vakar nuklijavau, stovi, bet lyg ir noretu linkt
palakste pora valandu ir vel i gipsa
pavaikscios iki savaitgalio kol prasides grozio proceduros
o paskui ziuresiu. nulinks tai nulinks
Turėtų padėti. Vieną ausytę jau senokai nebeklijuoju, tik kur senokai nulinkusi vis dar netvirtai stovi, bet stovi... Kol kas...
Beje, dilgelyt, kai kartą išsakei savo nuomonę dėl maisto... Į kokią kategoriją priskirtum Nutra Gold arba Nugetts? Kažkada buvau besigundanti jį išbandyt. Tiesiog smalsu...
Nors tikiuosi, mums Acanos artimiausiu metu neteks keisti - kol kas tinka ir patinka.
Beje, dilgelyt, kai kartą išsakei savo nuomonę dėl maisto... Į kokią kategoriją priskirtum Nutra Gold arba Nugetts? Kažkada buvau besigundanti jį išbandyt. Tiesiog smalsu...
QUOTE(burgunt @ 2015 03 12, 21:45)
oho kiek grozybiu pridejot
o Riciui tik dabar pradejo gyt prie dantuko dantenos. o negijo nes buvo kauliuko like
organismas iskele i pavirsiu. Istraukiau su pinsetu. tik nesuprantu is kur tas kauliukas ar kazkas panasaus i kaula , nes kai rove iltinius dantis mums juos atidave. nebuvo nei nulauzti nei nuskile
mes pradejom vaiksciot kas antra diena ilgas distancijas, mazdaug 4 km, juk pavasaris arteja
ir ,,mamai ,, ir maziukui neprosali svori numest 
mes pradejom vaiksciot kas antra diena ilgas distancijas, mazdaug 4 km, juk pavasaris arteja
Vis pamirsdavau pasiklausti kai budavau prie kompo kaip Ryciui. Dabar apsidziaugiau. Viskas jau gerai. Kaip smagu, kad Rycis eina ilgas distancijas. Maniske aplink namus. Kokia baile pasidare.
Uzdejom ta antkakli. Kai loja sucipsi. Ji pasiziuri i mane ir nutyla. As jai visa laika sakau, kad nieko nera. Bet lauke maziau lojo. Ir namie irgi. Ziuresiu. Kazkas klause apie elektros iskrova. Tai ten raso, kad silpna. Bet as nepastebejau. Arba ji nelojo iki tiek. Ten pirma signalus duoda kelis. Na ziuresim. Man tai gaila ant kaklo kabantis svoris. Ne daug sveria, bet vistiek. Ant nakties nuemem. Nors ji loja ir nakti kai kada. Kai girdi garsus.
Dilgelyte as tikriausia maciau balta jorka Faacebooke.
QUOTE(virga @ 2015 03 12, 14:42)
Luana grazi isdykele mergaite.
Jorkai jau tokie yra. Viena sekunde cia kita ten.
Taip Kyra miega.
Jorkai jau tokie yra. Viena sekunde cia kita ten.
Taip Kyra miega.
Aciū, mes be galo džiaugiamės tuo judrumu
Matosi , kad visiškai atsipalaidavusi mergina miega
Merginos o kur jūsų šuniukai miega? Mūsų tai pas mus į lovą įsiprašo, turi lovoj savo pagalvėlę, jei pas dukras miega irgi pagalvėlė lovoje paruošta būna
QUOTE(dilgelyt @ 2015 03 12, 19:44)
Aciu
Na kaip priziureti baltus batus lyginant su tamsiais
Yra ka veikti, bet man patinka, tai nesiskundziu.
O jus turit tikra linksmuole
Turbut labai smagu vaikams
Na kaip priziureti baltus batus lyginant su tamsiais
Yra ka veikti, bet man patinka, tai nesiskundziu.
O jus turit tikra linksmuole
Labai tinkamas posakis "Grožis reikalauja aukų"
O taip vaikam smagumas neišpasakytas tikrai, tiek ilgai reikėjo tėtį įkalbinėt dėl šuniuko namie
QUOTE(Kriiste @ 2015 03 12, 20:36)
neleisciau taip daryti - Berta Mildai plaukus gabalais iskramte per tokius zaidimus
kelniu apacios, rankoviu galai irgi iki skyliu nueje - nes dukra leidosi, o dabar neatsigina 
Dėkui už perspėjimą, stengsiuos nebeleist taip išdykaut
Labas visom! Musiske irgi miega lovoj.
Kiek ji tos vietos uzima.
Mano vyras Kyros norejo daugiau nei as. Bet jis be proto nuo jos. Is lauko grizes pasakojo kiek kakojo, kokia spalva.
O, ji issirinkus mane. Kai namie mes abu tai tik man ant keliu guli. Ir dabar su viena ranka rasau. Kita Kyrai po galva.
Kai sakau eik teti pabuciuti(supranta) nubega palaizo ir vel pas mane. I savo teritorija.
Geros dienos merginos!
Burgunt dar turbut negrizo is ilgo pasivaiksiojimo.
Paimkit mano Kyra. Ji tik aplink namus. P.s. Pamirsau. Negalim duoti. Rycius anuku man pridarys.
Mano vyras Kyros norejo daugiau nei as. Bet jis be proto nuo jos. Is lauko grizes pasakojo kiek kakojo, kokia spalva.
Kai sakau eik teti pabuciuti(supranta) nubega palaizo ir vel pas mane. I savo teritorija.
Geros dienos merginos!
Burgunt dar turbut negrizo is ilgo pasivaiksiojimo.
