Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis kepinys, gaminys

varskes pyragas
Atsakyti
Keksas su razinomis
Atsakyti
Toskanietiškas obuolių pyragas. Antras dublis.
http://www.receptume...buoliu-pyragas/
Kaip ir sakiau - kepiau didesnėje - 27 cm skersmens skardoje. Ką dariau kitaip - tai migdolų sluoksniui ne pagal receptą pirmiausiai išlydžiau cukrų, o tada tik dėjau sviestą, miltus ir migdolus tokiu eiliškumu. Gavosi karamelė.
O praeitą kartą pagal duotą receptą man gavosi tokie... lyg sulipę trupiniai. Beje, praeitą kartą man pritrūko miltų, tad įdėjau kukurūzų miltų. Ir man praeito karto migdolinis sluoksnis buvo skanesnis.
O obuolių puse kg dabar jau kaip tik
Ir pats pyragas toks vientisesnis.
Taigi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 25 spalio 2015 - 15:26
QUOTE(pašnekutė @ 2015 10 25, 16:22)
Toskanietiškas obuolių pyragas. Antras dublis.
http://www.receptume...buoliu-pyragas/
Kaip ir sakiau - kepiau didesnėje - 27 cm skersmens skardoje. Ką dariau kitaip - tai migdolų sluoksniui ne pagal receptą pirmiausiai išlydžiau cukrų, o tada tik dėjau sviestą, miltus ir migdolus tokiu eiliškumu. Gavosi karamelė.
O praeitą kartą pagal duotą receptą man gavosi tokie... lyg sulipę trupiniai. Beje, praeitą kartą man pritrūko miltų, tad įdėjau kukurūzų miltų. Ir man praeito karto migdolinis sluoksnis buvo skanesnis.
O obuolių puse kg dabar jau kaip tik
Ir pats pyragas toks vientisesnis.
Taigi  rolleyes.gif

taip skaniai nupasakojote, kad norisi tuoj pulti kepti biggrin.gif skaniau pagal duota recepta ar taip supratau g.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 10 26, 11:55)
taip skaniai nupasakojote, kad norisi tuoj pulti kepti biggrin.gif skaniau pagal duota recepta ar taip supratau g.gif

džiaugiuosi, kad kažkas suprato, ką primaliau ax.gif
taip biggrin.gif
ir su kukurūzų miltais blush2.gif
Bent jau man
Bet su karamele - neabejotinai vaizdingesnis, jei reikia kur neštis.
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2015 10 26, 16:41)
džiaugiuosi, kad kažkas suprato, ką primaliau  ax.gif
taip  biggrin.gif
ir su kukurūzų miltais  blush2.gif
Bent jau man
Bet su karamele - neabejotinai vaizdingesnis, jei reikia kur neštis.

isivaizduoju wub.gif tik kaip supiaustete gabaliukais kai su karamele g.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 10 27, 12:07)
isivaizduoju wub.gif tik kaip supiaustete gabaliukais kai su karamele g.gif

lotuliukas.gif Pusė dingo dar neatvėsus, tai pjaustėsi... net sunkiau nei atvėsus g.gif Tas sluoksnis gaunasi ne toks jau storas ir visai normaliai pjaunasi, kas ir mane nustebino. Ten gi nėra vienas cukrus, tai kažkiek minkštesnis reikalas (o jau galvojau, kad reiks nusikėlus visą viršų graužt kaip griliažą biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 27 spalio 2015 - 14:33
QUOTE(pašnekutė @ 2015 10 27, 14:31)
lotuliukas.gif Pusė dingo dar neatvėsus, tai pjaustėsi... net sunkiau nei atvėsus  g.gif  Tas sluoksnis gaunasi ne toks jau storas ir visai normaliai pjaunasi, kas ir mane nustebino. Ten gi nėra vienas cukrus, tai kažkiek minkštesnis reikalas (o jau galvojau, kad reiks nusikėlus visą viršų graužt kaip griliažą  biggrin.gif )

Skanus pyragai tikrai tikrai neuzsistovi biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Kaip ieškojau kažkokio kitokio obuolių pyrago ir pabandžiau šį, tai tikrai labai skanus. Pyragas dingo taip greit, kad nespėjo nei atvėst. Tas migdolų sluoksnis tikrai daug ką priduoda. Obuolių turiu dar daug, reiks kartot pyragą. Šį kartą dar pridėsiu šiek tiek daugiau to migdolų sluoksnio smile.gif 4u.gif
Atsakyti
varskes apkepas su dziovintais vaisiais
Atsakyti
trupininis varskes pyragas
Atsakyti
Tiramisu (be kiaušinių).
Šiandien planuoju kepti žagarėlius wub.gif
Atsakyti