Kiaušukas vienas ar du? Kad vaikšto - normalu. O kad joja - nelabai. Pažiūrėkit, gal kokius minkštus žaislus turi, ant kurių jodinėja. Atimkit. Ar bus smagu, kai prie svetimų žmonių jis jodinėt pradės? Juo labiau, jei aptaškytus paskui laikyt reikės.
Paskui ne tik ant žaislų jos bet ir ant kojos pasilipes...
jis joja nuo penktadienio, ant minkštu žaislu nepastebejom. Pastebejom kai ant sofos , vyro alkune bande patvarkyt
ir tas šeštadieninis įvykis . dar vakar pora kart, bet sudrausminam ir iškart nustoja. šiandien nepastebejau, bet ir vyro nera namie
o kiausineliai abudu iskart vaiksto, kita kart reiks nuotrauka padaryt. Net nemoku paaiskint

QUOTE(burgunt @ 2015 03 24, 00:14)
jis joja nuo penktadienio, ant minkštu žaislu nepastebejom. Pastebejom kai ant sofos , vyro alkune bande patvarkyt
ir tas šeštadieninis įvykis . dar vakar pora kart, bet sudrausminam ir iškart nustoja. šiandien nepastebejau, bet ir vyro nera namie
o kiausineliai abudu iskart vaiksto, kita kart reiks nuotrauka padaryt. Net nemoku paaiskint 

Palikit Jūs tuo kiaušus ramybėj. Radot ką minkyt

QUOTE(Agnnyte @ 2015 03 23, 23:41)
Kiaušukas vienas ar du? Kad vaikšto - normalu. O kad joja - nelabai. Pažiūrėkit, gal kokius minkštus žaislus turi, ant kurių jodinėja. Atimkit. Ar bus smagu, kai prie svetimų žmonių jis jodinėt pradės? Juo labiau, jei aptaškytus paskui laikyt reikės.
O ka patartumet jei kalyte lipa joti ant naujai nusipirktos jaunikles (5men.) kalytes? Ir seip joja ( bando) ant visu mazu kalyciu pas draugus. Ant zmoniu ir daiktu niekada. Drausti, ar leisti isiaiskinti herarchija pacioms?
QUOTE(dilgelyt @ 2015 03 24, 12:21)
O ka patartumet jei kalyte lipa joti ant naujai nusipirktos jaunikles (5men.) kalytes? Ir seip joja ( bando) ant visu mazu kalyciu pas draugus. Ant zmoniu ir daiktu niekada. Drausti, ar leisti isiaiskinti herarchija pacioms?
Aš asmeniškai jokių lipimų neleidžiu. Jokių hierarchijų aiškinimosi netoleruoju. Aš esu namie vyriausia ir galingiausia kalė - aš ir sprendžiu, kad jokių laipiojimų nebus. Aš kažkaip nelinkusi laukti, kol šunys patys aiškinsis santykius. Niekada nežinai, į kokią kompaniją ar ant kokio šuns pataikysi. O paskui siūti šunis brangu bus.
Mano patinas net ant rujojančios kalės nelipa, galim kieme vaikščiot visi kartu. Vaikščios cypaudamas, bet nelips, jei nebus leidžiama. Bet jei pasakau "gerai, gali" - jokių problemų.
QUOTE(Agnnyte @ 2015 03 24, 12:50)
Aš asmeniškai jokių lipimų neleidžiu. Jokių hierarchijų aiškinimosi netoleruoju. Aš esu namie vyriausia ir galingiausia kalė - aš ir sprendžiu, kad jokių laipiojimų nebus. Aš kažkaip nelinkusi laukti, kol šunys patys aiškinsis santykius. Niekada nežinai, į kokią kompaniją ar ant kokio šuns pataikysi. O paskui siūti šunis brangu bus.
Mano patinas net ant rujojančios kalės nelipa, galim kieme vaikščiot visi kartu. Vaikščios cypaudamas, bet nelips, jei nebus leidžiama. Bet jei pasakau "gerai, gali" - jokių problemų.
Va čia tai auklėjimas

QUOTE(Agnnyte @ 2015 03 24, 12:50)
Aciu,taip ir darysiu.
QUOTE(Nainai @ 2015 03 24, 12:59)
Va čia tai auklėjimas
taip ir turi būti. Manoji maža kol buvo ir bandė tokius fintus, kaip jojimą, buvo pakratyta už kalnieriaus, greitai atprato ir suprato, kad negalima. Reikia neleisti, netoleruoti. Vėliau blogus įpročius bus sunku keisti.

Na labai visokiu nuomoniu del sio auklejimo yra, cia daug subtilybiu. Vieni kinologai pataria nesikisti,ir leisti isiaiskinti pacioms,kuri stipresne (turbut dar atsizvelgta ,kad tai itin mazi sunys ,nieko blogo vienas kitam padaryti negalintys) Ir kad jeigu kisies,tada visada turesi ziureti,ka jos daro,nustatyti tvirtas taisykles ir kontroliuoti jas,o sunku taip, tad geriau leisti pacioms joms isirinkti lyderi ir poto ta lyderi pirma glostyt,maitinti ir t.t
Bet as fiziskai negaliu ziureti,kaip joja ant mano maziukes,todel kas karta sugriebus purtau.
Dar idomu tai,kad nors sunys lyg nesupranta gabaritu ( taip girdejau) manoji lipti bando tik ant labai maziuku sunu, visus didesnius tik apuosto,zaist kviecia arba net bijo.
Kriiste, primink kuriuo Taste of the Wild maisteliu princesę maitini? Mūsų Acana eina į pabaigą, o pardavime nėra; jei artimiausiu metu neatsiras, bandysiu Taste of the Wild Sierra Mountain su ėriena, saldžiomis bulvytėmis ir uogomis imti (25 proc. baltymų). Nelabai gerai kaitalioti maistus, bet mūsiškis vis dar pasikaso, tai gal net į naudą būtų tas pasikeitimas
Burgunt, prisikalbėjau
Ėmė ir nulėpo viena ausytė... Sekmadienį... Visai netikėtai...
Pastato kartas nuo karto, bet būna ir taip, kad lyg škudurėlį ant galvos laikytų
Paklijuoju, bet jau įprato gan greitai viską nusikrapštyti.

Burgunt, prisikalbėjau

QUOTE(Poisson'è @ 2015 03 25, 10:01)
Kriiste, primink kuriuo Taste of the Wild maisteliu princesę maitini? Mūsų Acana eina į pabaigą, o pardavime nėra; jei artimiausiu metu neatsiras, bandysiu Taste of the Wild Sierra Mountain su ėriena, saldžiomis bulvytėmis ir uogomis imti (25 proc. baltymų). Nelabai gerai kaitalioti maistus, bet mūsiškis vis dar pasikaso, tai gal net į naudą būtų tas pasikeitimas

as perku taste of the wild puppies, nezinau su kuo - nes perku kilogramais, sveriama

Gražuolė
Po kirpyklos? Plaukučiai ištiesinti. Tikra dama!