Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

QUOTE(happy @ 2015 04 23, 09:12)
Taure papasakok detaliau kokie cia vaistai?

Aha,labai įdomu, nors mes BARS naudojam,efektyviausias kolkas,nes kiek pasiklausau, perka iš vaistinių, purškia Biokill'ais visokiais ir šunys suserga.
Tai mano irgi jei kieme šlapia parėjus laukia prie durų kol nuvalysiu, bet vistiek tas šuo baisiai atrodo biggrin.gif kai žiurkėnas, ir jei visa tokia savaitė... brrr, nemėgstu labai.
Kačių mes nelabai vaikomės, balandukus mėgsta pagainiot, bet nepameta proto,netgi jei pro šalų bėga koks šuo, pasakau "negalima" tai ji net nebeina pasiuostyt, nelabai jie įdomūs, bet tikiu,kad to nebūtų, jei būtų vedžiojama su pavadėliu-lėktų ir neatsigręžtų biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi Bars sulašinau, dar gintarinius karolius uždėjau (labai tinka prie "auskaruotų" ausų) biggrin.gif
Kas įdomiausia, kad su pavadžiu vedama ji tikrai nori lėkt kur panorėjusi, tempiasi, kokį šunį pamačius, o paleista tarsi protą įgauna, seka iš paskos, dairosi kur aš.

Bet kur yra mašinų, pavojingesnėj aplinkoj, veduosi su pavadžiu - paauglystė prasidėjo, maža kas.
Paauglystė realiai pasijuto - nutarė kad bėgikai ir dviratininkai nepatinka - bando vytis ir skalyt - dirbam tuo klausimu.
Atsakyti
malinua, šuniukai paaaasakiški wub.gif

O kas čia per Bars? Atsilikusi aš visai, žiuriu mastau.gif Lašinu advantics. Kolkas, o tai jau visai nemažai, puikiai tinka. Žinoma, į laukus, miškus ir neinam, gal tada visai kitaip pasirodytų g.gif

Taure, sveikatytės jūsų mažytei 4u.gif
Atsakyti
Maniškė su pavadžiu tik pradžioj išėjus į lauką nori lėkt. Vėliau apsiramina. O nuo pavadžio paleidžiu tik parke ar miške. Kažkaip bijau tų gatvių. Katiną vytųsi tik jei jis bėgtų, bet va paukščius tai reikia vytis kol pakankamai aukštai pakils smile.gif (Nepriklausomai, ar su pavadžiu, ar be).
O tai Bars net vet. vaistinėse perkat?
Atsakyti
Tai aš ir visada su pavadžiu vedžioju, tik stadione vakarais, kai nėra nieko (mėgsta paloti ant kai kurių žmonių) paleidžiu su vaikais pasilakstyti ir išsidūkt. Šiek tiek toliau yra gatvė, viena kita mašina kartais tik pravažiuoja ir niekad nieko panašaus nebūdavo, bet vakar kai pamatė tą katę, tai kaip išprotėjusi lėkė paskui, o greitis kaip "raketos". Bet ačiū dievui, kad viskas gerai baigėsi.
Papildyta:
P.s. gal kas bandėt tą ilgalaikį antkaklį nuo erkių ir blusų, ar jis veiksmingas? Nes mes kolkas advantiksą tik bandėm, vis pasvarstau ar negeriau tas antkalis, su juo ir maudytis galima g.gif
Atsakyti
Bars rusiškas frontlaino analogas (veiklioji medžiaga ta pati).
Kažkokių stebuklų nesitikiu, bet atsiliepimai internete buvo neblogi.
Geriausi, aišku apie foresterį, betmano veterinarė, kol šuo mažas, paterė lašiukus, kaip mažiau veikiančius patį šunį. Patikėjau.
kol kailiukas trumpas, dar apžiūrėt lengviau
Atsakyti
Mes visada naudojam antkaklius. 100 proc neapsaugo. bent tiek laiko kiek parašyta. o jei mėgsta šuo maudytis, tai dar mažiau laikys.
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2015 04 23, 09:52)
Maniškė su pavadžiu tik pradžioj išėjus į lauką nori lėkt. Vėliau apsiramina. O nuo pavadžio paleidžiu tik parke ar miške. Kažkaip bijau tų gatvių. Katiną vytųsi tik jei jis bėgtų, bet va paukščius tai reikia vytis kol pakankamai aukštai pakils smile.gif (Nepriklausomai, ar su pavadžiu, ar be).
O tai Bars net vet. vaistinėse perkat?

