Užsirezervavau mašiną dar ir Mustang firmoje, nes ten pigiau gavosi negu autohire-chania

Tik neaišku, ar kreditinės kortelės atvykus visai nereikės? Jų puslapyje nurodo, kad mokėti galima grynais ir kortele, ir daugiau nieko
QUOTE(austra @ 2015 03 04, 13:55)
Mes buvom Chanijos turguj, o šiaip tai vaikščiojom senamiesčiu - siauros gatvelės, spalvinga, na atrodo net ir neturiu labai ką aprašyti - pati gal ta miesto dvasia verčia juo žavėtis
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 03 04, 12:58)
Graziausias Kretos miestas, vaziuodavome ir vakarais ten pasivaikscioti, nes grazu vakare senamiesty. Tai labai dziaugiames, kad trecias viesbutis buvo netoli.. Nes tuose mazuose priemiestininiuose miesteliuose buvo labai nuobodu
Aišku
Mes irgi tada palandžiosim po tas siauras gatvėles, jei patiks - grįšim dar kartą, nes dvi dienas vakarinei pusei skirsime.
Kai būsime pietinėje pusėje, tai mastau apie vakarojimą Agia Galini. Ar ten nenuobodu?
QUOTE(Tosk @ 2015 03 22, 17:25)
Mes niekad nesinuomojam masinos

Arba taksi, arba viesasis transportas, arba viesbucio transportas.
Bet tada pasirinkimas to, ką gali pamatyti, sumažėja ir kokybė gali suprastėti. Aš pvz. į Balos nuvykti noriu kol dar turistų neperpildytas pliažas, be mašinos - neįmanoma.
Į Knoso rūmus nuvykus su ekskursija, man irgi nesinori pusę valandos eilėje per karščius stovėti, kad apžiūrėti kažkokį tai objektą. Kiek skaičiau, jau nuo 11 valandos pilna žmonių. Su vietiniu transportu reiktų važiuoti vietoj 1 valandos su mašina net 2 su persėdimu
QUOTE(Gerai bus @ 2015 03 23, 17:18)
Kokius įdomesnius tarpeklius esate aplankę? (aišku be Samarijos)
Ypač domina trumpų distancijų, bet įdomūs, ne taip kad paprastu takeliu pasivaikščioti.
Kai pradėjau skaityt, pasirodo ten toks kiekis tarpeklių kad galva susisuko,neaišku kurių porą pasirinkt
Aš dar pasižymėjau šiuos tarpeklius/kalnų keliukus pasivaikščiojimui:
Agia Irini (netoli Rethymno), Patsos (nuo Rethymno į pietus), Agiofaraggo (netoli Matala), kelias nuo Gouvernetou vienuolyno link jūros (šalia Chanijos, pusiasalyje)