Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(Aira2 @ 2015 02 26, 17:51)
Jop tada blogai...Bet kaip kažkas sakė kad galima tą spintelę sutvirtinti ,jei pasisektų būtų    thumbup.gif  .O Jūs norite cihlidus ar taikias žuveles auginti?

Aira (66), davai sutariam, kad tu dar pora metu niekam nieko nepatarinesi. OK?? bigsmile.gif Esi sauni dvejetukininke, bet ir tave pacia iki akvariumisto atidrozt dar yra uhuhu kiek darbo blink.gif
Atsakyti
nu pas mane irgi spec spinteles nera. Turejau alia komoda daryta rubams susidet, o lietuviskai isvertus reikstu 5 lentas. tai yra dvi lentos sonines (vertikalios) ir 3 horizontalios: dugnos virsus ir vidury lentyna arba pertvara jau kaip pavadinsi taip, ir ant jos stovi 72l - tikrai neluzta nelinksta ir nieks nesidaro. Nzn g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eri`: 26 vasario 2015 - 19:11
QUOTE(medinuke1 @ 2015 02 26, 17:12)
Na, ačiū visiems patarusiems dėl panoraminio ir tiesaus akvariumo.. 4u.gif  Kaip ir išsirinkau.. biggrin.gif
Bet kai nuvykau pirkti, pasakė, kad didelio 100 lt. akvariumo neišlaikys paprasta medine spintelė.. Taigi, iš didelio debesio - mažai lietaus..Nuliūdino, nes metalinio rėmo neturiu kur pastatyti... verysad.gif  Teks pirkti tik 30 lt. akvariumuką.. verysad.gif

Tufta!! "Vykit prekijus is sventoves"!!! Jie (isskyrus Cile, kuria potencialus pirkejai diiiideliu lanku apeina) ka tik nori pasakys, idant savo surudijusia spintele prastumtu. Su smegenim viskos konstrukcijos laikys ta akva lotuliukas.gif Beje, 100 litru tai dar nera padliskai daug; is esmes savo sikna padekit ir biski pasidryginkit; nugriuvo?? bigsmile.gif Tada nenugrius ir stabilus daiktas. Be to ji galima prie sienos prigrezt ir t.t. Etazerkej simtiniai stovi ir gyvenimu nesiskundzia smile.gif
Pabaigai velgi pacituosiu Cile bei Platona. Tik dab tiksliai neatsimenu katras ka leptelejo, bet buvo pasakyta, kad 400 litru imciau tik su draudimu ir, kad grazios kojos yra ne tos kur iki peciu, o tos kur ANT peciu drinks_cheers.gif
P.S. Cile, o Tau nesidaro panasu, kad esu Tave isimylejes??? bigsmile.gif wub.gif
P.S. (2) Hareme/seraly/siluminej trasoj (kitokio busto dar (labai laikinai) negaliu pasiulyt) butum trecia po Airos blush2.gif ax.gif blush2.gif
Ai, tiesa... wub.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arvydas.: 26 vasario 2015 - 19:38
QUOTE(Dilma @ 2015 02 26, 19:17)
jei tu apie pulcherius, tai šita partija jau išparceliuota. ta prasme, jau visi pažadėti.

Aga, apie tuos wink.gif mastau apie ju isigijima, nes nu taip jau norisi kokio jaunimelio sulaukti blush2.gif turbut reikes vietinese parduotuvelese paieskoti ...
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 02 26, 19:07)
Aira (66), davai sutariam, kad tu dar pora metu niekam nieko nepatarinesi. OK??  bigsmile.gif  Esi sauni dvejetukininke, bet ir tave pacia iki akvariumisto atidrozt dar yra uhuhu kiek darbo  blink.gif

Neišeis schmoll.gif .Max. vieną mėnesį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 02 26, 20:24)
P.S. (2) Hareme/seraly/siluminej trasoj (kitokio busto dar (labai laikinai) negaliu pasiulyt) butum trecia po Airos  blush2.gif  ax.gif  blush2.gif 
Ai, tiesa... wub.gif  drinks_cheers.gif  wub.gif

O as maniau, kad ketvirta g.gif
-----------------------
Saigha, koki tuzina centimetriniu melaniju jau suzvejojau, dar priberiau maisto, gal pavyks ir kokia motinine nukaut bigsmile.gif svarbiausia ryt is ryto prisimint jas pasiimt.
Atsakyti
QUOTE(Aira2 @ 2015 02 26, 19:42)
Neišeis      schmoll.gif  .Max.  vieną mėnesį    lotuliukas.gif

Devynis men. rolleyes.gif ax.gif unsure.gif Ka? bigsmile.gif
Atsakyti
g.gif hm, kadangi visi kultūringai tyli mano trečios foto atžvilgiu, suprantu, kad matyt irgi nieko gero unsure.gif smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kubilina @ 2015 02 26, 21:33)
g.gif  hm, kadangi visi kultūringai tyli mano trečios foto atžvilgiu, suprantu, kad matyt irgi nieko gero  unsure.gif  smile.gif  ax.gif

Man patiko bigsmile.gif
tik zoliu pamazinus ir akvukas "susitrauke" rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 26 vasario 2015 - 20:41
QUOTE(cile @ 2015 02 26, 20:18)

Ai, nu jo, dar zmona pamirsau iskaiciuot doh.gif (Jauciu tuoj biski gausiu per straubli uz toki neatiduma) verysad.gif
Bet bleeee kaip tas gyvenimas pasunkejo...
Sian Petrasiunuose uzkasem kriksto mama. (Kazkoks kvailas metas uzejo, kad visi smetonisko gymio/issilavinimo zmones iskeliauja) verysad.gif Giedra man beveik uz nuosava mama geresne buvo. Net ir laidotuves avantiuristiskai optimistines gavosis drinks_cheers.gif Sita reikala dar teks apgalvot. Ir turbut ne karta pries uzsiliulinant
----------------------------
Soriukas, kad grybauju su asmeninem problemelem, bet kol kas butent tarp jusu randu siokiu tokiu bendraminciu 4u.gif ACIU!! wub.gif
Tuoj susistosiusiu i vietas lotuliukas.gif Nehemarojus schmoll.gif schmoll.gif O zinot anekdota apie hemaroju??? bigsmile.gif bigsmile.gif (Silpnu nervu nestiems apsirukiusiems nepilnameciams geriau butu uzsimerkt) mirksiukas.gif
Atsakyti
Arvydai, skelbimuose vel burbulas i eteri grizo lotuliukas.gif
Gaila, kad kykute ten pernelyg isisiautet neleidzia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kubilina @ 2015 02 26, 20:33)
g.gif  hm, kadangi visi kultūringai tyli mano trečios foto atžvilgiu, suprantu, kad matyt irgi nieko gero  unsure.gif  smile.gif  ax.gif

A kur trečia foto?
Atsakyti