Įkraunama...
Įkraunama...

Jorkšyro terjerai

QUOTE(burgunt @ 2015 03 06, 19:16)
as tai tik du kartus kirpau, o ka dare pries tai seimininke nezinau man atrodo buvo viena kart kirptas irgi. o yra skirtumas kirptas ar skustas?

Lyg Mantė minėjo, kad nuskutus vaikišką plauką, jis susigadina.
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2015 03 06, 19:25)
Mes valgem puppi. Ir toliau butumem, bet cia pas mus nera pirkti jo. Sveika.  4u.gif

Ir, kodel as anksciau nesupratau to? Tada buvau Zoo parduotuvej su Kyra. Savininkas mate mano knopke. O, pardave suaugusiems. Granules buvo dideles. As jas smulkinau. Bet, ji vistiek nevalge. O, ir baltymu daug turejo tas suaugusiems Wild. Bet, gal ir mano klaida, todel, kad prasiau bizonienes? Ne is mandrumo. Del, Kyros streso. Tiesa uzsisakiau pavadeli su garsu. Ziuresim, kaip veiks ir ar noresiu naudoti.  verysad.gif

Kaip suprasti su garsu?

Virga, merginos davė patarimų. Dilgėlytė ir man dėl maisto daug info į vietas sudėjo. Jei pavyks, gali pasinaudoti patarimais. Bet jei Kyra nevalgo "gero" maisto, nieko nepadarysi. Vis gi, tiek Ecanuba, tiek RC, premium klasės maistas - ne Pedigree ar pan. Yra žmonių, kurie žymiai prasčiau maitinasi nei mūsų šunys... Tai gal nereikia perdėtai sureikšminti vieno ar kito sprendimo, kurį priima šeimininkas, atsižvelgdamas į savo šunį.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2015 03 06, 18:16)
Taste of Wild puppy galit duoti visa gyvenima ir bus zymiai zymiai geriau nei visokios eukanubos, trainer, specific,royalis ir kiti brudai. Jei pasireiks kokia alergija ar prades ziauriai nebevalgyt , tada bandykit acana, irgi geras, kaip ir orijen dar.

kuom trainer maistas yra brudas?
Sudėtis:
šviežia vištų ir kalakutų mėsa ryžiai dehidratuota vištų ir kalakutų mėsa lydyti kiaulės taukai kukurūzai dehidratuota kiaulių mėsa runkelių minkštimas kukurūzų aliejus linų sėmenys dehidratuotos žuvies miltai F.O.S. (frukto oligo- sacharidai) alaus mielės žirnių skaidulos vitaminas E vitaminai ir mineralai druska žaliosios midijos (perna canaliculus) nukleotidai obuolių ekstraktas ramunėlės cholino chloridas metioninas inulinas

tik paziurejau, kad baltymu 31%

QUOTE(virga @ 2015 03 06, 19:25)
Mes valgem puppi. Ir toliau butumem, bet cia pas mus nera pirkti jo. Sveika.  4u.gif

Ir, kodel as anksciau nesupratau to? Tada buvau Zoo parduotuvej su Kyra. Savininkas mate mano knopke. O, pardave suaugusiems. Granules buvo dideles. As jas smulkinau. Bet, ji vistiek nevalge. O, ir baltymu daug turejo tas suaugusiems Wild. Bet, gal ir mano klaida, todel, kad prasiau bizonienes? Ne is mandrumo. Del, Kyros streso. Tiesa uzsisakiau pavadeli su garsu. Ziuresim, kaip veiks ir ar noresiu naudoti.  verysad.gif

Sveika smile.gif
Kas per pavadelis?

QUOTE(Poisson'è @ 2015 03 06, 19:45)
Lyg Mantė minėjo, kad nuskutus vaikišką plauką, jis susigadina.
Papildyta:

Yra žmonių, kurie žymiai prasčiau maitinasi nei mūsų šunys... Tai gal nereikia perdėtai sureikšminti vieno ar kito sprendimo, kurį priima šeimininkas, atsižvelgdamas į savo šunį.

Man taip kirpeja sake rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2015 03 06, 16:16)
Taste of Wild puppy galit duoti visa gyvenima ir bus zymiai zymiai geriau nei visokios eukanubos, trainer, specific,royalis ir kiti brudai. Jei pasireiks kokia alergija ar prades ziauriai nebevalgyt , tada bandykit acana, irgi geras, kaip ir orijen dar.

labia labia aciu 4u.gif palengvejo man gyvenimas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2015 03 06, 20:45)
Kaip suprasti su garsu?

Virga, merginos davė patarimų. Dilgėlytė ir man dėl maisto daug info į vietas sudėjo. Jei pavyks, gali pasinaudoti patarimais. Bet jei Kyra nevalgo "gero" maisto, nieko nepadarysi. Vis gi, tiek Ecanuba, tiek RC, premium klasės maistas - ne Pedigree ar pan. Yra žmonių, kurie žymiai prasčiau maitinasi nei mūsų šunys... Tai gal nereikia perdėtai sureikšminti vieno ar kito sprendimo, kurį priima šeimininkas, atsižvelgdamas į savo šunį.

