varskes pyragas
Keksas su razinomis
Toskanietiškas obuolių pyragas. Antras dublis.
http://www.receptume...buoliu-pyragas/
Kaip ir sakiau - kepiau didesnėje - 27 cm skersmens skardoje. Ką dariau kitaip - tai migdolų sluoksniui ne pagal receptą pirmiausiai išlydžiau cukrų, o tada tik dėjau sviestą, miltus ir migdolus tokiu eiliškumu. Gavosi karamelė.
O praeitą kartą pagal duotą receptą man gavosi tokie... lyg sulipę trupiniai. Beje, praeitą kartą man pritrūko miltų, tad įdėjau kukurūzų miltų. Ir man praeito karto migdolinis sluoksnis buvo skanesnis.
O obuolių puse kg dabar jau kaip tik
Ir pats pyragas toks vientisesnis.
Taigi
http://www.receptume...buoliu-pyragas/
Kaip ir sakiau - kepiau didesnėje - 27 cm skersmens skardoje. Ką dariau kitaip - tai migdolų sluoksniui ne pagal receptą pirmiausiai išlydžiau cukrų, o tada tik dėjau sviestą, miltus ir migdolus tokiu eiliškumu. Gavosi karamelė.
O praeitą kartą pagal duotą receptą man gavosi tokie... lyg sulipę trupiniai. Beje, praeitą kartą man pritrūko miltų, tad įdėjau kukurūzų miltų. Ir man praeito karto migdolinis sluoksnis buvo skanesnis.
O obuolių puse kg dabar jau kaip tik
Ir pats pyragas toks vientisesnis.
Taigi

QUOTE(pašnekutė @ 2015 10 25, 16:22)
Toskanietiškas obuolių pyragas. Antras dublis.
http://www.receptume...buoliu-pyragas/
Kaip ir sakiau - kepiau didesnėje - 27 cm skersmens skardoje. Ką dariau kitaip - tai migdolų sluoksniui ne pagal receptą pirmiausiai išlydžiau cukrų, o tada tik dėjau sviestą, miltus ir migdolus tokiu eiliškumu. Gavosi karamelė.
O praeitą kartą pagal duotą receptą man gavosi tokie... lyg sulipę trupiniai. Beje, praeitą kartą man pritrūko miltų, tad įdėjau kukurūzų miltų. Ir man praeito karto migdolinis sluoksnis buvo skanesnis.
O obuolių puse kg dabar jau kaip tik
Ir pats pyragas toks vientisesnis.
Taigi
http://www.receptume...buoliu-pyragas/
Kaip ir sakiau - kepiau didesnėje - 27 cm skersmens skardoje. Ką dariau kitaip - tai migdolų sluoksniui ne pagal receptą pirmiausiai išlydžiau cukrų, o tada tik dėjau sviestą, miltus ir migdolus tokiu eiliškumu. Gavosi karamelė.
O praeitą kartą pagal duotą receptą man gavosi tokie... lyg sulipę trupiniai. Beje, praeitą kartą man pritrūko miltų, tad įdėjau kukurūzų miltų. Ir man praeito karto migdolinis sluoksnis buvo skanesnis.
O obuolių puse kg dabar jau kaip tik
Ir pats pyragas toks vientisesnis.
Taigi

taip skaniai nupasakojote, kad norisi tuoj pulti kepti


QUOTE(AJIRA @ 2015 10 26, 11:55)
taip skaniai nupasakojote, kad norisi tuoj pulti kepti
skaniau pagal duota recepta ar taip supratau 


džiaugiuosi, kad kažkas suprato, ką primaliau

taip

ir su kukurūzų miltais

Bent jau man
Bet su karamele - neabejotinai vaizdingesnis, jei reikia kur neštis.
QUOTE(pašnekutė @ 2015 10 26, 16:41)
džiaugiuosi, kad kažkas suprato, ką primaliau
taip
ir su kukurūzų miltais
Bent jau man
Bet su karamele - neabejotinai vaizdingesnis, jei reikia kur neštis.

taip

ir su kukurūzų miltais

Bent jau man
Bet su karamele - neabejotinai vaizdingesnis, jei reikia kur neštis.
isivaizduoju


QUOTE(AJIRA @ 2015 10 27, 12:07)



QUOTE(pašnekutė @ 2015 10 27, 14:31)



Skanus pyragai tikrai tikrai neuzsistovi


Kaip ieškojau kažkokio kitokio obuolių pyrago ir pabandžiau šį, tai tikrai labai skanus. Pyragas dingo taip greit, kad nespėjo nei atvėst. Tas migdolų sluoksnis tikrai daug ką priduoda. Obuolių turiu dar daug, reiks kartot pyragą. Šį kartą dar pridėsiu šiek tiek daugiau to migdolų sluoksnio


varskes apkepas su dziovintais vaisiais
trupininis varskes pyragas
Tiramisu (be kiaušinių).
Šiandien planuoju kepti žagarėlius
Šiandien planuoju kepti žagarėlius