Mes kol mažas buvo, leisdavom be pavadžio. Vėliau pradėjau ir aš baimintis, kad neišbėgtų užsisvajojęs į gatvę, kad nepripultų bičiuliautis su nedraugiškais šunimis, o galiausiai, kad kokia pikta "boba" neįspirtų verysad.gif Dabar vaikštome tik su pavadžiu. Paukščius gaudytų, bet žino, kad negalima. Stabtelna, atrodo sulaukia, kad tikrai negalima ir toliau ramiai uostosi. Kates idomios, jeigu bega, o sustojusių ir vytis nebereikia biggrin.gif Dviratininkai neįdomūs, su žmonėmis - apuostytų. Labiausiai reaguoja į kitus šunis, jau net žinau, su kuo neprasilenks neapsiloję. Beje, iki dviejų metų pats nepuldavo ant kitų loti, tik stebėjo. O po dviejų pats pradėjo pulti į atlapus tiems, kurie prieš tai ant jo lojo. Su patelėm, aišku, situacija geresnė biggrin.gif Draugas su taksiukais, pudeliais, westukais. Iškarto vengiu, nes pykstasi beveik su visais jorkais, pekinais ir visais knarkiančiai kvėpuojančiais doh.gif Tad su pavadžiu visiems ramiau ax.gif
Atsakyti
Malinua groziai tie jusu kudikeliai wub.gif
Mes nuo erkiu Practic lasinames,nes advantic nepasiteisino. Tai ziuresim ar cia su Practic sutapimas ar tikrai mums padeda. Naudotume gal ir antkakli, bet pastoviai vaikas ta suni glostineja tai bijau kad po to nenusiplaus ranku ir kokios chemijos i burna pateks.
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2015 04 23, 09:12)
Taure papasakok detaliau kokie cia vaistai?

Greičiausiai Bravecto
Bet rašo, kad erkę nunuodija per 12 val. Tai jei bus babeziozinė, tai jokio skirtumo, nes šuo vis tiek per tiek laiko bus užkrėstas. Be to, Amerikoj nėr babeziozės...

Dėl lašų - jie tik tam, kad įkandusi erkė apsinuodytų. Jei ji bus užkrėsta, tai jokie lašai nepadės. Jie erkių neatbaido. Aš nelašinu jokių lašų, nes man ta chemija kažkaip nelabai priimtina.
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2015 04 23, 10:48)
Greičiausiai Bravecto
Bet rašo, kad erkę nunuodija per 12 val. Tai jei bus babeziozinė, tai jokio skirtumo, nes šuo vis tiek per tiek laiko bus užkrėstas. Be to, Amerikoj nėr babeziozės...

Dėl lašų - jie tik tam, kad įkandusi erkė apsinuodytų. Jei ji bus užkrėsta, tai jokie lašai nepadės. Jie erkių neatbaido. Aš nelašinu jokių lašų, nes man ta chemija kažkaip nelabai priimtina.

Na, jei kažkuo purkš, tai irgi stiprus poveikis šuniui per uoslę. Net jei tai eteriniai aliejai, kiekvienas atitinkamai veikia visą fiziologiją.
Nėr idealaus varianto su erkėm verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2015 04 23, 10:48)

O kaip jūs saugojaties nuo erkių? Antkakliais?
Atsakyti