Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

QUOTE(malinua @ 2015 04 28, 07:06)
Myliu, stengiuos ir prižiūriu, nesinorėtų apleistos turėt. Kokybiškai maitinu, kasdien prašukuoju  ax.gif

matosi wub.gif Gražuolė mamytė wub.gif
Atsakyti
Duodu papildomai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(malinua @ 2015 04 28, 19:47)
Duodu papildomai  smile.gif

http://www.vetmedsdi...ew-bigger-size/
Atsakyti
QUOTE(malinua @ 2015 04 29, 09:03)

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrikine @ 2015 04 28, 09:45)
Jazz'ui jau antras menuo Foresto antkaklis uzdetas, kailis toje vietoje siek tiek sugules, manau jums kaip parodiniams geriau skystas/birias priemones rinktis.

Kol kas erkes nurinkinejam nuo kailio pavirsiaus, tfu tfu tfu stuk stuk stuk, tikiuosi tai antkaklio poveikis ir jis nepasikeis. O erkiu daug... net daugiabucio kieme..  verysad.gif

Nešiojat Foresto antkaklį, o erkes toliau tenka nurinkinėt blink.gif Aš maniau, kad jis labiau apsaugo, visose vet klinikose taip jį giria, o pasirodo tas pats š... tik brangiau verysad.gif
Papildyta:
MALINUA kiek laiko jūs naudojat tas neurorubino anpules? Ar per patį erkių sezoną irgi veikia tokia apsauga? Ir ar tos anpulės nereikia skiest?
Atsakyti
QUOTE(jurgičiukas @ 2015 04 29, 19:26)
Nešiojat Foresto antkaklį, o erkes toliau tenka nurinkinėt  blink.gif  Aš maniau, kad jis labiau apsaugo, visose vet klinikose taip jį giria, o pasirodo tas pats š... tik brangiau  verysad.gif
Papildyta:
MALINUA kiek laiko jūs naudojat tas neurorubino anpules? Ar per patį erkių sezoną irgi veikia tokia apsauga? Ir ar tos anpulės nereikia skiest?

Naudojau nėštumo ir dabar(žindymo) laikotarpiu. Na neskiedžiu, tiesiog supilu į delną ir pratrinu šunį. Aš nežinau ar veikia... čia kažkas panašaus kaip eteriniai aliejai, kurie turėtų atbaidyti, o ar įsisiurbia- nu neturėjom net ropojančios dar, tad nežinau tikrai. smile.gif Man davė tokį patarimą dėl saugumo šuns sveikatai ir šuniukų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malinua: 29 balandžio 2015 - 18:55
Ačiū už info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgičiukas @ 2015 04 29, 18:26)
Nešiojat Foresto antkaklį, o erkes toliau tenka nurinkinėt  blink.gif  Aš maniau, kad jis labiau apsaugo, visose vet klinikose taip jį giria, o pasirodo tas pats š... tik brangiau  verysad.gif

Nešiojo pernai Foresto antkakli, ir buvo įsisiurbusios erkės - kelios per visą sezoną. Manau be antkaklio jų būtų dešimtimis. Ir tos kur įsisiurbusios tai buvo nelabai gyvybingos tik odos paviršiuje laikėsi, kitos negyvos. Aš galvoju, gal tas antkaklis taip veikia - erkė prisisiurbia ir nusinuodyja g.gif . Anksčiau naudojom šitą http://www.vetvila.l...rki-sunims.html irgi geras, bet 100proc irgi neapsaugo , be to veterinarė sakė, kad lašai gerai pasklinda ant odos tada, kai šuns oda riebi, na tokie inidvidualūs niuansai. Šiemet vėl su Forestu smile.gif todėl kad veikia iki sezono pabaigos
Atsakyti
QUOTE(Prickly @ 2015 04 30, 11:37)
Nešiojo pernai Foresto antkakli, ir buvo įsisiurbusios erkės - kelios per visą sezoną. Manau be antkaklio jų būtų dešimtimis. Ir tos kur įsisiurbusios tai buvo nelabai gyvybingos tik odos paviršiuje laikėsi, kitos negyvos. Aš galvoju, gal tas antkaklis taip veikia - erkė prisisiurbia ir nusinuodyja g.gif . Anksčiau naudojom šitą http://www.vetvila.l...rki-sunims.html irgi geras, bet 100proc irgi neapsaugo , be to veterinarė sakė, kad lašai gerai pasklinda ant odos tada, kai šuns oda riebi, na tokie inidvidualūs niuansai. Šiemet vėl su Forestu smile.gif todėl kad veikia iki sezono pabaigos

tai vat prisisiurbdama ta erkė ir išleidžia nuodus, o kad ji paskui numiršta , jau būna nebesvarbu. Aš kol nieko nelašinau, nedėjau-buvo viskas gerai, tik pradėjom naudot ir erkės kaip bitės prie medaus
Atsakyti
QUOTE(malinua @ 2015 04 30, 11:41)
Aš kol nieko nelašinau, nedėjau-buvo viskas gerai, tik pradėjom naudot ir erkės kaip bitės prie medaus

Panašią mintį jau ir FB išskaičiau g.gif smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 30 balandžio 2015 - 11:34
QUOTE(malinua @ 2015 04 30, 10:41)
tai vat prisisiurbdama ta erkė ir išleidžia nuodus, o kad ji paskui numiršta , jau būna nebesvarbu.

Deja, taip verysad.gif Ir išvis, šitos šlykštukės su laiku sugeba prie cheminių preparatų prisitaikyti
Atsakyti
Jau įkando verysad.gif Dar foresterio nedėjau, bet akivaizdu, kad lašiukai ir apžiūrėjimas, nors kailio nedaug, nepadėjo.
Esu nupirkus tą foresterį, bet nebežinau ar dėt, jei vistiek bjaurybės lipa, o dar šuo papildomai nuodijasi.
Šiandien nupirkau neurorubimo - kaip vaistininkė sakė, kailiui labai gerai thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti