Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(Melajja @ 2015 07 27, 08:08)
Rekomenduokit autonuoma, kokia vietine, kuri neuzaldo kred. korteles.

Šiose nuomose kreditinė nebūtina:
www.autohire-chania.gr
www.mustang-crete.com
Atsakyti
aciu sssmmm2002

O kiek savaitei sezono pabaigoje uz A kl. auto skaitytusi nedaug?
Atsakyti
Cia skaitosti tas tiesesnis kelias i Elafonisi? O per kur butu jei vazuoti idomesniu, kalnuotu keliu? Ir gal kas pakeliui idomaus yra i Elafonisi vienai dienai vien sio papludimo kiek mazoka g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 29 liepos 2015 - 13:24
QUOTE(Melajja @ 2015 07 29, 12:20)
Cia skaitosti tas tiesesnis kelias i Elafonisi? O per kur butu jei vazuoti idomesniu, kalnuotu keliu? Ir gal kas pakeliui idomaus yra i Elafonisi vienai dienai vien sio papludimo kiek mazoka  g.gif

Nebuvau, bet pasižymėjau, kad sunkesnis kelias yra tas, kuris veda nuo Kissamos kairiau, per Platanos - tarp jūsų nurodyto kelio ir kranto. Kuris gražesnis man irgi būtų įdomu sužinoti rolleyes.gif Bet vien nuvažiavimui jums reikės 6 valandų g.gif Aš į tenai nevažiavau, nes įdomių objektų pakeliui mažai. Radau tik tokią kavinę po labai senu alyvmedžiu ir daugiau nieko ypatingo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sssmmm2002 @ 2015 07 29, 15:42)
Nebuvau, bet pasižymėjau, kad sunkesnis kelias yra tas, kuris veda nuo Kissamos kairiau, per Platanos - tarp jūsų nurodyto kelio ir kranto. Kuris gražesnis man irgi būtų įdomu sužinoti  rolleyes.gif Bet vien nuvažiavimui jums reikės 6 valandų  g.gif  Aš į tenai nevažiavau, nes įdomių objektų pakeliui mažai. Radau tik tokią kavinę po labai senu alyvmedžiu ir daugiau nieko ypatingo unsure.gif

Cia turbut tas vadinamas palei jura skaitosi ilgesnis, as cia pasidarius pirmyn atgal, tai laika i abi puses rodo.
Atsakyti
Is autohire-chania nuomos, ivedus skrydzio numeriuka, jie pasitikslins laika pagal skrydi ir lauks manes orouoste? Nes nurodziau apytikslu laika, nezinodama ar nusileidimo laikas nurodytas jau ivertinus laiko juostu skirtuma, o is vis Kretoje 1 val atgal?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 30 liepos 2015 - 08:45
QUOTE(Melajja @ 2015 07 30, 08:20)
Is autohire-chania nuomos, ivedus skrydzio numeriuka, jie pasitikslins laika pagal skrydi ir lauks manes orouoste? Nes nurodziau apytikslu laika, nezinodama ar nusileidimo laikas nurodytas jau ivertinus laiko juostu skirtuma, o is vis Kretoje 1 val atgal?

Nusileidimo laikas visur rodomas jau vietiniu laiku, ir nieko ten skaičiuoti nereikia... O jiems tam ir reikia skrydžio nr kad tiksliai žinotų kada lėktuvas nusileis.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2015 07 30, 06:47)
Cia turbut tas vadinamas palei jura skaitosi ilgesnis, as cia pasidarius pirmyn atgal, tai laika i abi puses rodo.

Ai nepastebėjau, tai tada ir į Balos spėtumėte dar tą pačią dieną.
Labai patogioje vietoje išsirinkote viešbutį keliavimui 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(sssmmm2002 @ 2015 07 30, 13:13)
Ai nepastebėjau, tai tada ir į Balos spėtumėte dar tą pačią dieną.
Labai patogioje vietoje išsirinkote viešbutį keliavimui  4u.gif

Man kazkaip idealiausia vieta keliavimui atrodo Rethimne apsistojant, bet mes del skrydzio is Chanios ir pacios Chaniojos pasirinkom sia vieta. Bet tarkim musu planuose aplankyti, Kourtaliotiko tarpekli, Preveli, Matala, Patsos tarpekli, Agiorpoli, Kurnas ez, Aradenos tarpekli su hora Sfakion, taigi 2 dienas turesim vazuoti praktiskai i ta pacia vieta, nes per viena niekaip nespejam, o kitai dienai palikti Aradena ir prijungti koki Kurnas ez.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2015 07 30, 11:38)
Man kazkaip idealiausia vieta keliavimui atrodo Rethimne apsistojant, bet mes del skrydzio is Chanios ir pacios Chaniojos pasirinkom sia vieta. Bet tarkim musu planuose aplankyti, Kourtaliotiko tarpekli, Preveli, Matala, Patsos tarpekli, Agiorpoli, Kurnas ez, Aradenos tarpekli su hora Sfakion, taigi 2 dienas turesim vazuoti praktiskai i ta pacia vieta, nes per viena niekaip nespejam,  o kitai dienai palikti Aradena ir prijungti  koki Kurnas ez.

Mes irgi iš Rethimno du kartus į pietinę pusę važiavome.
Neatsimenu ar rašiau, kad prie krioklių tavernos veikia tik per karščius, tai jei nebus karšta - užteks pusvalandžio pasivaikščiojimui. Kas graikams karščiai tiksliai nežinau, bet +25 buvo jiems per mažai, kad važiuoti prie krioklių atsigaivinti lotuliukas.gif
Atsakyti
Ar rugsejo pradzioje, dar gali buti uodu ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 10 rugpjūčio 2015 - 08:04
Sveiki. Mes i Kreta keliam sparnus uz savaites. Laukiu nesulaukiu. smile.gif

Gal kas galetu pakonsultuoti? Ar reikia vaikui batu maudymuisi juroje Adelianos Kampos? Mes apsistosime butent ten. Taip pat domina kokia ten situacija su uodais.

Is anksto dekoju uz atsakymus. smile.gif
Atsakyti