Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

Papildyta:
QUOTE(cile @ 2015 02 26, 21:18)
Saigha, koki tuzina centimetriniu melaniju jau suzvejojau, dar priberiau maisto, gal pavyks ir kokia motinine nukaut  bigsmile.gif svarbiausia ryt is ryto prisimint jas pasiimt.

oi, laukiam laukiam, mesklaipėdojcilėsmelanijų laaaaukiam drinks_cheers.gif

tik neatsakai man i sms - keik vaikui už aparatūrkę valiutos įduot ?? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saigha: 26 vasario 2015 - 21:10
QUOTE(arvydas. @ 2015 02 26, 20:24)
  Beje, 100 litru tai dar nera padliskai daug; is esmes savo sikna padekit ir biski pasidryginkit; nugriuvo?? bigsmile.gif  Tada nenugrius ir stabilus daiktas. Be to ji galima prie sienos prigrezt ir t.t. Etazerkej simtiniai stovi ir gyvenimu nesiskundzia

Oi turejau reikalu karta gyvenime su 100 l "bliudu" smile.gif gavom su vyru nemokamai 100 l akvariuma, na kai uz dyka, tai negi daug galvosi, imti ar neimti... parsinesame namo, kur deti.. na itilpo jis mums i tokia smetonos laiku sekcijos nisa ( nezinau net kaip apibudinti, bet kazkas manau panasu i etazerke biggrin.gif ) nezinau kiek jis pastovejo, bet viena nakti isgirdom truuktt toki garsu, susigadem kas ivyko kai jau kilimine danga buvo koki 60 l sugerusi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
100 litrų tikrai nereikia jokių metalinių karkasų, pas mane 200 stovi ant paprastos medinės spintelės. Esmė, kad galinė sienelė nebūtų kartonas ar faniera, o ta pati plokštė
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2015 02 26, 22:06)
A kur trečia foto?

439 žinutėje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2015 02 26, 22:19)
100 litrų tikrai nereikia jokių metalinių karkasų, pas mane 200 stovi ant paprastos medinės spintelės. Esmė, kad galinė sienelė nebūtų kartonas ar faniera, o ta pati plokštė

drinks_cheers.gif pritariu , kad tikrai nereikia metalinio karkaso.. mes kai pirkome 200 l akvariuma, tai parduotuveje isiule spec. lentynele-spintele akvariumams, ji net galines sieneles nei dureliu neturi, bet va stovi jau virs 10 metu, jau ir tris persikraustymus atlaikiusi ir dar stovi thumbup.gif
Atsakyti
O čia ir kelios naujokės matosi

user posted image
Atsakyti
Aš grunto skirtingo nebūčiau pylus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2015 02 26, 21:10)
Oi turejau reikalu karta gyvenime  su 100 l "bliudu" smile.gif gavom su vyru nemokamai 100 l akvariuma, na kai uz dyka, tai negi daug galvosi, imti ar neimti... parsinesame namo, kur deti.. na itilpo jis mums i tokia smetonos laiku sekcijos nisa ( nezinau net kaip apibudinti, bet kazkas manau panasu i etazerke biggrin.gif ) nezinau kiek jis pastovejo, bet viena nakti isgirdom truuktt toki garsu, susigadem kas ivyko kai jau kilimine danga buvo koki 60 l sugerusi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Cia tegali but netiesa nuo pat pradziu; ziauri melagyste arba specialus efektai + Deivido Koperfildo iliuziju pasaulis prifotosopinimas 4u.gif
Nu bet ka gali zinot g.gif Gal ir tikrai Kristute (kol dar nebuvo tokia STORA) kuda vyra pasigavo?? bigsmile.gif (O zinot anekdotas (-us) apie kuda gaidi)??? bigsmile.gif
Ai, man tai irgi teko "is reikalo" zenytis. Pofek. Beveik pakenciama patinele atiteko. Ale kaip butu funy rinktis is po parandzu Uzbekistane? g.gif blink.gif g.gif
Atsakyti
kubilina, o man po restarto gražiau žiūrisi BE sienelės... o dar gražiau iki restarto ax.gif
lauksim, kol vėl "džiunglės suvešės" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kubilina @ 2015 02 26, 21:28)
O čia ir kelios naujokės matosi

------------------------------------
K.. Lin, nu gereja tas tavo restartas tiesiog akyse thumbup.gif thumbup.gif Ka cia bepostringaut?
Ale Tu akivaizdziai nori mums visus nemalonumus permest jeigu kas nors bus xerovai. Ot ir nifiga! Jamuosi atsakomybes atsakyt uz visas: bereikalingo restarto - netoleruojam schmoll.gif schmoll.gif
Tikiuosi tas nepernagliausias grunto isplovimas su senu vandeniu sueis i pliusa.
Gerai yra tai, kad Tu nepamirsti parasyt kas darosis lotuliukas.gif
Siaip tai ZIAURISKAI badziaus pries Tavo sumanymus, bet yra kaip yra ir duok Dieve seksis.
Sitoj vietoj ko ne svarbiausias dalykas yra, kad nesi pacuke ir (tikiu) zinai ka darai drinks_cheers.gif Is www jau nekazkuom bepadesim schmoll.gif
Ai, palazdavot tai galim kiek tik pageidautute; svetimu kiausiniu neskauda rolleyes.gif
---------------------
Dab ATSISTOJUS visu draugu akivaizdoj prisipazink kaip ta KULISA ximycinai? A?? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2015 02 26, 21:30)
Aš grunto skirtingo nebūčiau pylus smile.gif

O man kaip tik grazu toks kontrastingas gruntas. thumbup.gif
Pas mane juk irgi, skersai isdryzuotas zebras: juodas, baltas, juodai baltas arba baltai juodas, vel baltas ir vel kampe juodas.
Tiesa dabar noreciau vienos spalvos turbut - juodo, bet zinau kad nesiziures
Atsakyti
tos geriausios akvariuminės žuvys, kur kairiam kampe viršuj biggrin.gif
Atsakyti