Įkraunama...
Įkraunama...

Jorkšyro terjerai

dilgelyt sveikinu su busimu nauju seimos nariu. 4u.gif
Ne, as antro nepirksiu. Mes greit pensinikai busim, ir mums per brangu cia laikyti du sunis del vetu, skiepu. Jei atmesti rubelius ir kirpykla. As tik dziaugiuosi speti sita uzauginti, nes ji be manes nei eda nei zaidzia. Vakar vyras sake, kad pragulejo keturias val. koridoriuje ant batu dezes. Gerai nors ant pagalves.
Mes plaukus kerpam del daug priezasciu. Bijo feno, nemegsta maudytis ir sukuotis. Lauke kai slapia susitepa plaukas greitai. Reikia maudyti ir vel visas proceduras kurios jai sukelia stresa. Mes nusprendem i parodas neiti. Jei mes neplanuojam turet suniuku, tai kam mums tustybiu muge? Man svarbu, kad mano suo patirtu, kuo maziau streso. Augtu sveika ir laiminga. O, tas visas papilotes paliekam tom kurios nori ilgu plauku. Kurioms taip grazu. Arba kurios nori sulaukti palikuoniu.
Mes ziema kombinzona dedavom kai ir ilgus plaukus ji turejo. Ir lengva rubeli vasara, kad neptisinestu sapu.
P.s. Kriiste pamirsau pasigirti, kad maniske kaip tik neloja kur zmoniu susiburimas. Centre ar parduotuvej. Ji namuose ir prie namu sefe. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2015 03 10, 11:28)
dilgelyt sveikinu su busimu nauju seimos nariu.  4u.gif
Ne, as antro nepirksiu. Mes greit pensinikai busim, ir mums per brangu cia laikyti du sunis del vetu, skiepu. Jei atmesti rubelius ir kirpykla. As tik dziaugiuosi speti sita uzauginti, nes ji be manes nei eda nei zaidzia. Vakar vyras sake, kad pragulejo keturias val. koridoriuje ant batu dezes. Gerai nors ant pagalves.
Mes plaukus kerpam del daug priezasciu. Bijo feno, nemegsta maudytis ir sukuotis. Lauke kai slapia susitepa plaukas greitai. Reikia maudyti ir vel visas proceduras kurios jai sukelia stresa. Mes nusprendem i parodas neiti. Jei mes neplanuojam turet suniuku, tai kam mums tustybiu muge? Man svarbu, kad mano suo patirtu, kuo maziau streso. Augtu sveika ir laiminga. O, tas visas papilotes paliekam tom kurios nori ilgu plauku. Kurioms taip grazu. Arba kurios nori sulaukti palikuoniu.
Mes ziema kombinzona dedavom kai ir ilgus plaukus ji turejo. Ir lengva rubeli vasara, kad neptisinestu sapu.
P.s. Kriiste pamirsau pasigirti, kad maniske kaip tik neloja kur zmoniu susiburimas. Centre ar parduotuvej. Ji namuose ir prie namu sefe.  lotuliukas.gif

as irgi nenaudoju papilociu,neinu ir neisiu i parodas ir tikrai neplanuoju palikuoniu drinks_cheers.gif Tik namu dziaugsmui man sunys.
Maniske irgi laaaaabai stresavo del maudyniu ir fenu ir sukavimu, nagu karpymu drinks_cheers.gif bet po poros menesiu priprato ir pradejo tuo megautis,dabar kai sukuoju, fenuoju is malonumo uzmiega wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2015 03 10, 13:15)
as irgi nenaudoju papilociu,neinu ir neisiu i parodas ir tikrai neplanuoju palikuoniu  drinks_cheers.gif Tik namu dziaugsmui man sunys.
Maniske irgi laaaaabai stresavo del maudyniu ir fenu ir sukavimu, nagu karpymu drinks_cheers.gif bet po poros menesiu priprato ir pradejo tuo megautis,dabar kai sukuoju, fenuoju is malonumo uzmiega  wub.gif

