Įkraunama...
Įkraunama...

Jono Pauliaus II gimnazija

Kaip pirma diena mokykloje pirmokams?
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2014 06 03, 13:05)
Kaip pirma diena mokykloje pirmokams?

Maniškei labai patiko,sakė mokytoja gera,faina biggrin.gif svarbu neišsigando,liko patenkinta,ir labai laukia rugsėjo smile.gif tikiuosiu ir po pirmos rugsėjo savaitės nuomonė bus tokia pati bigsmile.gif
O kaip jums?
Atsakyti
QUOTE(Smilpa @ 2014 06 03, 16:31)
Maniškei labai patiko,sakė mokytoja gera,faina  biggrin.gif  svarbu neišsigando,liko patenkinta,ir labai laukia rugsėjo  smile.gif tikiuosiu ir po pirmos rugsėjo savaitės nuomonė bus tokia pati  bigsmile.gif
O kaip jums?

drinks_cheers.gif maniškis tai pat liko patenkintas tiek klase, tiek ir mokytoja, jau ir du draugus spėjo susirasti, vadinas bus ko laukti per vasarą biggrin.gif
Atsakyti
Kol kas laimingas, tik gaila, kad visi iš grupės draugai skirtingose klasėse.
Atsakyti
maniskiui irgi labai patiko;) ir mokytoja, ir draugai, ir is grupes jie klaseje 7-iese;) nors ryte tai itampa jautesi vaikinui, ale po pamokos, laukia vel rytojaus;)
Atsakyti
QUOTE(sabalija @ 2014 05 27, 14:53)
Sveiki,

norėčiau pasiteirauti apie mokytoją Vilmą Keterienę, ji šiais metais mokė pirmokus.
Jei nesunku, rašykite a.ž., kad nepraleisčiau man skirtos žinutės smile.gif.
Ačiū  4u.gif.

Sveiki,

Ir man įdomu apie šią mokytją sužinoti. Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Mano mergina irgi grįžo išsišiepus iki ausų tik išėjus vėl paklausė kada vėl čia ateisim ir labai laukia rugsėjo. Nespėjau klausytis kiek daug visko pasakojo, jau dabar minutes skaičiuoja kada važiuosim.
Atsakyti
http://www.jp2gimnaz..... pirmokai.pdf
Pirmokų sąrašai. Bet įdomiai: tik prie vienos klasės mokytojos pavardė. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2014 06 07, 17:59)
http://www.jp2gimnaz..... pirmokai.pdf
Pirmokų sąrašai. Bet įdomiai: tik prie vienos klasės mokytojos pavardė.  g.gif

Matyt neapsižiūrėjo, dabar jau pataisyta - prie visų klasių yra mokytojos nurodytos
Atsakyti
Mamytes, kiek mergytems bliuzonas, sarafanas ir kaklaraistis kainuoja pas siuveja g.gif pasisiuti ax.gif man kazkaip pro ausis praejo doh.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2014 06 13, 13:55)
Mamytes, kiek mergytems bliuzonas, sarafanas ir kaklaraistis kainuoja pas siuveja g.gif pasisiuti ax.gif man kazkaip pro ausis praejo doh.gif
Aciu 4u.gif

180lt
Atsakyti
QUOTE(Smilpa @ 2014 06 13, 15:26)

Aciukas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti