QUOTE(burgunt @ 2015 03 06, 19:16)
as tai tik du kartus kirpau, o ka dare pries tai seimininke nezinau man atrodo buvo viena kart kirptas irgi. o yra skirtumas kirptas ar skustas?
Lyg Mantė minėjo, kad nuskutus vaikišką plauką, jis susigadina.
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2015 03 06, 19:25)
Mes valgem puppi. Ir toliau butumem, bet cia pas mus nera pirkti jo. Sveika.
Ir, kodel as anksciau nesupratau to? Tada buvau Zoo parduotuvej su Kyra. Savininkas mate mano knopke. O, pardave suaugusiems. Granules buvo dideles. As jas smulkinau. Bet, ji vistiek nevalge. O, ir baltymu daug turejo tas suaugusiems Wild. Bet, gal ir mano klaida, todel, kad prasiau bizonienes? Ne is mandrumo. Del, Kyros streso. Tiesa uzsisakiau pavadeli su garsu. Ziuresim, kaip veiks ir ar noresiu naudoti.

Ir, kodel as anksciau nesupratau to? Tada buvau Zoo parduotuvej su Kyra. Savininkas mate mano knopke. O, pardave suaugusiems. Granules buvo dideles. As jas smulkinau. Bet, ji vistiek nevalge. O, ir baltymu daug turejo tas suaugusiems Wild. Bet, gal ir mano klaida, todel, kad prasiau bizonienes? Ne is mandrumo. Del, Kyros streso. Tiesa uzsisakiau pavadeli su garsu. Ziuresim, kaip veiks ir ar noresiu naudoti.

Kaip suprasti su garsu?
Virga, merginos davė patarimų. Dilgėlytė ir man dėl maisto daug info į vietas sudėjo. Jei pavyks, gali pasinaudoti patarimais. Bet jei Kyra nevalgo "gero" maisto, nieko nepadarysi. Vis gi, tiek Ecanuba, tiek RC, premium klasės maistas - ne Pedigree ar pan. Yra žmonių, kurie žymiai prasčiau maitinasi nei mūsų šunys... Tai gal nereikia perdėtai sureikšminti vieno ar kito sprendimo, kurį priima šeimininkas, atsižvelgdamas į savo šunį.