Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

QUOTE(WWWitch @ 2015 03 05, 13:20)
Neoriginalus  4u.gif

QUOTE(Levanda81 @ 2015 03 05, 13:25)
Aš tą patį sakiau. Man tai juoką tik kelią tokei aprašymai: "Chanel parfumas pirktas Austrijos kvepalu parodoje pagamintas pagal pati pirma šių kvepalu receptą nefiltruojant ir kitaip neapdirbant jų. Pirkau is kitos nares bet kvapas neprilipo .." kurgi ne

Ačiū! Intuicija sakė ta patį. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2015 03 05, 11:25)
Aš tą patį sakiau. Man tai juoką tik kelią tokei aprašymai: "Chanel parfumas pirktas Austrijos kvepalu parodoje pagamintas pagal pati pirma šių kvepalu receptą nefiltruojant ir kitaip neapdirbant jų. Pirkau is kitos nares bet kvapas neprilipo .." kurgi ne

Dar tokio aprasymo nebuvau maciusi blink.gif vaizduotes netruksta
Atsakyti
sveiki, patikimų-nepatikimų parduotuvių sąraše neradau (ar nepastebėjau) rde.lt.
ar kas nors pirkote kvepalus iš šios parduotuvės?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzojyte @ 2015 03 07, 07:48)
sveiki, patikimų-nepatikimų parduotuvių sąraše neradau (ar nepastebėjau) rde.lt.
ar kas nors pirkote kvepalus iš šios parduotuvės?
4u.gif

Idomei
http://www.rde.lt/pr...i-kvepalai.html Sukurimo metai 2007
O ir siuncia 10-14 dd.
Atsakyti
gal toks buteliukas tais metais "sukurtas" smile.gif
svarbiausia, kad originalūs būtų
QUOTE(mama peleda @ 2015 03 07, 08:58)
Idomei
http://www.rde.lt/pr...i-kvepalai.html Sukurimo metai 2007
O ir siuncia 10-14 dd.

Atsakyti
QUOTE(dzojyte @ 2015 03 07, 21:31)
gal toks buteliukas tais metais "sukurtas" smile.gif
svarbiausia, kad originalūs būtų

Po nuotrauka parašyta, kad gali skirtis buteliukas nuotraukoj ir realybej.
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2015 03 07, 21:29)

Nedaskaiciau mazu raideliu doh.gif
Atsakyti
dar geriau biggrin.gif
QUOTE(Rutule @ 2015 03 07, 22:29)

Atsakyti
QUOTE(dzojyte @ 2015 03 08, 08:59)
dar geriau biggrin.gif

b-a.lt irgi taip rašo. Čia tiesiog apsidraudimui, jei būtų testeris ar pakeistas buteliuko dizainas mirksiukas.gif Arba kaip Angel - 100ml buteliukas kitoks nei 50ml.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 08 kovo 2015 - 09:08
Angel atveju yra daugiau nei 100ml ir 50ml buteliukai. Yra buteliukai, kuriuos galima papildyti ir yra refilai.
Mano supratimu, zmogus perki ir tikiesi gauti tai ka matai foto.
Atsakyti
QUOTE(mama peleda @ 2015 03 08, 09:41)
Angel atveju yra daugiau nei 100ml ir 50ml buteliukai. Yra buteliukai, kuriuos galima papildyti ir yra refilai.
Mano supratimu, zmogus perki ir tikiesi gauti tai ka matai foto.

Galimai jie patys ne visada žino, kurį leidimą gaus. Na, nekalbu apie refillus, bet atnaujintą buteliuko dizainą ir pan. O kalbant apie testerius, tai beveik visos internetinės deda standartines nuotraukas su kamšteliais, nors tikrai ne visi tokie būna.

O šiaip manau, kad dauguma buteliukų atitinka nuotraukas. Tarkim, tas Angel, kurio linką įdėjot. Visada galima pasigooglint ir pažiūrėt, kaip atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 03 08, 08:52)
Galimai jie patys ne visada žino, kurį leidimą gaus. Na, nekalbu apie refillus, bet atnaujintą buteliuko dizainą ir pan. O kalbant apie testerius, tai beveik visos internetinės deda standartines nuotraukas su kamšteliais, nors tikrai ne visi tokie būna.

O šiaip manau, kad dauguma buteliukų atitinka nuotraukas. Tarkim, tas Angel, kurio linką įdėjot. Visada galima pasigooglint ir pažiūrėt, kaip atrodo.

Verta zinoti. Niekad neteko pirkti kvp is internetiniu parduotuviu.
Tuo tarpu daznai perku rubus ar avalyne. Beabejo visad tikiuosi gauti tai, ka matau foto.
Atsakyti