Kad, nelotu. Tas antkaklis, kai suva loja isleidzia garsa. Nezinau ar naudosiu. Tik uzsisakiau. JI viena cia rajone kauksi. Net geda nuo zmoniu. blush2.gif
Dilgelyte, ir man patare. As ne pykstu. As ant saves, kad nezinijau, jog galima maitinti puppi ir ten mazesnes granules ir baltymu maziau. Ir dar ant norvegisku pardaveju ir veterinaru pykstu. Kaip, jie cia sunis sveikus uzaugina, nesuprantu. g.gif
QUOTE(Mantė' @ 2015 03 06, 20:52)
kuom trainer maistas yra brudas?
Sudėtis:
šviežia vištų ir kalakutų mėsa ryžiai dehidratuota vištų ir kalakutų mėsa lydyti kiaulės taukai kukurūzai dehidratuota kiaulių mėsa runkelių minkštimas kukurūzų aliejus linų sėmenys dehidratuotos žuvies miltai F.O.S. (frukto oligo- sacharidai) alaus mielės žirnių skaidulos vitaminas E vitaminai ir mineralai druska žaliosios midijos (perna canaliculus) nukleotidai obuolių ekstraktas ramunėlės cholino chloridas metioninas inulinas

tik paziurejau, kad baltymu 31%
Sveika smile.gif
Kas per pavadelis?
Man taip kirpeja sake rolleyes.gif

drinks_cheers.gif

Antkaklis nuo lojimo. Auklesiu merga, jei sirdis atlaikys. Mano sirdis. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2015 03 06, 20:16)
Kad, nelotu. Tas antkaklis, kai suva loja isleidzia garsa. Nezinau ar naudosiu. Tik uzsisakiau. JI viena cia rajone kauksi. Net geda nuo zmoniu.  blush2.gif
Dilgelyte, ir man patare. As ne pykstu. As ant saves, kad nezinijau, jog galima maitinti puppi ir ten mazesnes granules ir baltymu maziau. Ir dar ant norvegisku pardaveju ir veterinaru pykstu. Kaip, jie cia sunis sveikus uzaugina, nesuprantu.  g.gif

Antkaklis nuo lojimo.  Auklesiu merga, jei sirdis atlaikys. Mano sirdis.  lotuliukas.gif

Studijavau dabar taste of the wild maista. Skirstymo i kategorijas (puppy, adult ir pan.) isvis neradau. Raso , kad tinka visoms amziaus grupems. O del baltymu, tai TOW su kepta aviena nera daug baltymu - 25.

Linkiu, kad sirdis atlaikytu ir padetu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantė' @ 2015 03 06, 21:30)
Studijavau dabar taste of the wild maista. Skirstymo i kategorijas (puppy, adult ir pan.) isvis neradau. Raso , kad tinka visoms amziaus grupems. O del baltymu, tai TOW su kepta aviena nera daug baltymu - 25.

Linkiu, kad sirdis atlaikytu ir padetu 4u.gif

As nette maciau cia ir cia
Aciu Mantė'. 4u.gif Retai pasirodai. verysad.gif
Atsakyti
kai rove jusu suniukams dantukus, ar po to jokiu pries uzdegiminiu vaistu nedave? ar cia tik maniskis negavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2015 03 06, 23:31)
kai rove jusu suniukams dantukus, ar po to jokiu pries uzdegiminiu vaistu nedave? ar cia tik maniskis negavo g.gif

Ne. Mums tik israse vaistuku nuo skausmo. Kelias dienas reikejo girdyti. Ar, kas negerai su Ryciu? Ar siaip klausi? 4u.gif
Atsakyti
negerai verysad.gif turbut kai pradejo gyt jam niestejo, tai prisikase doh.gif dabar kraujuoja dantenos ir tokios paraudusios. tai pradejau saltalankiu aliejum tept, bet jis nusilaizo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2015 03 06, 23:57)
negerai verysad.gif turbut kai pradejo gyt jam niestejo, tai prisikase doh.gif dabar kraujuoja dantenos ir tokios paraudusios. tai pradejau saltalankiu aliejum tept, bet jis nusilaizo doh.gif

Uzjauciu.
Kad ir nusilaizo, vistiek kazkas lieka. O, siaip jis judrus? Nepasikeite elgesys? Pergyvensiu dabar del jusu. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2015 03 06, 21:49)
As nette maciau cia ir cia
Aciu Mantė'. 4u.gif Retai pasirodai.  verysad.gif

pasirodau beveik kasdien, tik dazniausiai skaitau smile.gif

QUOTE(burgunt @ 2015 03 06, 22:31)

dave nuo skausmo tablete ir pirkau toki dideli svirksta su skysciu, kuri reikejo kelias dienas i suns geriama vandeni ipilt, tai ten kazkokie vaistai pries uzdegima ir buvo.

QUOTE(burgunt @ 2015 03 06, 22:57)

pasirodykit vetui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantė' @ 2015 03 07, 09:47)
pasirodau beveik kasdien, tik dazniausiai skaitau smile.gif
dave nuo skausmo tablete ir pirkau toki dideli svirksta su skysciu, kuri reikejo kelias dienas i suns geriama vandeni ipilt, tai ten kazkokie vaistai pries uzdegima ir buvo.
pasirodykit vetui 4u.gif

As panasiai. Tik kasdien. lotuliukas.gif
Mums irgi israse vaistus, toki svirksta, bet reikejo ji sugirdyti. Pirkau paprastoj vaistinej.
Burgunt gyvena NO. O, pas mus pasirodyti vetui, tai tiek kainuoja, kaip bedokumenti suniuka nupirkti. verysad.gif Bet, jei negeres, reiks.
Burgunt kaip Rycis? As, jei paieskociau rasciau tuos vaistus. Bet at nebus galiojimo laikas pasibaiges? O, gal jums reikia jau antibiotiku? Ar turi?

Atsakyti