Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(jonas_k @ 2015 02 18, 08:40)
Gal kas pakomentuotumet del drabuziu kokybes, nes ziurint nuotraukoje labai graziai viskas atrodo. Ir kaip dydziiai venus drabuziu, kaip ir daugumos amerikos didinti ar atitinka. Labai daug graziu sukneliu yra, tik kad bijau su savo "nemanekeniniais" klubais 110 cm nelabai atrodys smile.gif

beje sieros 35 kodukas CSP6461E

aš turiu venus suknelių, ai labai įvairiai buvo modelių kurios didintos tai net 8 dydis man geras, bet dažniausias dydis 10 budavo arba M.

Bet ten gali ir užsiraut ant nekokybiško rūbo smile.gif

Bet pirkimas buvo labai senai prieš du metus, tai dabar net nzn ar dydžiai kiek pasikreitę ar ne ax.gif

ir dar reikėtų nenustebt, kad gavus rūbą ant etiketės bus parayta made in Lithuania.

Ir net per vinted.lt berods būdavo moteris, kuri prekiaudavo būtent lietuvoje siutomis suknėlmis, kurios nukeliaudavo į venus, tik kaina žinoma ženkliai pigesnė nei venus.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(musiukas111 @ 2015 02 17, 22:52)
Taip, finishline irgi vaikiskus NB pirkau  biggrin.gif  drinks_cheers.gif
NB taip pat turi tokius atitikmenis.

Conversus pirktus iš vaikiškų turiu,galėtų gal tik šiek tiek mažesni būti.Nešioju 37.5,conversus ėmiau SIZE: Junior 5.Pirkau www.converse.com ,balti kainavo $18.74 smile.gif wub.gif
Bet kitąkart gal 4.5 imsiu rolleyes.gif

NB vaikiškų neturiu.O kažin reiktų taip pat ~ 5 dydžio žiūrėti g.gif

Vaikiški NB čia būna/buvo gera kaina,tik užtaikyt reikia http://www.joesnewbalanceoutlet.com/
~~~~~~~~~~~
Dėl VENUS,tai dėl dydžių loterija.Yra pasitaikę ,kad atitinka,yra kad padidinta.Kokybė normali.Juk visose parduotuvėse visko pasitaiko.
Paskutinis iš venus pirkinys dydį atitinka http://www.venus.com...DisplayID=23846 smile.gif
Papildyta:
šito visai norėčiau,kartais įmeta http://www.venus.com...DisplayID=21049
Atsakyti
4u.gif sakykit merginos ar patogus tie conversai , kuriuos taip visi perka? Kaip tie su svytinciu padu?
Kalbu apie vaikiskus wub.gif
Papildyta:
Padekit susiskaiciuot jei daiktas kainuoja 5£.
Tai kiek viso su parsisiuntimu bus? Kaip skaiciuot
Atsakyti
QUOTE(zibba @ 2015 02 18, 09:31)
Padekit susiskaiciuot jei daiktas kainuoja 5£.
Tai kiek viso su parsisiuntimu bus? Kaip skaiciuot

Jūs turbūt pasiklydote temose arba painiojate valiutas, čia perka mergaitės iš JAV už dolerius, ne už svarus 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2015 02 17, 15:11)
man problema biggrin.gif tie kurie grazus- panasu, kad sintetiniais akmenim, o kur tikri- zinau, kad nenesiosiu biggrin.gif
Dar tie labai krito i aki http://www.netaya.co...ing-silver.html

Tai labai net gera Tavo problema, draugiška piniginei biggrin.gif
Mano dabar problema išsiplėtė iki penkių-šešių variantų, kurių noriu, bet labai labai blush2.gif Ir viskas per Neringiux 4u.gif
Kelis metus niekaip niekur nemačiau gražių auskarų doh.gif Tai, kai pamačiau swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2015 02 18, 09:45)
Tai labai net gera Tavo  problema, draugiška piniginei biggrin.gif
Mano dabar problema išsiplėtė iki penkių-šešių variantų, kurių noriu, bet labai labai  blush2.gif  Ir viskas per Neringiux 4u.gif
Kelis metus niekaip niekur nemačiau gražių auskarų doh.gif Tai, kai pamačiau swoon.gif

aCiprašau biggrin.gif , nes realiai taui jaučiuosi kalčiausia. nu i nafig aš tuos brilikus parodžiau? biggrin.gif. tiek aršių diskusijų, kad kai kurias poničkas net skaityti gėda biggrin.gif.
Atsakyti
Laba mergaites,

Gal galit patart kur ieskot MK Hamilton pigiau ? Ir uz kokia kaina realu ja pagaut? Dekui 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz greita siuntinuka 4u.gif

Gavau ir as tuos melynus brilikus. Butu kaip ir viskas neblogai,bet ne velnio jie nezybsi (kaip sake Neringiux) ir tikras vaizdas gerokai nutoles nuo parduotuvines foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 18 vasario 2015 - 10:32
QUOTE(Stepė @ 2015 02 18, 12:04)
aCiprašau  biggrin.gif , nes realiai taui jaučiuosi kalčiausia. nu i nafig aš tuos brilikus parodžiau? biggrin.gif. tiek aršių diskusijų, kad kai kurias poničkas net skaityti gėda biggrin.gif.

Tu neaCYprašynėk.. Nebent už prastą skonį ar ką ten, nelabai supratau. biggrin.gif
Aš labai rimtai labai seniai bepirkau sau auskarus, nes nu viskas negražu atrodydavo, tiek gyvai apčiupinėjus akropoliuose, tiek overstock'e ir pan..
Ačiū NEringiux'ui, nes sužinojau daug daug naujo. Ne tik apie brilikus. Bet žinau, ko noriu, seniai ieškau.. dabar tik išsirinkt reik iš kelių variantų. Kaip ten kažkuri taikliai įvardino "prabangios bižuterijos". Aš į brilikus kol kas nebežiūriu, po Neringiux apšvietimo.

Dėl analogijų kai kurių ten su parketiniais.. nu vienok, įdomu, kai tiek neigiamų asociacijų kažkam sukelia 22 pinigų vertės auskariukai su tikrais akmenimis, kurie kažkam gražūs, kažkam nelabai. Ačiū, kas pasako, kad neverti, jei tikrai žinantis sako, kad į plaukus įsivėlus išlakstys akutės.
Bet juk damos temoje ir dėl eilinių supermarketinių džinsų ar kokių džemperių už gerokai didesnius pinigus ietis laužo, ar verti, ar labai probrangiai atrodys. Tik atrodys.
Nepykit ir būkit gražios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 18 vasario 2015 - 10:54
Gal kas gavote didesnį nei 15% VENUS kodą ir norėtumėte pasidalinti? biggrin.gif

Dėl VENUS kokybės, tai labai didelių priekaištų neturiu. Priklauso nuo rūbo, turiu gal jau kokias 7 sukneles, tai tik pora buvo tokie skystalai, bet vistiek nešiojami. Šiaip tai man patinka jų rūbeliai.
Atsakyti
QUOTE(GudLaima @ 2015 02 18, 10:52)
Gal kas gavote didesnį nei 15% VENUS kodą ir norėtumėte pasidalinti? biggrin.gif

Gavot - 15 proc smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2015 02 18, 09:45)

Turiu pasakyt, kad iš Netaya pirkti, realybėj auskariukai tikrai gražesni, nei internetinėj foto mirksiukas.gif 4u.gif.
Atsakyti