QUOTE(Vinija @ 2015 02 17, 22:27)
tai apie shudukus kiekvienai dienai ir ejo kalba, niekas nekalba apie vertingus, niekas tokiu ir neperka "per interneta"
vestuviniu ziedu irgi gi nepirktumete, klausimas ejo ar verta, nuoroda shuduko imetus, sako ne....tai vat kodel neverta, jeigu vis del to verta...taip pat kaip su auto ar verta pirkti 6 metu senumo automobili, ne neverta nes yra salone nauju...
na kodel aš pvz turiu vestuviniu 4vnt, vyras du , vienus ir man ir vyrui pirkom internetu

ir labai patenkinti
tame saite mano nuomone verti demesio tik papušalai su naturaliais pusbrangiai akmenukais, taip sakant kokybiška bižuterija, kainos ir kokybes santikys bus normalus, dėl briulikų

aš asmeniškai net "tolkom" nežiurėjau nes pagrinde jie yra jau apdirbti ,t.y. su spalva, o tie kuria alia ne, ju parametrai kaip skaidrumas ir spalvos švarumas nekokie švelniai tariant ir tai yra loterija, del to nerižikuočiau net su mažu akmenuku, pati laikiau rankoj du briulikus po beveik karata ir vienas buvo pagal skaidrumo klasė vos ne pačiam sarašo gale bet žybėjo pasakiškai neatsižvelgiant į tai kad pilnas juodu taškeliu, o kitas buvo labai geras, bet ... lyg kaip garuose paskendes net ant saules "negrojo"
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2015 02 17, 21:46)
Viskas suprantama, akmenys nepatikrinti, grožio mažai. Bet, jei kažkiek nurauki, tai kodėl nepapirkus kaip žaliavos , kad ir safyro kokio norimam papuošalui
tos žaliavos beveik kiekvienas normalus juvelyras turi, galima nueiti ir "pačiupineti"