Įkraunama...
Įkraunama...

Jorkšyro terjerai

Oho kokia grazuole panele bigsmile.gif thumbup.gif
Paisson,e , man atrodo kad mes nieko jau nepadarysim tom ausytem. Pas Rici tai prilinkus tai guli, tai stovi kai statula doh.gif . Dabar net neklijavau, kaip bus taip bus. Padetu turbut kai vaiksciotu suklijuota nemaziau kaip menesi g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2015 03 25, 17:04)
Gražuolė  wub.gif Po kirpyklos? Plaukučiai ištiesinti. Tikra dama!  smile.gif

ačiū wub.gif, ne pokirpyklos... Išvakarėse buvo maudyta... Tiesiog prieš fotosesija tik pasisukavom smile.gif plaukų netiesinau smile.gif
Atsakyti
Pasikartosiu, Meskute, labai graži wub.gif Patys fotkinote ar ne?

Burgunt, aš vilties dar nepraradus hihihi.gif Nes mums pakankamai gražiai ir ilgai stovėjo, palyginus su tuo, ką turėjom prieš pradedant klijuoti ausytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2015 03 25, 20:04)
ačiū  wub.gif, ne pokirpyklos... Išvakarėse buvo maudyta...  Tiesiog prieš fotosesija tik pasisukavom smile.gif plaukų netiesinau smile.gif

Grazuole mergyte! wub.gif Plaukuciai kokie ilgi. thumbup.gif

Labas merginos!
burgunt ar gavai maisteli Ryciui? Nepergyvenk del tos ausytes labai. Nuo to jis nei kiek maziau mylimas yra. Savas vaikas visoks grazus. mirksiukas.gif
Mes gavom is veisejo "palaiminima", kad Kyra gali valgyti Eukanuba skirta jorkams. Veiseja sake, kad NO maistas sunims skiriasi nuo LT. Ir jei akytes netraiskanoj, plaukai blizga ir nesikaso, tai maistas tinkamas. Ir valgo ji noriai. Nedarysiu ekspreimento su sune. Antkakli pries lojima nesiojam. Praktiskai visai neloja. Tapo rami. Reiskias maziau stresuoja. Jei suloja viena karta pamirsus, tai signalas primena jai. O, siaip zaidziam taip pat. I lauka einam daznai. Buvo grazus orai tai aplink rajona savo kelis kartus apeidavom. biggrin.gif Pasigyrem. blush2.gif
Dilgelyte sveikinu su nauju seimos nariu. Nerealiai grazi mergaite. thumbup.gif wub.gif
P.s. Musu kirpeja(aciu burgunt) nusipirko antra jorkiuka. Mergyte. Turi dar berniuka. Tai sake pirma diena vaikinukas pyko. Su niekuo nebendravo. Dabar labai myli "sese". Saugoja ja. Tikiuosi ir pas Dilgelyte jau susidraugavo augintiniai. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(virga @ 2015 03 25, 21:30)
1. biggrin.gif Pasigyrem.  blush2.gif

2. P.s. Musu kirpeja(aciu burgunt) nusipirko antra jorkiuka. Mergyte. Turi dar berniuka. Tai sake pirma diena vaikinukas pyko. Su niekuo nebendravo. Dabar labai myli "sese". Saugoja ja.

1. Atsargiai lotuliukas.gif Bus kaip man lotuliukas.gif Gyriau gyriau, kol prisigyriau lotuliukas.gif

2. Ech... wub.gif wub.gif
Atsakyti
Virga teisi, savas vaikas visada pats geriausias ir graziausias tongue.gif as visai nepergyvenu del tos ausytes man ir taip gerai.
As net negalvojau, kad antkaklis toki efekta duos, saunu thumbup.gif . Kazkada minejai , kad Kyra nemegsta daug vaiksciot, gal labai stresuodavo o dabar ramesne ir noriai vaiksto rolleyes.gif
Pries koki menesi vyras irgi pareiske gal ir neblogai butu du tokie suniukai, Riciui linksmiau.
Net nustebau kai pasake bigsmile.gif tipo jeigu turetumem nama tai tikrai pirktumem antra.

Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2015 03 25, 21:29)
Pasikartosiu, Meskute, labai graži  wub.gif Patys fotkinote ar ne?

