Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis kepinys, gaminys

QUOTE(sokoladass @ 2015 07 08, 20:33)
Lengvas ir paprastas grietininis želė tortas. Jau kelias dienas iš eilės gaminau šį skanėstą. Kai taip šilta, tai šis gardėsis pats tas! Receptas:

Labai graziai atrodo (Y) bet kaip supratau, cia ne jusu gaminto tortuko foto ?
Ar dejote zelatina, taip aprasyta ? nes man atrodo , reiktu geriau ismaisyti su grietine ta zelatina, o veliau jau gabaliukus zele deti., nes kitaip blogai issimaisys zelatina.

laiku idejot nuoroda, siandien padarysiu, tik su savo biskvitais, o tai jau nezinojau kur jos deti, liko nuo tortu doh.gif

ACIU, kam patiko Coca Cola bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cola 777: 08 liepos 2015 - 21:43
QUOTE(Cola 777 @ 2015 07 08, 21:43)
Labai graziai atrodo (Y) bet kaip supratau, cia ne jusu gaminto tortuko foto ?
Ar dejote zelatina, taip aprasyta ? nes man atrodo , reiktu geriau ismaisyti su grietine ta zelatina, o veliau jau gabaliukus zele deti., nes kitaip blogai issimaisys zelatina.

laiku idejot nuoroda, siandien padarysiu, tik su savo biskvitais, o tai jau nezinojau kur jos deti, liko nuo tortu  doh.gif

ACIU, kam patiko Coca Cola bigsmile.gif

\Aciū, nuotrauka mano, kaip ir puslapiukas. Jau ši tortą dariau keletą kartų, tai viskas gavosi gerai, viskas gerai išsimaiše smile.gif Žinoma, kiekviena šeimininkė daro savaip, aš dariau taip, ir viskas kuo puikiausiai smile.gif
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokoladass: 08 liepos 2015 - 22:30
QUOTE(Cola 777 @ 2015 07 08, 17:24)
QUOTE(pašnekutė @ 2015 07 08, 15:25)

Sekmes jums ! kas bandys daryti smile.gif

Man dar klausimukas iškilo - o išėmus iš šaldiklio, pjaustosi gerai? Ta prasme, ne per kietas? Ar geriau palaukti šiek tiek? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2015 06 29, 17:11)
Gal galima receptuką arba nuorodą?  ax.gif
Gal galit pasakyti, kiek reikia apelsinų (žinau, kad recepte nurodyta, kiek sulčių ir kiek žievelių, bet kol nedariau, tai neįsivaizduoju, kelių apelsinų reikia tam kiekiui gauti  blush2.gif )...  ax.gif

Na, čia jau labai nuo apelsino sultingumo priklauso wink.gif Žievelėm prireiks 2 apelsinų, o sultims 3 reikės: Nusipirkit 4 ir būsit garantuota , kad nebus per mažai:))
Atsakyti
QUOTE(sokoladass @ 2015 07 08, 21:33)
Lengvas ir paprastas grietininis želė tortas. Jau kelias dienas iš eilės gaminau šį skanėstą. Kai taip šilta, tai šis gardėsis pats tas!

tikrai vasarinis desrtas drinks_cheers.gif ir labai skaniai atrodo wub.gif belieka pasigaminti smile.gif
Atsakyti
Mano vamzdeliai wink.gif Dar vazelėje gėlyčių trūksta smile.gif Bet po to jau foto nespėjau padaryti ;D

user posted image

Atsakyti
QUOTE(jurgencija @ 2015 07 09, 10:29)

komplimentai 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgencija @ 2015 07 09, 10:29)

o koks kremukas vamzdeliuose?Super atrodo,manau ir skanu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(newmind @ 2015 07 09, 17:57)
o koks kremukas vamzdeliuose?Super atrodo,manau ir skanu 4u.gif

Kremą teisingiausia būtų įvardinti varškės-grietinėlės ax.gif
Atsakyti