Tai va pas ka mums reikia vaziuoti! Pas dilgelyte. Isaukletu mano pana. biggrin.gif
Galvoju as jai ivariau baimes. Pas ja buvo panika, kai vyras ja laike, o as bandziu kirpti. Dabar galiu tik ausis. Ji siaip pasitiki manim. Guli daznai ant nugaros. As jai pilvuka glostau. Bet tik palieciu su pirstas nagucius, siaip, kad nebijotu. Is kart atsistoja. Nekamuosiu nei jos nei vyro. Nes jis alpsta, jei reikia ja laikyti. lotuliukas.gif
O, kaip saugoji ilgus plaukucius lauke, kad neisipurvintu? Beje, nesu macius tavo paneles. Gal pasirodysit?
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2015 03 10, 16:07)
Tai va pas ka mums reikia vaziuoti! Pas dilgelyte. Isaukletu mano pana.  biggrin.gif
Galvoju as jai ivariau baimes. Pas ja buvo panika, kai vyras ja laike, o as bandziu kirpti. Dabar galiu tik ausis. Ji siaip pasitiki manim. Guli daznai ant nugaros. As jai pilvuka glostau. Bet tik palieciu su pirstas nagucius, siaip, kad nebijotu. Is kart atsistoja. Nekamuosiu nei jos nei vyro. Nes jis alpsta, jei reikia ja laikyti.  lotuliukas.gif
O, kaip saugoji ilgus plaukucius lauke, kad neisipurvintu? Beje, nesu macius tavo paneles. Gal pasirodysit?

Prasom,prasom ,labai megstam mazus draugus smile.gif Bet turbut tektu palikti porai menesiu,nes kazkur tiek vargau su savaja.
O man pilvuko niekad neatsuka, nebent uzsimeigojusi...
Matet, nes mano avatare t.y profilio nuotraukoje ir yra mano suniukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2015 03 10, 11:15)

Maniske irgi laaaaabai stresavo del maudyniu ir fenu ir sukavimu, nagu karpymu drinks_cheers.gif bet po poros menesiu priprato ir pradejo tuo megautis,dabar kai sukuoju, fenuoju is malonumo uzmiega  wub.gif

kazi ar is malonumo - gal tiesiog susitaike, kad kitaip nebus, priprato, ismoko pakenteti. Maniske irgi nebesidrasko, kencia visa procedura ir labai dziugauja paleista lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 03 10, 17:54)
kazi ar is malonumo - gal tiesiog susitaike, kad kitaip nebus, priprato, ismoko pakenteti. Maniske irgi nebesidrasko, kencia visa procedura ir labai dziugauja paleista lotuliukas.gif

Na kai narplioju kaltunus, savelas tai aisku tik kentent ismoko, bet kai sukuoju topa (kasyte ant galvos) ji pradeda miegoti, ir kai usus purenu, akis tvarkau - snaudzia, tai galvoju,kad labai atsipalaiduoja jeigu net uzmiega smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2015 03 10, 17:56)
Na kai narplioju kaltunus, savelas tai aisku tik kentent ismoko, bet kai sukuoju topa (kasyte ant galvos) ji pradeda miegoti, ir kai usus purenu, akis tvarkau - snaudzia, tai galvoju,kad labai atsipalaiduoja jeigu net uzmiega smile.gif

Avatare jūsų gražuolė? smile.gif
Papildyta:
Upss... Neatnaujino naujų postų per PC žiūrint... Einu pasigrožėti wub.gif
Atsakyti
dilgelyte, pagalvojau, kad aviataras is neto platybiu. Kokia grazi, nuostabi mergyte. Isimylejau is karto. wub.gif Labai sunku balta kaili priziureti? Girdejau tokias kalbas.

Ilgai pratinau ant pilvuko gulet ir glostyt. Ji pas mane ir miega ant nugaros tokia visa atsipalaidavus. Mes su vyru grozimes ja.

Kriiste jau atejo tas pavadelis siandien. Dar reikia surinkti. Ryt bandysim. Tada parasysiu, kaip sekasi.

Iki. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2015 03 11, 00:26)
dilgelyte, pagalvojau, kad aviataras is neto platybiu. Kokia grazi, nuostabi mergyte. Isimylejau is karto.  wub.gif Labai sunku balta kaili priziureti? Girdejau tokias kalbas.

Ilgai pratinau ant pilvuko gulet ir glostyt. Ji pas mane ir miega ant nugaros tokia visa atsipalaidavus. Mes su vyru grozimes ja.

Kriiste jau atejo tas pavadelis siandien. Dar reikia surinkti. Ryt bandysim. Tada parasysiu, kaip sekasi.

Iki.  biggrin.gif

musiske kai tik lenkiames prie jos - iskart ant nugaros atsigula lotuliukas.gif tipo kasyk mane kasyyyyyk thumbup.gif wub.gif

ooo, super, idomu panes suva ji ar reiks padet - nes toks nesmulkus atrodo lotuliukas.gif Idomu kaip seksis neloti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 03 11, 11:17)
musiske kai tik lenkiames prie jos - iskart ant nugaros atsigula lotuliukas.gif  tipo kasyk mane kasyyyyyk thumbup.gif  wub.gif

Mūsiškis taip pat smile.gif Man reikia konkuruoti su juo dėl vyro rankų lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasirodysim ir mes, mūsų Origami 9 mėn. user posted image
Atsakyti
Gražuolė wub.gif Nebepanaši į mūsų berną biggrin.gif
Atsakyti