Neleidžia manęs prisijungti. Meta-UserName or Password is incorrect. Gal dėl to, kad jau buvau prisijungusi ir buvo kitas slaptažodis.

evora - viskas gerai, namie irgi pasijungiau iš kito kompo...
Fuuu...
Sukėliau visas savo archyvo foto į mūsų AguariumForum. Padariau tiek foto albumų kiek mūsų temelėje dalyvauja (dalyvavo) su savo akvariumais žmonių. Viskas išdėstyta abėcėlės tvarka. Dabar galite pildytis nuotraukytėmis jau patys. Jei kieno nors albumo nėra-reiškias neturėjau to žmogaus akvariumų nuotraukų. Savo dar nesusikėliau, bus matyt kada tą padarysiu. Gal ir šiandien kelias įmesiu.
Saigha, bet pridirbau ir nesamonių....
Patį pirmą albumą, prieš Arvydo albumą, reikia panaikinti, bet nemoku. Gal bus gudresnių už mane?

Sukėliau visas savo archyvo foto į mūsų AguariumForum. Padariau tiek foto albumų kiek mūsų temelėje dalyvauja (dalyvavo) su savo akvariumais žmonių. Viskas išdėstyta abėcėlės tvarka. Dabar galite pildytis nuotraukytėmis jau patys. Jei kieno nors albumo nėra-reiškias neturėjau to žmogaus akvariumų nuotraukų. Savo dar nesusikėliau, bus matyt kada tą padarysiu. Gal ir šiandien kelias įmesiu.
Saigha, bet pridirbau ir nesamonių....

Patį pirmą albumą, prieš Arvydo albumą, reikia panaikinti, bet nemoku. Gal bus gudresnių už mane?
QUOTE(evora @ 2015 02 18, 17:21)
nieko nesuprantu... dabar aš nematau Tavo sukurtų albumų, tik savo du...
Ačiū, neberadau pirmojo-nereikalingo albumo. Jei neįeini, bandyk grįžti į savo nuorodą 20 pusl. ir per ten jungtis.
Evora o kartais Dilma albume foto Dilma 2,3,4 ne Alpina11 akvukas
?

Matau tik saigha du albumus.
O aš matau visus
O tarp jų Saighos tų dviejų nėra

QUOTE(Adrutė @ 2015 02 18, 18:43)
Nuoroda jus numeskit
albumai čia
evora ne pildė mano jau sukurtą, o sukūrė naują
taigi dabar bus prisijungimo vardas : AguariumForum
slaptaždis : akva
evora ne pildė mano jau sukurtą, o sukūrė naują