Turiu drauge fotografe wub.gif

Virga mes gi kasas auginam... Aš pakvaisus pati dėl ilgų plaukų vis nesugebu atsiauginti.. Tai nors mano vaikai ir mažoji Origami su kasom wub.gif

Tiesa mūsų pupai bėga akytes... Ir nz ką daryt sad.gif, nes kiek suprantu neturėtų taip būt... Nors va kai pradėjo tą naują maistą valgyt biski apmazejo.. Maz visai susitvarkys g.gif
Papildyta:
Virga nusipirkom ir mes tokį pat antkaklį... Nes irgi loja be proto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2015 03 26, 00:02)
1. Atsargiai  lotuliukas.gif Bus kaip man  lotuliukas.gif Gyriau gyriau, kol prisigyriau  lotuliukas.gif
2. Ech...  wub.gif  wub.gif

Musu vaikai vistiek patys sauniausi. Mes ir pacios ne peledos, jeigu ka. lotuliukas.gif
Svajoji apie dar viena? Tokia mazyte ta jos jorkute. Sake bus apie 2,5. Paemiau i rankas, tai kaip puse Kyros. lotuliukas.gif
QUOTE(burgunt @ 2015 03 26, 00:10)
Virga teisi, savas vaikas visada pats geriausias ir graziausias  tongue.gif as visai nepergyvenu del tos ausytes man ir taip gerai.
As net negalvojau, kad antkaklis toki efekta duos, saunu thumbup.gif . Kazkada minejai , kad Kyra nemegsta daug vaiksciot, gal labai stresuodavo o dabar ramesne ir noriai vaiksto rolleyes.gif
Pries koki menesi vyras irgi pareiske gal ir neblogai butu du tokie suniukai, Riciui linksmiau.
Net nustebau kai pasake bigsmile.gif tipo jeigu turetumem nama tai tikrai pirktumem antra.

Pakolkas patenkinta antkaliu. Burgunt turesit nama. Jauni dar esat. Cia net neapsimoksa netureti savo. Daugiau nuoma kaiinuoja nei bankui moki. Musu naujos statybos butas. Musu visi mokesciai sudaro apie 7. Kaimynas nuomuoja uz 12 plius elektra.
Nusipirksit jei noresit dar viena. Mane neramina vetu kainos cia. Bet daug kas turi po du, net tris sunis. biggrin.gif
QUOTE(***Meskute*** @ 2015 03 26, 00:25)
Turiu drauge fotografe  wub.gif

Virga mes gi kasas auginam... Aš pakvaisus pati dėl ilgų plaukų vis nesugebu atsiauginti..  Tai nors mano vaikai ir mažoji Origami su kasom  wub.gif

Tiesa mūsų pupai bėga akytes... Ir nz ką daryt sad.gif, nes kiek suprantu neturėtų taip būt... Nors va kai pradėjo tą naują maistą valgyt biski apmazejo.. Maz visai susitvarkys  g.gif
Papildyta:
Virga nusipirkom ir mes tokį pat antkaklį... Nes irgi loja be proto  doh.gif

Visi sako, kad nuo maisto bega akytes. Bet, kad patraiskanoja kartais kampuciai, tai manau nieko tokio. Ar, gal klaidingai galvioju?
Ar patentini tuo antkakliu? Musu daugiau miega. Bet, gal ir gerai? Anksciau budavo budejimo rezime. lotuliukas.gif
Geros dienos merginos! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2015 03 26, 14:04)

Visi sako, kad nuo maisto bega akytes. Bet, kad patraiskanoja kartais  kampuciai, tai manau nieko tokio. Ar, gal klaidingai galvioju?
Ar patentini tuo antkakliu? Musu daugiau miega. Bet, gal ir gerai? Anksciau budavo budejimo rezime.  lotuliukas.gif
Geros dienos merginos!  4u.gif

Dar nebandem... Batareikos neprisiruošiu nupirkt doh.gif, sian į parde važiuosiu paimsiu.... Ant kokio lygio nustatei?, nes matau kad Ale 7 jie yra..
Maniske ir šiaip daug miega biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2015 03 26, 15:19)
Dar nebandem...  Batareikos neprisiruošiu nupirkt  doh.gif, sian į parde važiuosiu paimsiu.... Ant kokio lygio nustatei?,  nes matau kad Ale 7 jie yra.. 
Maniske ir šiaip daug miega  biggrin.gif  biggrin.gif

Mes nustatem ant maziausio. Vistiek cipsi ir ji reaguoja. Bijociau ant daugiau. Kai nereaguoja i cipima tai srove duoda. Musiske tik pirma ir vieninteli karta gavo tos sroves. Nedaug. Dabar jau zino. biggrin.gif
Atsakyti
Mes ne nuomuojam, turim savo. Tik ne grynai atskiras namas o rekkehus (kotedzas) , tai kaip ir kaimynus turim smile.gif Nu siandien pavare sniegoooo blink.gif o maziukui dziaugmo biggrin.gif ryte tai isigando, soko i pusni ir paskendo lotuliukas.gif
Atsakyti
Burgunt, kiek Ryčis sveria? Sustojo augt? Mūsiškis pavarė masės lotuliukas.gif Vos ne kilą per praeitą mėnesį. O jau galvojau nebeaugs ir maisto griežtai nebenormavau biggrin.gif Kelias dienas iš eilės svėriau ir abejojau ar skaičiuot dar moku, nes akyse tikrai neatrodė paaugęs hihihi.gif

Virga, taip, svajoju apie antrą wub.gif
Atsakyti