QUOTE(Luana @ 2015 03 08, 17:02)
Sveikos,
su moters diena visas
Aciu uz zibutes. Pavydziu, kad Bela laksto po miska. Mes kieme miska turim, uz namo, bet Kyra neina, bijo. Nusinesu, tai atgal bega. Kaip ir Kriistes panele Vilniuje, ant judanciu ir nejudanciu daigtu loja.
QUOTE(Kriiste @ 2015 03 08, 23:14)
aciu

paziuresiu kaip jums sekas - tada as jamsiu

o ju tik juodu buna - Milda neleis juodo det - tik rozini ar raudona
Maciau tik juodu. Bet, Midutei nudazysim ruzavai. Beje, atrodo issirinkau maziausia. Kaip bus ziuresim. Atsiliepimus girdejau ivairius. Kad jorkams tinka irgi. Lauksim.

+2015 03 08, 23:33-->
QUOTE(Meile

@ 2015 03 08, 23:33)
Visoms aciu uz pagyras musu merginoms. Noriu pagirti tuo paciu kitu sunelius

. Kol esu naujoke tai man sunkiai sekasi susekti kur kurios sunelis,kokio amaziaus ir pan. Bet su laiku manau susigaudysiu. Visas su Kovo 8-aja
As irgi ne visu vardus prisimenu, tik tu kurios dazniau lankosi. Tai, jei nori, kad prisimintumen, tai ir pati temos nepamirsk.
QUOTE(Poisson'è @ 2015 03 09, 01:14)
Šaunu

Būtina pratinti - tai tikrai atsiperka

Virgos Kyra turbūt vyriausia

Kristės šuniukui metukai suėjo, kitų, dažniau čia bendraujančių, jaunesni - 8-10 mėn. O taviškis kokio amžiaus?
Maniske senmerge?

Jolantuko vyresnes paneles. Bet, ji mazai cia buna. As FB matau jos grazuoles. O, kitos, kurios cia seniau bendravo, uzpyko tikriausiai ir neateina.
QUOTE(***Meskute*** @ 2015 03 09, 03:23)
Jus kas kart su dziovintuvu dziovinat?, man kirpėja velnių davė kad kailį sugadinsiu...
Maniske bijo dziovintuvo.Tai irgi buvo viena is priezasciu neauginti kasu. Girdejau, kad reikia dziovinti. Kad atset negalima slapiu paleisti. Tik, priezasties nezinojau. Kad nepersaltu? As saviske, jei ryte maudau, tai iki pietu i lauka nevedu. Mes vonios kambary turim Kyros "tualeta".
QUOTE(Poisson'è @ 2015 03 09, 12:22)
Meile, greičiausiai, kad jauniausia

Luanos vyresnė turėtų būti (
Luana, kiek jam/jai).
Vakar buvau sukvailiojusi

Ir miegoti nuėjau paryčiais... Ieškojau draugės/draugo mūsų mažiui. Tokia mintis pradėjo kirbėti prieš mėnesį, kai prasidėjo problemos ir po darbų rasdavom siurprizų, kuriais šuo mus stengdavosi nustebinti iš neturėjimo ką veikti likęs vienas

Sugaišau visą vėlyvą vakarą, bet po to pagalvojau apie vasarą - su vienu šuniuku lengviau atostogauti, nei su dviem... Nors dabar rašau ir vėl abejoju...
Ne tu viena nori draugo ar drauges savo maziui.

Tikriausiai, kaip ir vaiku uzsinori, taip ir to mazo kamuoliuko dar vieno. Mane stabdo brangus malonumas NO tureti du. Tuo labiau jorkus. Kirpykla kainuotu dviem virs simto . Dantu traukimas mums kainavo 300. O, kur dar sampunai, kondicionieriai, rubeliai. Ir, veto paslaugos brangios labai. Apie keliones galvoju maziausiai. Mes jos i Ispanija ar kokia Turkija nesivezam. Ar butu dviems geriau nezinau. Jolantuke pasakojo, kad jos panos pasipesa. Ir lygtais atskirai savo erdvese buna, kai lieka vienos.
Prirasiau.