QUOTE(VestiDo @ 2015 04 15, 20:55)
Sveikos

dariau estetini plombavima pries mazdaug 6 men. Cia rasot, kad jums plombos per tamsios, o man atvirksciai, poros dantu krasciukai, ten kur deta plomba, matosi baltesni... Ir kas cia kaltas gali but?

Jei per sviesi plomba uzdeta butu tai visur matytusi... Odontologe sake kad, mano dantys turi kazkoki lyg melsva atspavli ir del to taip yra, kazin kaip cai taip
* gali but kaltas naturalus dantu patamsejimas ,kad dantukai keliu atspalviu buna ...
* arba dantukai buvo balinti , paskui idejo baltas plombas pagal nauja spalva , laikui begant balinimas kiek nublunka taba plombos baltesnes iseina , (ypac pasireiskia kas ruko ,geria raudona vyna ,daug kavos)
kad nemazai tokiu atvieju kaip skaitau po estetinio plombavimo spalvos nesutampa

, del to dar labiau noriu det laminates , per visa danti ta spalva bus . maziau neatitikimu ,ilgiau tarnaus

.
Papildyta:
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 04 14, 14:26)
Nevisai tiksliai i tema pataikysiu, bet lyg ir nepavyko rast bendresnes - na radau Vilniaus polikliniku stomotologu tema, bet ne bendra apie visus....

Noriu pakeist kelias senas plombas (paprastas, ne estetini plombavima daryt) ir renkuosi kur ta daryti Vilniuje. Kolkas variantai tokie: Gidenta, Pilene, Egodentas ir Jurgitos Nargėlaitės Zaliauskienės odontologijos klinika. Gal kuri pasidalinsit nuomonem?

Ir gal del konkretaus gydytojo bus pasisakymu? Egodente Asta Skarulienė ar Egidijus Skarulis ar nesvarbu kuris?
O gal kitu variantu bus?
pries naujuosius buvau uzejus i Pilene ,del estetinio , tai uzrasymu ten pas ju pilnutele , pasakiau kad domina konsultacija ,tai sake anksciausiai gali po menesio uzrasyt

tai ka tada apie gydima sakyt kiek uztruks ....