QUOTE (Sfinxute @ 2004 10 01, 11:19) |
Kazkur buvo strudelio receptas, bet nerandu. gal galite parasyti receptuka ![]() ![]() |
.....na va jau kepa orkaitej BEA'os obuoliu pyragas,tas is trupinuku teslos!

jei as ikloju tokiu popierium, tai jau nieko nebedarau. taciau dazniausiai ikloju tik dugna, todel sonus tepu riebalais.
QUOTE (bea @ 2004 10 02, 14:03) |
jei as ikloju tokiu popierium, tai jau nieko nebedarau. taciau dazniausiai ikloju tik dugna, todel sonus tepu riebalais. |
aciu labai uz atsakyma

QUOTE (Nome @ 2004 10 02, 15:05) |
aciu labai uz atsakyma ![]() |
a su dugnu tai tokie reikalai: as dažniausiai kepu uždaromose per šoną formose. taigi uždedu popieriaus didesnį nei formą gabalą ant dugno, tada ant viršaus dedu tą uždaromą šoną ir uždarau taip, kad popierius atsiranda tarp dugno ir šono ir kyšo. Tokiu būdu ta forma tampa sandaresnė ir man patogiau išimti. T.y. kai iškepa, aš su peiliu apvedu kraštus, tada padedu pyraga su visa forma ant lėkštės, atidarau šoną, nuimu kraštą, tada su popierium pakeliu patį pyragą nuo dugno šiek tiek, pačiumpu už dugno krašto ir priešingoj pusėj už popieriaus nutempiu visą ta reikalą ant tos lėkštės ištraukdama dugną. Vat. tikiuosi aišku

o dėl sodos, tai aš visada naudoju kepimo miltelius. Apytikriai vieną arbatinį šaukštelį normaliam pyragui.
QUOTE (bea @ 2004 10 02, 16:40) |
a su dugnu tai tokie reikalai: as dažniausiai kepu uždaromose per šoną formose. taigi uždedu popieriaus didesnį nei formą gabalą ant dugno, tada ant viršaus dedu tą uždaromą šoną ir uždarau taip, kad popierius atsiranda tarp dugno ir šono ir kyšo. Tokiu būdu ta forma tampa sandaresnė ir man patogiau išimti. T.y. kai iškepa, aš su peiliu apvedu kraštus, tada padedu pyraga su visa forma ant lėkštės, atidarau šoną, nuimu kraštą, tada su popierium pakeliu patį pyragą nuo dugno šiek tiek, pačiumpu už dugno krašto ir priešingoj pusėj už popieriaus nutempiu visą ta reikalą ant tos lėkštės ištraukdama dugną. Vat. tikiuosi aišku ![]() o dėl sodos, tai aš visada naudoju kepimo miltelius. Apytikriai vieną arbatinį šaukštelį normaliam pyragui. |
nu jooo



tai taip ir nesupratau kas buvo blogai
Gal vis delto kiaušinių trūkumas

QUOTE (RebekaG @ 2003 09 26, 01:07) |
Kadangi as megstu visus greitus receptus, tai dar turiu toki pasiulyma ;D Nusilupat obuolius, sutarkuojat per burokine tarka, ipilat cukraus, cinamono. Ant batono riekeliu uztepat sviesto ir sudedat tuos tarkuotus obuolius. Ir i orkate. Su arbata toks traskantis gardesis priesais telika [smiley=vo.gif] |
Siandien pusryciams kepiau - kaip skanu

Nespejau viso skyrelio perskaityt- labai daug receptu

Siulau pusryciams "Skanumelio".Tiks padziuves batonas.Isplakti kiausini su cukrumi (galima ipilti slakeli pieno) ir pamirkyti pjaustyta batona .Kepti keptuveje kol graziai apkeps.Tinka su kakava ar balinta kava.Skanaus!
QUOTE (Nome @ 2004 10 02, 19:40) |
nu jooo ![]() ![]() ![]() tai taip ir nesupratau kas buvo blogai |
Dariau as ta pyraga! labai jau smalsu man buvo ji isbandyt...



QUOTE (smike @ 2004 10 05, 09:46) |
Dariau as ta pyraga! labai jau smalsu man buvo ji isbandyt... ![]() ![]() ![]() |







