Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis kepinys, gaminys

QUOTE(pašnekutė @ 2015 07 06, 10:55)

As niekaip neprisiruosiu wub.gif

Siandien kepiau trupini varskes pyraga
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 07 06, 23:04)
As niekaip neprisiruosiu wub.gif

Siandien kepiau trupini varskes pyraga

O be reikalo bigsmile.gif
Kai pasidarysit - sakysit: "ko taip ilgai laukiau?"
Tokiems karštiems orams - pats tas desertukas. O ir dingsta akimirksniu. Vakar net varžytinės įvyko dėl paskutinio gabalėlio lotuliukas.gif O dukra fotoreportažą į Londoną nusiuntė - kad pavydėtų lotuliukas.gif
Tik aš kremo iš grietinėlės nenorėjau, tai padariau iš šaldyto rūgpienio varškytės. Ne taip riebu.
Darykit būtinai, kol dar yra braškių! Bet ir su kitom uogom - gėris rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 07 liepos 2015 - 07:17
QUOTE(pašnekutė @ 2015 07 07, 08:10)
O be reikalo  bigsmile.gif
Tokiems karštiems orams - pats tas desertukas. O ir dingsta akimirksniu. Vakar net varžytinės įvyko dėl paskutinio gabalėlio  lotuliukas.gif  O dukra fotoreportažą į Londoną nusiuntė - kad pavydėtų  lotuliukas.gif
Tik aš kremo iš grietinėlės nenorėjau, tai padariau iš šaldyto rūgpienio varškytės. Ne taip riebu.
Darykit būtinai, kol dar yra braškių! Bet ir su kitom uogom - gėris  rolleyes.gif

isbandysiu tikrai drinks_cheers.gif , viena karta jau buvau susiruosus daryt, bet seima uzprase kito deserto, taip ir uzmirsau, aciu kad priminet 4u.gif
Atsakyti
dariau dukrai tingi Coca colos gerimu megejai
pagal si receptuka http://www.beatosvir...cipes/tinginys/

nuotraukoje tikru tikriausias tingynis, jokio plastiko, butelio NERA smile.gif kadangi buvo kameroje, tai kambario temperaturoje aprasojo, ir tikroviskai atrodo thumbup.gif tik kamstukas tikras ir etikete soda nuplauta ir uzdeta smile.gif
naudojau turkiska sokoladini glaista, kvepia eklerais ir labai skanus man wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2015 07 07, 08:10)
O be reikalo  bigsmile.gif
Tokiems karštiems orams - pats tas desertukas. O ir dingsta akimirksniu. Vakar net varžytinės įvyko dėl paskutinio gabalėlio  lotuliukas.gif  O dukra fotoreportažą į Londoną nusiuntė - kad pavydėtų  lotuliukas.gif
Darykit būtinai, kol dar yra braškių! Bet ir su kitom uogom - gėris  rolleyes.gif

Aha, aš rgi vis noriu Pavlovos, tik irgi vis neprisiruošiu, o šiaip kaifuoju nuo morengų... Tik va, visokių sviestinių pertepimų arba grietinėlė tai irgi nelabai, tad labai sudomino idėja su ta varškyte. Gal galit smulkiau? Nes žinau tik tiek, kad dedi rūgpienį šaldiklin, paskui išvarvini, lieka varškytė. O ką paskui darėt, kaip padarėt kremuką Pavlovai? ax.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2015 07 08, 09:38)
Aha, aš rgi vis noriu Pavlovos, tik irgi vis neprisiruošiu, o šiaip kaifuoju nuo morengų... Tik va, visokių sviestinių pertepimų arba grietinėlė tai irgi nelabai, tad labai sudomino idėja su ta varškyte. Gal galit smulkiau? Nes žinau tik tiek, kad dedi rūgpienį šaldiklin, paskui išvarvini, lieka varškytė. O ką paskui darėt, kaip padarėt kremuką Pavlovai?  ax.gif  blush2.gif  4u.gif

Viskas taip. O į varškytę dėjau naturalaus jourto (jei jo nebūčiau turėjus - būčiau be skrupulų įdėjus grietinės bigsmile.gif ) iki pamačiau, kad bus galima tept (nes kai nusivarvėjo, tai ji ... na, nebuvo labai biri, bet ir ne tepama). pridėjau cukraus, vanilinio cukraus ir - ant morengo mirksiukas.gif Kiekių nepasakysiu, nematavau. Darykit, kad jum skanu būtų. Ir ne per saldu, nes morengas saldus. Beje, varškytę tepkit tik prieš pat vartojimą. Sumirkina morengą greit. Ai, bet grietinėlė irgi sumirkina... Taip kad - greitam suvartojimui mirksiukas.gif
beje, kažkur išskaičiau, kad geriau šaldyt šaltibarščių rūgpienį, nes jis riebesnis. Tai tokį ir naudojau jau ne pirmą kart. Bet ir to riebumo, jei palyint su grietinėle - 6 ir 36 proc. Skirtumas vis dėl to biggrin.gif
O dabar, vardan eksperimento, užšaldžiau naminio rūgpienio - nežinia kokio riebumo biggrin.gif Nes per karščius pienas akimirksniu surūgo, o šaltibarščių jau nebeįveikėm tiek. Varvinsiu ir žiūrėsiu, kas bus. Nes labai pamėgom tą tokią varškytę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 08 liepos 2015 - 14:55
QUOTE(pašnekutė @ 2015 07 08, 15:46)
Viskas taip. O į varškytę dėjau naturalaus jourto (jei jo nebūčiau turėjus - būčiau be skrupulų įdėjus grietinės  bigsmile.gif )  iki pamačiau, kad bus galima tept (nes kai nusivarvėjo, tai ji ... na, nebuvo labai biri, bet ir ne tepama). pridėjau cukraus, vanilinio cukraus ir - ant morengo  mirksiukas.gif  Kiekių nepasakysiu, nematavau. Darykit, kad jum skanu būtų. Ir ne per saldu, nes morengas saldus. Beje, varškytę tepkit tik prieš pat vartojimą. Sumirkina morengą greit. Ai, bet grietinėlė irgi sumirkina... Taip kad - greitam suvartojimui  mirksiukas.gif
beje, kažkur išskaičiau, kad geriau šaldyt šaltibarščių rūgpienį, nes jis riebesnis. Tai tokį ir naudojau jau ne pirmą kart. Bet ir to riebumo, jei palyint su grietinėle - 6 ir 36 proc. Skirtumas vis dėl to  biggrin.gif
O dabar, vardan eksperimento, užšaldžiau naminio rūgpienio - nežinia kokio riebumo  biggrin.gif  Nes per karščius pienas akimirksniu surūgo, o šaltibarščių jau nebeįveikėm tiek. Varvinsiu ir žiūrėsiu, kas bus. Nes labai pamėgom tą tokią varškytę

