Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(Elvita @ 2015 03 21, 19:37)
drinks_cheers.gif , nors mes, pvz. Madeiroje, rezervavom viena kaina, o kai atvykom, nusiderejom smile.gif

Tai visai gerai, kai sukalbami pakliuvo, jau po rezervacijos dar ir nuderėt leido smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryana @ 2015 03 21, 11:12)
sveiki  4u.gif
sakykit merginos, gal jūs patarsit, kaip geriau nuomoti automobilį, vietoje, ar iš anksto? kai kurie draugai sako, kad vietoje, kadangi galima ir pasiderėti ir pan.  ax.gif

Vietoj 4u.gif Kam prisiristi ir isipareigoti prie vienos kompanijos, kai tu nuomos punktu kas antras pastatas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 03 22, 15:51)
Vietoj 4u.gif Kam prisiristi ir isipareigoti prie vienos kompanijos, kai tu nuomos punktu kas antras pastatas mirksiukas.gif

tai vat ir aš tą patį galvoju, ir dar net nežinau, kokiomis dienomis sugalvosiu tą mašiną nuomotis, nes visom dienom jos nereikės... tik galvoju ar jau labai čia pigiau gaunasi jei iš anksto internetu nuomojiesi...
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 03 22, 14:51)

O tai ką, kasdien kitoje kompanijoje nuomoti, kad neatrodyti prisirišus? smile.gif
Toks ir įsipareigojimas, kai net avanso dauguma neprašo...
Aišku jei imi keliom dienom, ir ne iškart atskridęs, tai ko nepasirinkt ir nepasižiūrėt vietoje. Kai pvz mes visada visur imam visam buvimo laikui tai manau patogiau iš anksto - atskrendi, į mašiną ir pirmyn, nes oro uostas spėju ne ta vieta kur gausi geriausią kainą.
Atsakyti
Mes niekad nesinuomojam masinos ax.gif Arba taksi, arba viesasis transportas, arba viesbucio transportas.

Dabar kai busim Kretoj, pasirinkom viesbuti, prie kurio yra autobusu stotele. Daug keliaut po sala nenusiteike, turim taikytis prie mb mamos planu.
Atsakyti
Kokius įdomesnius tarpeklius esate aplankę? (aišku be Samarijos)
Ypač domina trumpų distancijų, bet įdomūs, ne taip kad paprastu takeliu pasivaikščioti.
Kai pradėjau skaityt, pasirodo ten toks kiekis tarpeklių kad galva susisuko,neaišku kurių porą pasirinkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerai bus @ 2015 03 23, 18:18)
Ypač domina trumpų distancijų, bet įdomūs, ne taip kad paprastu takeliu pasivaikščioti.
Kai pradėjau skaityt, pasirodo ten toks kiekis tarpeklių kad galva susisuko,neaišku kurių porą pasirinkt smile.gif

Mes buvome Richti tarpeklyje-labai patiko,gražu žalia,kaip džiunglės.
Taippat buvome Sarakina tarpeklyje. Šiuo aš nėjau,tik dukra ėjo,nes ten reikia ir palysti po akmenimis ir šiaip jau ne mano ėjimui. Jai labai patiko.
Bet mus nuvežė Kretoje gyvenantis lietuvis ir su mumi jis ėjo,nes ten patiems nelabai rasti.....
O ištikrųjų labai daug tarpeklių Kretoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maryte47: 24 kovo 2015 - 21:47

Aradena gorge-privaziavimas serpantinais,pasivaiksciojimas pagal pasirinkima ir sudetinguma.
Atsakyti
Siais metais ir mes kilsim i Kreta geguzes 17, tik savaitelei ...vaziavau i paroda keliones i Malta, o isejau is jos su kelione i Kreta smile.gif Gyvensim Bali miestelyje Atali Vilage su AI ( ji visada imu kai keliaujam su vyru ir broliais mano,nes pigiau AI nei alus is parduotuves smile.gif

siaip visada bunu is anksto susdarius kelioniu marsruta,o si kart nu niekaip jis man nesidelioja. Masina nuomosimes 3-4 dienom vietoj. Busim su 3 metu vaiku, bet jis man sunkumu nesukelia smile.gif pernai buvom Kipre su mama ir juo,ir tai isnuomuotu auto ir kairiniu vairavimu ir po sala ir po kalnus ( kuriuose per audra dar ir pasiklydom smile.gif)dabar juokina, tada nebuvo )

Tai turiu klausimuka...ka lankyt...skaiciau skaiciau ir vistiek man nesidelioja. Va ko tikrai noriu tai laiveliu i Balos,o daugiau 0 ideju sad.gif
Atsakyti
Kretos fanems po 4u.gif
Mes su drauge isvykstame balandzio 8 d, 7 dienom i Rapaniana kaimuka, gal kas kartu? Idomu kaip su orais ten, striukes turbut reiketu g.gif

Dar gal kuri forumiete pagelbes 4u.gif Labai nuliudau, kad i Santorini plaukia keltai tik nuo 04.15 ir niekaip negalesime patekti verysad.gif verysad.gif verysad.gif Gal kuri kazka patartu? Nes is Herakliono plaukia tik nuo 04.15. tada kai reikes jau grizti namo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Foksiuke: 29 kovo 2015 - 15:43

Info apie tarpeklį:
Patsos tarpeklyje – Kretos lietuvių desantas

Įsiveskite google ir duos foto ir aprašymą
Papildyta:

Faceboke pasižiurėkite,daug ką rasite:
https://lt-lt.facebook.com/manoKreta
Atsakyti
Kokie yra Kretoje miesteliai jaukūs, visiškai ne turistiniais?
Atsakyti