Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(saigha @ 2015 02 18, 18:50)
Dilma turi persijungt kaip kitas useris
AguariumForum    su g raide - nes evora sukūrė naują smile.gif

tai aš tokiam useryje ir esu. bet jokių galimybių ką nors daryt ir matyt išskyrus tavo du albumus, neturiu biggrin.gif

karsta.gif radau - raidė G turi būti, o ne Q lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 18 vasario 2015 - 20:19
QUOTE(11alpina @ 2015 02 18, 21:01)
Kokiu tikslu tie albumai ir ar tik tam tikri asmenys turi teisę juos kurti/koreaguoti?  smile.gif

čia ekpromtu tokia idėja gimė... kad nereiktų keikvieną kartą dalyviui pasakojant apie savo akvariumą knistis po forumą, o užėjai į albumus, pasižirėjai ir viskas aišku smile.gif

o be to - labai smagu žiūrėt, kaip akvariumas keičiasi laikui bėgant
mano vienam akvariumne yra idėja, pavyzdžiui, ir žuvys su vardais smile.gif)))
ir pakomentuot ten galima po kiekviena nuotrauka thumbup.gif doh.gif schmoll.gif

kol kas sukūrėm atvirą ir savo akvariumus gali keisti ir tvarkytis kiekvienas - gal gi nebus piktnaudžiaujančių?.. g.gif

albumai čia

prisijungimo vardas : AguariumForum
slaptažodis : akva

NB! prisijungimo varde raidė G , o ne Q smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saigha: 18 vasario 2015 - 20:26
Kas turit mano medį? Įkelkit man, plyyyz blush2.gif biggrin.gif . Kažkaip kompe nerandu niekaip doh.gif
Atsakyti
O tai, Dilma, ar ne toks medis jau įkeltas? Kitokio kažkaip neprisimenu. g.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------

Šiandien nusipirkau Cryptocoryna walkerii. Neturiu kur sodinti augalų, bet pamačiau, kad kriptos lapai tokie į rožinę spalvą ir susigundžiau. Tada sužinojau, kad dar ir nuolaida būtent šiai žolei 30%. Mat pardavėja išsigando tokių keistų lapų ir nusprendė akciją padariusi greičiau atsikratyti.
Čia puode dar mirksta:

user posted image

Ieškojau info apie šią kriptą googlėj ir radau rožinę gražuolę kriptą-FLAMINGO

user posted image

user posted image

Nu, kaip susižavėjau wub.gif , o kaip užsimaniau g.gif Tik kur tokią gauti? Niekur neteko matyti, tikriausiai reta pas mus.
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2015 02 18, 21:20)
Kas turit mano medį? Įkelkit man, plyyyz blush2.gif  biggrin.gif . Kažkaip kompe nerandu niekaip doh.gif

Ar sitas http://www.supermama...940620-150.html bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 18 vasario 2015 - 21:23
QUOTE(saigha @ 2015 02 18, 18:02)
albumai čia

evora ne pildė mano jau sukurtą, o  sukūrė naują smile.gif
taigi dabar bus prisijungimo vardas  :  AguariumForum
slaptaždis  :                                          akva

Uoj, ir aš patekau su savo akvariumais į albumus smile.gif
Keista matyti mažąjį akvariumą dar pradžioje. Prieš porą dienų iš jo tokį šabakštyną išravėjau... Vėl žuvys turi kur migruoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(M.K. @ 2015 02 18, 20:53)
kur būna pirkti tų trąšų rutuliukų? molio rutuliukai paprasti? kaip ten yr

akvazoo tikrai turi bigsmile.gif http://akvazoo.lt/ta...162202000.html#, http://akvazoo.lt/ta...162201102.html#
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 02 18, 21:22)

Aga, tas pats thumbup.gif . Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Dar radau kelis akvukus be savininkų nikų. Gal kas atpažįstate savo?

Šis gal Tuomcės?

user posted image

O šitie? g.gif

user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2015 02 18, 22:56)
Dar radau kelis akvukus be savininkų nikų.

user posted image

čia mano krevetynas, jau idėtas kur priklauso smile.gif

Atsakyti
Yessss.... patinka albumo ideja thumbup.gif Idejau ir asss smile.gif Nup gruodzio pradzios iki dabar matomai maniskis tikrai pasikeite. Tai atnaujinau su datom... ax.gif JEi kam idomu. Po biski mokaus vis.
Atsakyti
QUOTE(M.K. @ 2015 02 18, 19:53)
kur būna pirkti tų trąšų rutuliukų? molio rutuliukai paprasti? kaip ten yr

Buna ir pirkt, bet fainiau paciam pasidaryt. Tik reik ne visus zuvu sudus ant geliu supilt, o kiek nors pasidziovint. Tada sumaisai su dregnu moliu (as, tarkim, maisau 1X1, bet molio gali buti ir daugiau; ypac jei jis neitin kokybiskas, o is griovio), susuki durduliukus ir vel isdziovini. Molis nedaug maitinancios funfcijos atlieka (jei jis ne melynasis); tarnauja tik kaip konteineris sudams po saknim nugabent. Bet kist reikia mikliai, nes vandeny labai greit tezta. 4u.gif
-----------------------------
Ryt meginsiu paziet albuma thumbup.gif Siandien dar jus pasidziaukit, o paskui jau as "prisijungsiu" doh.gif biggrin.gif
Atsakyti