Įkraunama...
Įkraunama...

Jorkšyro terjerai

wink.gif+2015 03 06, 10:59-->
QUOTE(Meile wink.gif @ 2015 03 06, 10:59)
Sveikos merginos,jei jau apie maisteli kalbate,tuo paciu ir as paklausiu,kaip sis maistelis yra vertinamas,blogas ar visai nieko?
https://www.pet24.lt...ppy-junior-mini

As maitinau saviski nuo pat pirmos dienos siuo maistu. Esu isbandzius ir kitu, bet sis maniskiui geriausias, tiksliau geriausiai valgo ji. Blogu atsiliepimu apie ji nesu girdejus.

O vat mane domina natural trainer jau suaugusiems, kokio didumo tas maistas. Ar tokio kaip pupiams skirto, ar siek tiek didesnes tos granules, ar zymiai didesnes? Virga, gal tu zinai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mantė': 06 kovo 2015 - 11:18
as dabar svyruoju ar toliau testi taste of wild south west canyon arba pereit ant acanos.
acanos as cia galiu pardej pirkti, man patogiau,
taste of wild turiu uzsakyti internetu ir moketui uz siuntima.

gal pereiti ant acanos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2015 03 06, 10:19)

betgi tas taste of wild adult yra ir maziau baltymu:
siera mountain 25%
south west canyon 29%
zuvinis irgi nedaug - tik maniskiui  schmoll.gif

tik ziurek, kad suaugusiems nebutu ir granules stambios... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 03 06, 13:06)

o tai kaip suzinosi nepabandes nupirkti unsure.gif turetu susismulkinti dantimis ar ne?
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2015 03 06, 15:25)
o tai kaip suzinosi nepabandes nupirkti  unsure.gif  turetu susismulkinti dantimis ar ne?

vistiek niekaip jusu nesuprantu - jei suniui tinka maistas - kokiu tikslu ji reikia keisti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 03 06, 14:30)
vistiek niekaip jusu nesuprantu - jei suniui tinka maistas - kokiu tikslu ji reikia keisti? g.gif

tai kad pereiti nuo puppy i adult.

o tai gal tada duoti High Prairie ta pati tik va 32% baltymu ar ne per daug? nu gal ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2015 03 06, 15:36)
tai kad pereiti nuo puppy i adult.
o tai gal tada duoti High Prairie ta pati tik va 32% baltymu ar ne per daug? nu gal ne  g.gif

taste of the wild puppies tinka ir suaugusiems mazu veisliu sunims, ju sudetis tikrai labai gera - tad ar verta ieskot kazko kito? Nebent needa, ar alergija kokia. Ten ir baltymu ne per daugiausiai... Bet jums kazkaip noris eksperimentuot - tai su morkom, tai su dar kokiom nesamonem doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 03 06, 14:39)
taste of the wild puppies tinka ir suaugusiems mazu veisliu sunims, ju sudetis tikrai labai gera - tad ar verta ieskot kazko kito? Nebent needa, ar alergija kokia. Ten ir baltymu ne per daugiausiai... Bet jums kazkaip noris eksperimentuot - tai su morkom, tai su dar kokiom nesamonem doh.gif  lotuliukas.gif

oi nu man eksperimentuoti nesironri bet kiek ilgai galima duoti pupy maista? visa laika? gi pupiams iki 10 menesiu ar as klystu?
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2015 03 06, 16:52)
oi nu man eksperimentuoti nesironri bet kiek ilgai galima duoti pupy maista? visa laika? gi pupiams iki 10 menesiu ar as klystu?

Taste of Wild puppy galit duoti visa gyvenima ir bus zymiai zymiai geriau nei visokios eukanubos, trainer, specific,royalis ir kiti brudai. Jei pasireiks kokia alergija ar prades ziauriai nebevalgyt , tada bandykit acana, irgi geras, kaip ir orijen dar.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2015 03 06, 00:56)
O jus sudetis skaitote? Matot ,kuriuosE maistuose mesa pirmauja? Eukanuba labai prastas maistas, net nera ka lyginti su Taste of Wild. Taste of Wild puppy maisto sudetis labai gera,tinkama ir suaugusiems ( dauguma juo seria),o baltymu ten apie 25%, bet ne visi sunys yra alergiski baltymams,maniske 1,9kg mergina dabar valgo maista su 40% baltymu ir jauciasi geriau nei su 25% . Ne tik nuo baltymu kiekio priklauso, bet ir nuo ju kokybes  ir t.t

Gal, skirtinga maista i skirtingas salis pristato? Sitame eukanuba, kur dabar Kyra valgo yra vistienos ir kalakutienos 32%. Skirtas jorkams. Man jokio skirtumo, gal net pigiau butu maitinti Taste of Wild, bet mazoji nevalgo. Bandziau. Laikiau dvi dienas be maisto. Negalejau taip kankinti sunes.
Nerandu mesos sudeties Taste of Wild. verysad.gif Ziurejau i puppi. As buvau nusipirkus su bizono mesa, ten buvo 32% baltymu. Man veiseja nepatare. O, as ja pasitikiu.
Kyra valgo sita. biggrin.gif
P.s. Kyra nuo gimimo valge Trainer. Cia No nera jo pirkti. Veziausi is LT. Nedaznai vaziuoja i Lietuva, todel keiciau i kita. Acana ir Orijen nevalge nei is tolo. Dar truputi valge Appetitt. Turiu visa maisa. Reiks kaimynu dideliam suniui atiduoti. biggrin.gif
Sveikutes visos! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2015 03 06, 10:34)
Ričis kirptas buvo ar skųstas? Maniškio kailis neblogas. Mes tik pakirpdavom minimaliai iki šiol. Dėl ausyčių, pas mus taip pat buvo - kremzlė sulinkusi, nors ausyčių padukas gražiai stovi. Tik aš pakankamai ilgai delsiau su viena ausyte, jos netvarkydama - dar ir plaukučiais apaugusi buvo. Na, kol kas žaidžiu vildamasi, kad šis žaidimas padės  biggrin.gif

as tai tik du kartus kirpau, o ka dare pries tai seimininke nezinau man atrodo buvo viena kart kirptas irgi. o yra skirtumas kirptas ar skustas?
Atsakyti
QUOTE(Mantė' @ 2015 03 06, 13:17)
As maitinau saviski nuo pat pirmos dienos siuo maistu. Esu isbandzius ir kitu, bet sis maniskiui geriausias, tiksliau geriausiai valgo ji. Blogu atsiliepimu apie ji nesu girdejus.

O vat mane domina  natural trainer  jau suaugusiems, kokio didumo tas maistas. Ar tokio kaip pupiams skirto, ar siek tiek didesnes tos granules, ar zymiai didesnes? Virga, gal tu zinai?

Mes valgem puppi. Ir toliau butumem, bet cia pas mus nera pirkti jo. Sveika. 4u.gif
QUOTE(Kriiste @ 2015 03 06, 16:06)

Ir, kodel as anksciau nesupratau to? Tada buvau Zoo parduotuvej su Kyra. Savininkas mate mano knopke. O, pardave suaugusiems. Granules buvo dideles. As jas smulkinau. Bet, ji vistiek nevalge. O, ir baltymu daug turejo tas suaugusiems Wild. Bet, gal ir mano klaida, todel, kad prasiau bizonienes? Ne is mandrumo. Del, Kyros streso. Tiesa uzsisakiau pavadeli su garsu. Ziuresim, kaip veiks ir ar noresiu naudoti. verysad.gif
Atsakyti