Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis kepinys, gaminys

Trupininis pyragas su varške ir avietėmis
Atsakyti
Labai skanus aguonų ir braškių tortas smile.gif Vienas iš gaivesnių tortų. Receptas: http://sokiaivirtuve...s-su-braskemis/user posted image
Atsakyti
Iškepiau ir aš šiandien tą citrininį cukinijų keksą su mėtomis, puikus thumbup.gif
Atsakyti
Obuoliu pyragas
Atsakyti
Citrinų, kokosų ir sūrio pyragas
Atsakyti
trupininis varskes pyragas
Atsakyti
Ne koks savaitgalis butu be obuoliu pyrago smile.gif
Atsakyti
"Negriukas"
Atsakyti
visgi nesusilaikiau ir vakarienei prie arbatos iškepiau slyvų pyragą, o juk žadėjau su skanėstais pristabdyti,haha, gal kitą kartą! Receptas: http://sokiaivirtuve...-slyvu-pyragas/
Reikės:

300 g slyvų;
125 g sviesto;
2 didelių kiaušinių;
150 g cukraus;
190 g miltų;
2 v.š. karšto vandens;
1 a.š. kepimo miltelių;
keli lašai migdolų esencijos (nebūtina);
žiūpsnelis druskos.
Eiga :

Dubenyje išmaišome visus sausus produktus. Ištirpintą sviestą pilame į miltų mišinį, išmaišome. Atskirai išplakame kiaušinius ir supilame į masę, įpilame šilto vandens ir viską gerai išmaišome. Slyvas nuplauname, perpjauname per pus ir išimame kauliukus. Pyrago mišinį supilame į skardą ir paviršių apdedame slyvų puselėmis. Kepame apie 30-35 minučių, 180 laipsnių temperatūroje. Patikriname mediniu pagaliuku ar iškepęs. Skanaus!
user posted image
Atsakyti
TIRAMISU. Tirpastantis burnoje, tobulo skonio desertas! Receptas : http://sokiaivirtuve...fo.lt/tiramisu/
Reikės:

500 g kambario temperatūros maskarponės sūrio;
3 kiaušinių;
5 v.š. cukraus;
400 g damų pirštelių;
300 ml juodos stiprios kavos;
kakavos;
50 ml brendžio ( arba romo, konjako).
Eiga: Paruošiame kavą, įpilame brendžio, išmaišome. Trynius atskiriame nuo baltymų. Trynius su cukrumi išsukame iki kol pabals, įmaišome į maskarponę. Iki standumo išplakame kiaušinio baltymus, lengvai įmaišome į maskarponės masę. Imame indą, kuriame patalpinsime desertą. Sausainius trumpam įmerkiame į kavą, įkišame ir iškart ištraukiame, jei laikysite ilgiau, visi sausainiai „išplauks“, gausis pliurzytė. į indą dedame sausainių sluoksnį, toliau aptepame kremo sluoksniu, ant jo sieteliu užbarstome kakavos, toliau vėl dedame išmirkytus sausainius, kremą ir vėl apibarstome kakava. Indas buvo nemažas, todėl man gavosi po du sluoksnius. Jei gaminsite mažesniame, automatiškai jų gausis daugiau, be to, viršutinis sluoksnis turi užsibaigti kremo sluoksniu,apibarstytu kakava. Dedame į šaldytuvą ir brandiname apie 8-12 valandų,skanaus!
user posted image
Atsakyti
Nekeptas mascarpones surio tortas.
Atsakyti
Trupininis varskes pyragas
Atsakyti