Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

Sveiki, reikia pagalbos, nustatyti papūgėlių lytį ( man atrodo, kad abu yra patinai). Iš to sprendžiu, kad abiejų smaili pelekai, vienodo dydžio ir nė vienas neturi ryškiai raudono pilvo.
1. user posted image
2. user posted image
ir bendras akvos vaizdas:
user posted image

Tuo pačiu noriu paklausti, gal kas turi papūgėlę patelę ir nori pasimainyti į kurį nors iš šių patinų?
Atsakyti
siandien buvau akvazoo, vilniuje, Tai zinokit - krevetku kokiu maciau - ivairiausiu rusiu. net nebuvau galvoju kad tokiu buna, ir cheriuku, ir kazkokios labai tamsiai raudonos, paskui maciau dryzuotas juoda su baltu ir raudona su baltu. paskui buvo kazkokio hmm g.gif melsvai pilkos. (amano uzrasa maciau). Tai kas ten norejot kokiu imantriu - prasom, vilnius BIG. po 2 Evrikus biggrin.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2015 02 13, 20:08)
Senukuose yra kažkokios blizgios plačios lipnios juostos

Taip, as kazkokia senukine santechnine klijavau, bet sakyciau gana greit blizgesys nusiplove, nors deguonies padavima esu atjungus, tai taskymosi jokio, tik kiek kondensatas unsure.gif
------------------
Tiesa, uzklausiau del to aksolotlio ir koralinio grunto, tai tas mano prietelius sake nieko nekenkia, tipo nera ten kam kenkt...

QUOTE(Eri` @ 2015 02 13, 21:29)
siandien buvau akvazoo, vilniuje, Tai zinokit - krevetku kokiu maciau - ivairiausiu rusiu. net nebuvau galvoju kad tokiu buna, ir cheriuku, ir kazkokios labai tamsiai raudonos, paskui maciau dryzuotas juoda su baltu ir raudona su baltu. paskui buvo kazkokio hmm g.gif  melsvai pilkos. (amano uzrasa maciau). Tai kas ten norejot kokiu imantriu - prasom, vilnius BIG. po 2 Evrikus biggrin.gif thumbup.gif  4u.gif

Gal susgundei kokiom nors bigsmile.gif Tiesa, su tavo skaliarkem turebut ne kazkas gautus g.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 02 13, 21:25)
Gal susgundei kokiom nors  bigsmile.gif Tiesa, su tavo skaliarkem turebut ne kazkas gautus  g.gif

tai gi kad va, pastovejau pavarvejo ta seile. bet tuo ir baiges - smagu dziaugtis pas kitus biggrin.gif skaliarai gal neciupintu bet va turiu kakadu kuri tikrai neatsisakytu tokio kasnelio. smile.gif
Atsakyti
Giekab, abu patinai 4u.gif
Turiu dar 5 mažylius, bet kol kas kiekvieno lytį galima atspėt tik 50 ant 50 biggrin.gif
Atsakyti
wub.gif SU VISUOTINE MEILĖS DIENA wub.gif

Matos, kad švenčiat, net iki 14.30 nei vienas neapsireiškėte. Liūdna be jūsų wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2015 02 14, 14:40)
wub.gif SU VISUOTINE MEILĖS DIENA wub.gif

Matos, kad švenčiat, net iki 14.30 nei vienas neapsireiškėte. Liūdna be jūsų wub.gif

user posted image

"Raikom zakryt. Vsie usli na front".
Taigis tarptautinis MEETAS! blink.gif Ryte pudrinomes!!
Bet jau aciu Dievui baiges thumbup.gif Prisilakem kaip kiaules ir (su laukneseliais, kas nepamirso pasiimt) issiskirsten visi i visas 3 puses sutare pavasariop prie guvnerkos vel susibegt ir dar labiau prisitvot drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
P.S. Biski abindna verysad.gif As gi buvau ir tapkes, ir dantu sepetuka i bardacioka insimetes... ax.gif wub.gif biggrin.gif
------------------
O TU! Kodel neisirasei i Raudonaja Armija??!!??
Atsakyti
Nu va kaip kalbejom apie sraiges, vaizdine medziaga
user posted image

tai kaip suprantu desinioji melanija, ar ne? ax.gif
Atsakyti
abi melanijos mano ziniom. tokia kaip kaireje pas mane buvo atkeliavusios is vieno akvariumo, o tokia kaip kaireje is arvydo atejo.
radau googlej: kaireje Melanoides Granifera (melanija) o desineje melanoides tuberculata (irgi melanijos)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eri`: 14 vasario 2015 - 21:14
QUOTE(Eri` @ 2015 02 14, 22:10)
abi melanijos mano ziniom. tokia kaip kaireje pas mane buvo atkeliavusios is vieno akvariumo, o tokia kaip kaireje is arvydo atejo.
radau googlej: kaireje Melanoides Granifera (melanija) o desineje melanoides tuberculata (irgi melanijos)

Negali nesutikt g.gif
Bet tada tos pirmosios vistiek uzknisancios, nes jos tuntais sliauzioja stiklais, o antrosios beveik visada lindi tik grunte, na dar buna pasmaguriaujau siuliniu dumbliu. Pas mane tik tokios, as jas retai matau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2015 02 14, 01:43)
Giekab, abu patinai 4u.gif
Turiu dar 5 mažylius, bet kol kas kiekvieno lytį galima atspėt tik 50 ant 50 biggrin.gif

Ačiū Dilma wink.gif tai jei kas norėtų iš kauniečių pasikeist savo papūgėlę patelę į kurį iš patinų rašykit į až, labai laukiu smile.gif

Sraigės abi melanijos, tik porūšis skiriasi, Eri' jau surašė kur koks ir vienų ir kitų ir pas mane yra smile.gif Ir pas mane tiek vienos tiek kitos sėdi grunte arba arti grunto ir nelipa į viršų - turiu žuviuką, kuris kai negauna šaldyto maisto - užkandžiauja sraigėm...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giekab: 14 vasario 2015 - 22:00
QUOTE(giekab @ 2015 02 14, 22:55)
Sraigės abi melanijos, tik porūšis skiriasi, Eri' jau surašė kur koks ir vienų ir kitų ir pas mane yra smile.gif Ir pas mane tiek vienos tiek kitos sėdi grunte arba arti grunto ir nelipa į viršų

O gal yra kazkokia trecia rusis, panasi i sitas, bet parazitine ar bent pusiau g.gif ?
Pas mane darbe kazkokiu yra, tai jos net po grunto plovimu tusciam akvariume visvien isgyveno ir vel bando bujot...be joko maisto ir gal net be vandens kuri laika buvo.
------------
Panasu, kad yra tu melanija gyvas velnias http://www.plantedta...ad.php?t=784130 unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 14 vasario 2015 - 22:19