Virga, ir kitos, kuriu suniukai vyresni - ar jusu dar kai gryztat namo is dziaugsmo myzcioja? Sis procesas kada nors baigsis ar reik pradet su tuo susitaikyt
QUOTE(Kriiste @ 2015 03 13, 14:50)
Virga, ir kitos, kuriu suniukai vyresni - ar jusu dar kai gryztat namo is dziaugsmo myzcioja? Sis procesas kada nors baigsis ar reik pradet su tuo susitaikyt

Maniškis praktiškai niekada nemižčiojo. Bet žinau šitą problemėlę
Beje, mūsų karalius taip pat lovoj miega. Aš jau įsigydama norejau, kad taip būtų. Pabandžiau guoliuke migdyti, bet, kad jau pasirinko mus, per daug ir nevariau
QUOTE(Poisson'è @ 2015 03 13, 15:09)
Maniškis praktiškai niekada nemižčiojo. Bet žinau šitą problemėlę
Vaikystėje draugės šuo taip mižčiojo
Jie nieko nedarė, bet manau turėtų būti būdų šito dalyko išvengti. Ai, brolio jorkas irgi mižčioja, jie sprendimą priėmę - šuo juos pasitinka lauke, kai atsidžiaugia, eina namo
Bet daugiabutyje...
Gal kuo greičiau laukan vest...
Nežinau
O visus taip sutinka ar tik šeimininkus? Ir ar priklauso nuo to, kiek laiko viena buvo namie?
Beje, mūsų karalius taip pat lovoj miega. Aš jau įsigydama norejau, kad taip būtų. Pabandžiau guoliuke migdyti, bet, kad jau pasirinko mus, per daug ir nevariau
Siaip ji kol dziaugias - dar puse velnio - bet tik pasilenki paglostyt, pakalbint - nes nu pasiilgo suniukas, cypauja, sokineja - tai tada ir varo per kojas... Svetimiems (nu ner pas mus tu labai svetimu - kas ateina, ta ji jau pazysta) - irgi jei jie parodo dziaugsma, kad ji dziaugias - pasventina
Del laiko - nepriklauso - galiu iki pasto dezutes nueit - dziaugsmo gryzus jau per akis
Musu irgi lovoje miega, planavau nepriimt - bet tai buvo imanoma tik kol nemokejo ilipti - kai ismoko...
QUOTE(Kriiste @ 2015 03 13, 16:15)
Siaip ji kol dziaugias - dar puse velnio - bet tik pasilenki paglostyt, pakalbint - nes nu pasiilgo suniukas, cypauja, sokineja - tai tada ir varo per kojas... Svetimiems (nu ner pas mus tu labai svetimu - kas ateina, ta ji jau pazysta) - irgi jei jie parodo dziaugsma, kad ji dziaugias - pasventina
Norint vest i lauka - reik aprengt ir pavadeli uzdet - kol ta padarysiu - problema ji jau bus issprendus
Del laiko - nepriklauso - galiu iki pasto dezutes nueit - dziaugsmo gryzus jau per akis
tik jei ilgai nebuvom - tada ilgiau dziaugias. Virsune, kad net jei einam kartu i lauka - gryzus ji susimaiso ir vel dziaugias mumis
Musu irgi lovoje miega, planavau nepriimt - bet tai buvo imanoma tik kol nemokejo ilipti - kai ismoko...
Sveiki,
Pas mane pačioje pradžioje buvo tokia bėda. Bet kol nenusiramindavo, mes jo nelietėm ir nieko nesakėm. Kai nusiramindavo, tada glostėm, sveikinomės. Taip atprato, dabar jokių problemų nėra
QUOTE(Kriiste @ 2015 03 13, 16:15)
Virsune, kad net jei einam kartu i lauka - gryzus ji susimaiso ir vel dziaugias mumis 
Smagiai pasijuokiau
Kai pradėjai pasakoti visą istoriją, tikrai pamenu, kad buvau kažką girdėjusi... Dabar galvoju, gal per tą laidą, kur padėdavo perauklėti nekontroliuojamus šunis. Tik ten problema buvo lojimas, lyg... Tai mokė taip: jei pradeda loti, reikia nustoti šuniu džiaugtis ir atsukti jam nugarą (Virga, gal ir tau padėtų
QUOTE(Kriiste @ 2015 03 13, 15:50)

Maniske kai buvo mazyte, tai taip kelis kartus "dziaugesi", jei kuri is dukru ateidavo i svecius. Dabar jau ne. Bet mes ja daznai vedziojam i lauka. Kas dvi, tris val. Ji niekada nepaliekama viena namie. as pakolkas nedirbu. Mano vyras daznai namie. O jei kur kartu vaziuojam ja vezames su savim. Ankciau , kai buvo mazyte, bijojo masinos. Tai slepdavosi nuo musu ir uz kampo ziuredavo. Dabar kai abu rengiames ji tupi prie duru. Kad, kartais nepamirstumem princeses.
Poisson'è aciu. Paieskosiu. Mes antra diena su antkakliu tuo. Nakti tik be jo miegojo. Lojo viena karta. Is ryto, kai pradejo loti, uzdejom. Neloja ir lauke nelojo. Bet miega daugiau. Man ant keliu atsigulus. Gal antkaklis migdo? Arba sunku su juo zaisti?
aš kai turėjau bokseriu veislės poryte, patinas mizciodavo... Bet tik du zmones pamatęs... Mano broli ir vyro brolį
nors abu juos pamatęs iš laimės ciut vietoi nusededavo
su