Vsiau išsiimsiu kefyrą iš šaldiklio. Gaila, kad ne šaltibarštinis ž šitą reikalą aš irgi išskaičiau jau per vėlai, kai buvau užšaldžiusi šitą pakelį kefyro. Nieko, pirmam kartui sueis ir toks mirksiukas.gif
Ačiū labai už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2015 07 08, 05:24)
dariau dukrai tingi Coca colos gerimu megejai
pagal si receptuka http://www.beatosvir...cipes/tinginys/

nuotraukoje tikru tikriausias tingynis, jokio plastiko, butelio NERA smile.gif kadangi buvo kameroje, tai kambario temperaturoje aprasojo, ir tikroviskai atrodo thumbup.gif tik kamstukas tikras ir etikete soda nuplauta ir uzdeta smile.gif
naudojau turkiska sokoladini glaista, kvepia eklerais ir labai skanus man wub.gif

O-M-G!!!
thumbup.gif GIAAAAAAAAAARAS! thumbup.gif
Kad be butelio - supratau ne iš pirmo karto doh.gif lotuliukas.gif
Bet ko nesupratau - kaip jūs jį į tą butėlaitį sukišot prieš šaldant? g.gif
Gi tinginys visvien - gabaliukais. Ir kad taip lygiai, be jokių oro pūslelių...
Žodžiu, man myslė g.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2015 07 08, 15:25)

ACIU , kad patiko ! smile.gif
As maciau yuotubeja anksciau, bet neperseniausiai, bet kai man reikejo, as jau neradau tos video sad.gif o ten labai aiskiai graziai parodyta kaip daryti torta 2 litru butelio formos. Jis daromas tikro butelio pagalba, paskui tas butelis nusiema. o as sugalvojau padaryti tingini ir mazesniam buteliuke, nes taip lengviau, nei zaisti su tortu, ir labai graziai ispudingai atrodo thumbup.gif
O daryti paprasta, paemi buteliu isdezinfikuota, ispjauni skyle per viduri buteliuko tokia pailga, aplieji sokoladu ar glaistu, isdziuvus jam , prikimsau buteli tinginio, isliginau graziai, suviniojau dar i maistine plevele ir nakciai i kamera dejau, paskui isemiau buteliuka, ir perpuse ji perpjoviau aplink i dvi dalis, kad isimti tingini is ten, ir vsio smile.gif

Sekmes jums ! kas bandys daryti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cola 777: 08 liepos 2015 - 16:27
QUOTE(Cola 777 @ 2015 07 08, 17:24)
QUOTE(pašnekutė @ 2015 07 08, 15:25)

ACIU , kad patiko ! smile.gif
As maciau yuotubeja anksciau, bet neperseniausiai, bet kai man reikejo, as jau neradau tos video sad.gif o ten labai aiskiai graziai parodyta kaip daryti torta 2 litru butelio formos. Jis daromas tikro butelio pagalba, paskui tas butelis nusiema. o as sugalvojau padaryti tingini ir mazesniam buteliuke, nes taip lengviau, nei zaisti su tortu, ir labai graziai ispudingai atrodo thumbup.gif
O daryti paprasta, paemi buteliu isdezinfikuota, ispjauni skyle per viduri buteliuko tokia pailga, aplieji sokoladu ar glaistu, isdziuvus jam , prikimsau buteli tinginio, isliginau graziai, suviniojau dar i maistine plevele ir nakciai i kamera dejau, paskui isemiau buteliuka, ir perpuse ji perpjoviau aplink i dvi dalis, kad isimti tingini is ten, ir vsio smile.gif

Sekmes jums ! kas bandys daryti smile.gif

Aš tikrai darysiu. Tik būčiau per kakliuką, ko gero, kimšus ir pagaliuku paspaudinėjusi lotuliukas.gif
Atsakyti
Cola 777 tinginys atrodo tiesiog ispudingai!

Pas mus siandien nekeptas meduoliu ir bananu pyragas.
Atsakyti
Lengvas ir paprastas grietininis želė tortas. Jau kelias dienas iš eilės gaminau šį skanėstą. Kai taip šilta, tai šis gardėsis pats tas! Receptas: http://sokiaivirtuve...is-zele-tortas/ user posted image
Atsakyti