Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis kepinys, gaminys

kukurūzų dribsnių tinginį su irisais ir zefyrais
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2015 10 18, 10:58)
Ajira, o kaip tas moliugainis, vertas demesio?

Kadangi turiu savo moliugu tai ir kepiau, siaip tai nekepciau biggrin.gif man yra zymiai skanesniu pyragu, bet del skonio nesigincijama smile.gif
Atsakyti
Popkornų tortą šnd išbandžiau-pasaka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sokoladass @ 2015 10 19, 15:35)
Popkornų tortą šnd išbandžiau-pasaka wink.gif

Prasom dalintis wub.gif
Atsakyti
Norėjos kažko obuolinio, tai vakar surezgiau tokį, pagal šį receptą.
http://www.receptume...buoliu-pyragas/
Visai neblogas bigsmile.gif O paviršius tai jau iš viiiiiiiiiis miammmmmyyyyyyyy wub.gif Galėčiau jį ir... be pyrago valgyt blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2015 10 19, 20:09)
Norėjos kažko obuolinio, tai vakar surezgiau tokį, pagal šį receptą.
http://www.receptume...buoliu-pyragas/
Visai neblogas  bigsmile.gif O paviršius tai jau iš viiiiiiiiiis miammmmmyyyyyyyy  wub.gif  Galėčiau jį ir... be pyrago valgyt  blush2.gif  blush2.gif

kadangi atrodo labai skaniai drinks_cheers.gif tai receptukas jau mano receptu knygoje smile.gif butinai issikepsiu, visada turiu abejoniu del obuoliu gr, tie 500 gr. - tai jau paruostu obuoliu skilteliu, ar 500 gr. obuoliu neruostu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 10 20, 10:49)
kadangi atrodo labai skaniai drinks_cheers.gif tai receptukas jau mano receptu knygoje smile.gif butinai issikepsiu, visada turiu abejoniu del obuoliu gr, tie 500 gr. - tai jau paruostu obuoliu skilteliu, ar 500 gr. obuoliu neruostu  cool.gif

Aš biski apsišoviau - pasidariau 500gr gatavų (ir dar vyrą apibariau, nes kai su cinamonu sutaisiau, tai jis tik capt ir šlamščia doh.gif o aš taaaaip svėrinėjau - po gabaliuką, trupinuką, kad tiksliai, tiksliai doh.gif O pasirodo - be reikalo apibambėjau), bet kažkur pusės nesudėjau - netilpo. Bet... Kai iškepė, supratau, kame fielė. Paėmiau per mažą skardą (22cm). Pagrindas gerokai iškilo, sukepusių obuolių jau atrodė mažoka. Manau, kad savaitgalį darysiu antrą dublį 27 cm skardoje. Ir tas puskilis obuolių bus kaip tik. Tik bijau, kad ... gal migdolų sluoksniui tada bus mažoka g.gif
Šiaip, dėl obuolių pyrage, tai aš dažniausiai - laisvamanė. Dedu kiek norisi. Bat va, pasirodo, ne visad tai pasiteisina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 20 spalio 2015 - 19:32
QUOTE(pašnekutė @ 2015 10 20, 20:20)
Aš biski apsišoviau - pasidariau 500gr gatavų (ir dar vyrą apibariau, nes kai su cinamonu sutaisiau, tai jis tik capt ir šlamščia  doh.gif  o aš taaaaip svėrinėjau - po gabaliuką, trupinuką, kad tiksliai, tiksliai  doh.gif O pasirodo - be reikalo apibambėjau), bet kažkur pusės nesudėjau - netilpo. Bet... Kai iškepė, supratau, kame fielė. Paėmiau per mažą skardą (22cm). Pagrindas gerokai iškilo, sukepusių obuolių jau atrodė mažoka. Manau, kad savaitgalį darysiu antrą dublį 27 cm skardoje. Ir tas puskilis obuolių bus kaip tik. Tik bijau, kad ... gal migdolų sluoksniui tada bus mažoka  g.gif
Šiaip, dėl obuolių pyrage, tai aš dažniausiai - laisvamanė. Dedu kiek norisi. Bat va, pasirodo, ne visad tai pasiteisina.

drinks_cheers.gif kai kepu savo obuolinius senai kepamus pyragus niekada nesveriu obuoliu smile.gif
bet kai nuziuriu nauja receptuka ir kepu pirma karta tai jau svoriai tikslus smile.gif
recepte rase 24 cm skardos skersmuo, supratau o reikia 27 cm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 10 19, 16:56)
Prasom dalintis wub.gif

Receptas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2015 10 21, 13:08)

dekoju 4u.gif koks zaismingas smile.gif labai tiks kramsnoti tamsiais rudens vakarais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 10 21, 13:40)
dekoju 4u.gif koks zaismingas smile.gif labai tiks kramsnoti tamsiais rudens vakarais  smile.gif

aš irgi žadu jį pamėginti pasigaminti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 10 21, 10:53)
drinks_cheers.gif kai kepu savo obuolinius senai kepamus pyragus niekada nesveriu obuoliu smile.gif
  bet kai nuziuriu nauja receptuka ir kepu pirma karta tai jau svoriai tikslus  smile.gif
  recepte rase 24 cm skardos skersmuo, supratau o reikia 27 cm 4u.gif

Dėl skardos - nežinau, bet man tikrai norėjosi plonesnės apačios
Atsakyti