Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

Tai jau geriau per uoslę, nei per kepenis. O kaip fiziologiją veikia eteriniai aliejai?
O jūs galvojat, tie lašai ar antkakliai bekvapiai?

QUOTE(jurgičiukas @ 2015 04 23, 11:56)
O kaip jūs saugojaties nuo erkių? Antkakliais?

Purškiui natūraliais purškalais.

Anksčiau lašindavom ir Bars, ir Advtinx, ir Frontline. Nuo vieno iš jų labai alergizavo mane - pirmas dvi dienas iš viso negalėjau būt šalia šuns, čiaudėjau kaip po tabako. O erkių kaip buvo, taip buvo - net kelių nepastebėję buvom, tai jos tiesiog nukrito pripampusios scare.gif...

Dabar purškiu, tai pernai radom tik vieną įsisiurbusią. O rudeniop grybavom, tai man įsisiurbė, o šuniui - ne biggrin.gif .

Bet taip pat dar, manau, veikia ir skanumo - neskanumo faktorius. Gal mano Kuba tiesiog neskani erkėms bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 23 balandžio 2015 - 11:02
Nu žinot, turėjau aš kol Sani laukėsi dilemą, ką jai naudot, tai su veterinaru pakalbėjom ir jis patarė labai paprastą dalyką. Žinoma kad erkės neperneša B grupę vartojančių žmonių prakaito kvapo ir panašiai, nes jis turi specifinį tokį. Tai nusipirkau Neurorubino, B grupė,(apie 80euro centų viena ta kapsulė stiklinė) ir ištryniau šunį. Kvapas laikėsi gana ilgai, mėnesį kokį, o šuniui sušlapus suintensyvėdavo. Negaliu pasakyti ar tikrai veikia, bet kolkas tfu tfu ftu - nieko nepasigavom. O va Barsas, kaip rašė-stebuklų tikrai nedaro, suserga tie šunys nors tu ką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malinua: 23 balandžio 2015 - 12:32
Su neurorubinu man patiko thumbup.gif
mes dar vieną problemą turim: miške, o ir pačios sodybos teritorijoje daug angių.
Va kaip čia reiks šunį apsaugot, bo pastoviai kuičiasi po žoles snukį sukišus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(malinua @ 2015 04 23, 12:21)

Tai paprasčiausios Neurorubino (B grupė) anpulės žmonėms ? Ar gerai supratau?
Papildyta:
Kol parašiau Ku-ku-sha atsakė ax.gif blush2.gif
Atsakyti
nuo erkiu advantix šuniui naudoju..
Atsakyti
QUOTE(malinua @ 2015 04 23, 12:21)
Nu žinot, turėjau aš kol Sani laukėsi dilemą, ką jai naudot, tai su veterinaru pakalbėjom ir jis patarė labai paprastą dalyką. Žinoma kad erkės neperneša B grupę vartojančių žmonių prakaito kvapo ir panašiai, nes jis turi specifinį tokį. Tai nusipirkau Neurorubino, B grupė,(apie 80euro centų viena ta kapsulė stiklinė)  ir ištryniau šunį. Kvapas laikėsi gana ilgai, mėnesį kokį, o šuniui sušlapus suintensyvėdavo. Negaliu pasakyti ar tikrai veikia, bet kolkas tfu tfu ftu - nieko nepasigavom. O va Barsas, kaip rašė-stebuklų tikrai nedaro, suserga tie šunys nors tu ką.

O jūsų tas kvapas neerzina, ta prasme, nėra jis nepriimtinas?
Atsakyti
Taip , žmonių.
Kas dėl kvapo-kiti neperneša eterinių aliejų kvapo, kiti antiparazitinių antkaklių kvapo,čia kiekvienas individualiai-nu bet manęs neerzina, mintyse tikiu, kad tai veikia biggrin.gif
Atsakyti
Kai tik Prada susirgo laimo liga, nebezinojau ka naudoti, nes lasai ant kailio nepadeda, purskiamas aliejus irgi ne. Po lietaus gali susilpneti veikimas ir tt. Zodziu per pirmus metus suskaiciavau jai 11 erkiu, po to jau skaiciu pameciau. Viena is ju ir uzkrete. Paskutine, kuri isisege ziema, kai sniegas pratirpo. Vetas pasiule NextGard valgomas tabletes. Ziaurokai skamba, bet sutikau. Prados liga labai pasyvi, bet ikandus dar vienai erkei su laimo liga viskas gali drastiskai pasikeisti. Nenoriu rizikuoti. Senokai valgo tas tabletes, Kenzo irgi. Kolkas ne vienos erkes pas abi, Kenzo isvis neturejus erkiu. Gyvenam mes kaime, prie misko. Netoli pusu draustinis. Erkiu pas mus daugiau nei musiu doh.gif Nesvarbu, kad zole nupjauta trumpai, visur pilna tu bjaurybiu. Ir ant savo kojos buvau pagavus viena, jau besitaikancia kur isisiurbt.

