Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas - VIII tema

QUOTE(Roja @ 2015 07 24, 14:52)
Papildyta:

Tai galima švęst.  birthday.gif

aplaisčiau...

Šeip simetriškumo man irgi nėra. Na pradžioj galbuvo simetriška, jeisuko tai rankas arbačiurnas... bet dabar ..persidirbu, tai suka viena konkrečia ranka, persivaikštau būna įvairiai, jei klubas, tai po viena, jei pėdu smulkieji dažniausia simetriškai...Va žandikaulisbuvo užėjes..žiaugiaus tik kad viena pusė... būčiau dar sukūdus, ens viena puse tik kramtyt nesigavo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Roja @ 2015 07 23, 17:02)
O tai medrolio kiek laiko nevartojot (kiek laiko buvot tik su metotreksatu iš pradžių)?
Ir kiek laiko jau metotreksatą vieną geriat?

Dabar daugiau jokių kitų vaistų (na, išskyrus folinę)?  g.gif

As kazkaip labai priesiskai nusiteikus medrolio atzvilgiu , ir as jo visai nevartojau, per 2 metus gal kokias 4-6 tabletes ir esu isgerus, kai reikejo dirbt, o ranku nevaldziau. Metotreksata nuo lapkricio iki sausio geriau, o paskui leistis pradejau. Taip daugiau apart folio nieko nevartoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linusikas77: 24 liepos 2015 - 21:03
QUOTE(Roja @ 2015 07 24, 13:52)

Aš pasidariau dėl steptokoko gerklėje. Nerado. Du trečdalius pinigėlių grąžino. ax.gif

Jo senai gerklėje nebėra,jis jau nukeliavo iki sąnarių ir dar toliau.
Atsakyti
Man pridavus krauja del streptokoko(aso titras) parode net labai dideli kieki to brudo. Aso titras parodo streptokoku buvima gerkleje arba slapimtakose.
Atsakyti
QUOTE(zadeika @ 2015 07 25, 00:24)
Man pridavus krauja del streptokoko(aso titras) parode net  labai dideli kieki to brudo. Aso titras parodo streptokoku buvima gerkleje arba slapimtakose.

O tavo angina isoperuota? Ar su slapimo pusle buvo kokiu problemu, ar tiesiok rado ?
Atsakyti
Po vaiku gimimo pusle buvo silpnoji vieta,o sariete po stipraus staigaus slapimo pusles uzdegimo, 2sav begi mazdaug. Buvau si tyrima pasidarus uz savo pinigus nes,seimos pateike tokia versija jog aso parodo tik streptokokus esancius gerkleje.
Atsakyti
QUOTE(Dzeida @ 2015 07 25, 08:21)
O tavo angina isoperuota? Ar su slapimo pusle buvo kokiu problemu, ar tiesiok rado ?

O koks skirtumas ar angina išoperuota ar ne? Kai išoperuota dar blogiau, nes infekcijos būna pažengusios giliau,kai pajuntami pirmieji simptomai.
Atsakyti
Pilnai sutinku su Liepa B. del operavimo, gerklei ir man jo nerasta,tai kam man ja operuotis. Tokiu atveju reiktu ir pusle tikriausiai pasalinti kad netrugdytu:) beto nepazistu nei vieno zmogaus kuris po tonziloktomijos pasveiktu(turint omeny sanarius)
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2015 07 24, 22:32)
Jo senai gerklėje nebėra,jis jau nukeliavo iki sąnarių ir dar toliau.

Tai kodėl turėtų gerklėje neužsilikti?
Atsakyti
Streptokokas tokia bjaurybė,kad keliauja po visą organizmą.
Pirmas kelias gerklė- limfmazgiai-inkstai-lytinių organų priedai, sąnariai it t.t Ir kurioj vietoj jie buvo užsislėpę,tuo metu ,kai jūsų imunitetas buvo nusilpęs ir pašąlote,ten ir vyksta uždegimai.Neatitaikius gydymo ji keliauja toliau Ši bakterija labai sunkiai pasiduoda gydymui.Ji organizme gali gyventi nuo kūdikystės iki mirties sukeldama įvairias ligas.
Atsakyti
QUOTE(zadeika @ 2015 07 25, 00:24)
Man pridavus krauja del streptokoko(aso titras) parode net  labai dideli kieki to brudo. Aso titras parodo streptokoku buvima gerkleje arba slapimtakose.

Tai, kad jie yra, ar tai, kad buvo?
Atsakyti
QUOTE(Roja @ 2015 07 25, 12:50)
Tai kodėl turėtų gerklėje neužsilikti?

Žarnyno lazdelė juk irgi gerklėje neužsilaiko,nos patenka per burną.
Ką jai veikt gerklėje,kai yra ramesnių vietelių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepa B.: 25 liepos 2015 - 12:00