerai, tik ką daryti, kai toks darbas, kad neišleis niekas tomis dienomis doh.gif
Atsakyti