Naujienos del Kezno. Inkstai neturi jokiu defektu. Slapimo tyrimas ner geras, bet dar laukiam lapto tyrimo. Gali but, kad siandien isleis namo, nes po lasaliniu susitvarke kraujo rodikliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taurė: 23 balandžio 2015 - 18:05
QUOTE(Pookelis @ 2015 04 23, 10:14)
Mes visada naudojam antkaklius. 100 proc neapsaugo. bent tiek laiko kiek parašyta. o jei mėgsta šuo maudytis, tai dar mažiau laikys.

Praeitą sezoną bandėm "Foresto" antkaklį. Labai pasiteisino. Kovą uždėjom, spalio pabaigoj nuėmėm. Nė vienos erkės. Ir šuo gerai jautėsi, ir ežeran lindo.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2015 04 23, 20:04)
Kai tik Prada susirgo laimo liga, nebezinojau ka naudoti, nes lasai ant kailio nepadeda, purskiamas aliejus irgi ne. Po lietaus gali susilpneti veikimas ir tt. Zodziu per pirmus metus suskaiciavau jai 11 erkiu, po to jau skaiciu pameciau. Viena is ju ir uzkrete. Paskutine, kuri isisege ziema, kai sniegas pratirpo. Vetas pasiule NextGard valgomas tabletes. Ziaurokai skamba, bet sutikau. Prados liga labai pasyvi, bet ikandus dar vienai erkei su laimo liga viskas gali drastiskai pasikeisti. Nenoriu rizikuoti. Senokai valgo tas tabletes, Kenzo irgi. Kolkas ne vienos erkes pas abi, Kenzo isvis neturejus erkiu. Gyvenam mes kaime, prie misko. Netoli pusu draustinis. Erkiu pas mus daugiau nei musiu  doh.gif Nesvarbu, kad zole nupjauta trumpai, visur pilna tu bjaurybiu. Ir ant savo kojos buvau pagavus viena, jau besitaikancia kur isisiurbt.

Naujienos del Kezno. Inkstai neturi jokiu defektu. Slapimo tyrimas ner geras, bet dar laukiam lapto tyrimo. Gali but, kad siandien isleis namo, nes po lasaliniu susitvarke kraujo rodikliai.

Taure Amerikoj yra purskalas teritorijai issipurksti, jei neklystu Volmarte ar Bidzhejuj, kainuoja nuo13-18$, to vieno uztenka 3 kart ispurkst apie 6arus, mano dukra visada purskia, vienas nekenksmingas sunims visai, kita- 24h negalima leisti sunu, tikrai labai veiksmingas. Jie purskia savo sklypa ir uz tvoros apie 2m.
Sveikatytes sunytei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liuka** @ 2015 04 23, 13:03)
Taure Amerikoj yra purskalas teritorijai issipurksti, jei neklystu Volmarte ar Bidzhejuj, kainuoja nuo13-18$, to vieno uztenka 3 kart ispurkst apie 6arus, mano dukra visada purskia, vienas nekenksmingas sunims visai, kita- 24h negalima leisti sunu, tikrai labai veiksmingas. Jie purskia savo sklypa ir uz tvoros apie 2m.
Sveikatytes sunytei 4u.gif

Aciu !
Dabar bijau net darze krapstytis, nes jei lapto testas Kenzo ateis neigiamas, reiskias bus uzedus arba trasu ( dejau jas po zeme, bet zinant ja, galejo iskapstyt sad.gif ) arba koki nuodinga augala, sakni, nesuprasi. Reiks zole trest, kartu ir to galima uzpurksti.
Jei galite, paklauskite pas dukra kaip tiksliai vadinasi purskalas.

Parsiveziau namo bedziu. Nenulipa man nuo ranku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2015 04 24, 07:16)
Aciu !
Dabar bijau net darze krapstytis, nes jei lapto testas Kenzo ateis neigiamas, reiskias bus uzedus arba trasu ( dejau jas po zeme, bet zinant ja, galejo iskapstyt sad.gif ) arba koki nuodinga augala, sakni, nesuprasi. Reiks zole trest, kartu ir to galima uzpurksti.
Jei galite, paklauskite pas dukra kaip tiksliai vadinasi purskalas.

Parsiveziau namo bedziu. Nenulipa man nuo ranku  wub.gif

Vienas Bayer Advanced Complete insect killer 2-way formula - ta kaip suprantu sunis galima leisti po 24val. na jei rasi pasiskaitysi pati- as su anglu kalba nedraujauju stipriai biggrin.gif
Kitas-EcoSmart Organic insect killer
Jie yra su tokiais antgaliais prisuki vandens slanga uzsistatai dozatoriu ir purski.
O kas liecia darza , tai as aptveriau, nes maniskes megsta pakast, vieni nuostuoliai paskui.O vejos mes netresiam, yra kokia yra, as taip pat del to bijau, kad neapsinuodytu
Atsakyti