Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

QUOTE(mama peleda @ 2015 02 28, 13:08)
Tai, kad kodukas yra 2x01. O kokio kito koduko jus pasigedote?

turi buti ne ant dugno, bet pacios bonkutes nugareles apacioje irezta ,kad testeris manieji:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(n.gaga @ 2015 02 28, 13:54)
turi buti ne ant dugno, bet pacios bonkutes nugareles apacioje irezta ,kad testeris manieji:
user posted image

Kelintu metu jusu turetas testeris. Skirtingu metu buteliukai ir ju zymejimai daznai skiriasi.
Man atrodo dabar nedaug ant kuriu zodis tester yra iraizytas. Dazniau lipdukas buna ar va kaip sioje foto. idedu poisonu foto....
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama peleda: 28 vasario 2015 - 15:55
QUOTE(mama peleda @ 2015 02 28, 15:52)
Kelintu metu jusu turetas testeris. Skirtingu metu buteliukai ir ju zymejimai daznai skiriasi.

Aciu visoms uz atsakymus 4u.gif ,apsiraminsiu, manau viskas su jais gerai,o kuriu metu tai nepasakysiu ,nes pirkau SM. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(n.gaga @ 2015 02 28, 17:23)
Aciu visoms uz atsakymus 4u.gif ,apsiraminsiu, manau viskas su jais gerai,o kuriu metu tai nepasakysiu ,nes pirkau SM. 4u.gif

Tikrai viskas ok.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vile999: 28 vasario 2015 - 22:55
QUOTE(n.gaga @ 2015 02 28, 10:47)
Mergaites apsvieskit  smile.gif ka tik gavau Dior Dolce Vita 100 ml. testeri, su kvepalais kaip ir tvarkoj. kvapas tas pats, buteliukas irgi nekelia itarimu, tik paliginus su savo testeriu, tai ant gautu nera jokio koduko ir pavadinimo ant bonkutes,kaip pas mane, tik ant dugno lipdukas su koduku,tiesiog tai ir uzkliuvo, gal kas ka iziures.

mano testeris toks kaip jusu naujai isigytas, jokiu uzrasu, jokiu graviruotu kodu,lipdukas su kodu ant dugno kur smulkiom raidem parasyta DEMONSTRATION NOT FOR SALE,pas mane 2013m pagal koda, kvepalai man jokiu itarimu nekele ir nekelia smile.gif ir jei tiketi tais kodais tai jusu senesnis 2008, naujas 2012m
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 01 kovo 2015 - 21:31
QUOTE(mimi88 @ 2015 03 01, 21:29)
mano testeris toks kaip jusu naujai isigytas, jokiu uzrasu, jokiu graviruotu kodu,lipdukas su kodu ant dugno kur smulkiom raidem parasyta DEMONSTRATION NOT FOR SALE,pas mane 2013m pagal koda, kvepalai man jokiu itarimu nekele ir nekelia smile.gif ir jei tiketi tais kodais tai jusu senesnis 2008, naujas 2012m

Aciu, jau apsiraminau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katitte @ 2015 03 04, 22:17)
user posted image
Chanel Allure Sensuelle EDP moterims (TESTERIS su kamšteliu, be dėžutės) 87€
user posted image
Chanel Chance EDP moterims 100ml (TESTERIS be kamštelio, be dėžutės) 81€

Kaip manote - originalus testeriai? g.gif
Atsakyti
Lyg ir originalūs šie.
Atsakyti
Visa parduotuve biggrin.gif
Atsakyti
Ar yra šansų kad bus originalas?
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2015 03 05, 12:56)

Neoriginalus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2015 03 05, 12:20)
Neoriginalus  4u.gif

Aš tą patį sakiau. Man tai juoką tik kelią tokei aprašymai: "Chanel parfumas pirktas Austrijos kvepalu parodoje pagamintas pagal pati pirma šių kvepalu receptą nefiltruojant ir kitaip neapdirbant jų. Pirkau is kitos nares bet kvapas neprilipo .." kurgi ne
Atsakyti