Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

[quote=Ixora,2015 05 09, 20:13]
Sveikos 4u.gif

Kažin ar šią firmą kas nors padirbinėja? Įdomu ar kvepalai originalūs? ax.gif kvepalų nuoroda
[quote]

viskas gerai
Atsakyti
RitaRazi Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 05 09, 21:09)
100% garantijos neduodu, žinoma, bet abejočiau, kad padirbtinėtų nišinius...
Bet dar palaukit daugiau nuomonių  biggrin.gif  4u.gif

Patikekit, jau ir nisinius padirbineja doh.gif SL, Tom Ford , by Kilian ir butent siuos teko matyt Fake( buteliukas idealus tik truko "pour" zodelio salia "femme" ir berods rase, kad kvapas ne toks)
Atsakyti
QUOTE(Daim_Blond @ 2015 05 10, 12:55)
Patikekit, jau ir nisinius padirbineja  doh.gif SL, Tom Ford , by Kilian ir butent siuos teko matyt Fake( buteliukas idealus tik truko "pour" zodelio salia "femme" ir berods rase, kad kvapas ne toks)

Tom Ford padirbtus ir aš mačiau, bet ten aiškiai matėsi, kad buteliukas nekokybiškas.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 05 10, 13:06)
Tom Ford padirbtus ir aš mačiau, bet ten aiškiai matėsi, kad buteliukas nekokybiškas.

Tom Ford privacios kolekcijos fake teko net "ciupinet". Zodziu, padirbinetojai nesnaudzia...
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 05 10, 12:06)

QUOTE(Daim_Blond @ 2015 05 10, 12:40)
Tom Ford privacios kolekcijos fake teko net "ciupinet". Zodziu, padirbinetojai nesnaudzia...

Vai tai tai, tai jau nesnaudžia "gudruoliai". O kur matėt, čiupinėjot? Įdomu.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 05 09, 20:09)
100% garantijos neduodu, žinoma, bet abejočiau, kad padirbtinėtų nišinius...
Bet dar palaukit daugiau nuomonių  biggrin.gif  4u.gif

Ačiū, man kažkaip atrodo viskas taip pat, kaip parduotuvėje, bet nesinori apsigauti, kai esu nekokia kvepalų žinovė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 05 10, 14:08)

Foto mačiau, fragranticoj kažkas klausė dėl originalumo smile.gif

QUOTE(Ixora @ 2015 05 10, 14:08)
Ačiū, man kažkaip atrodo viskas taip pat, kaip parduotuvėje, bet nesinori apsigauti, kai esu nekokia kvepalų žinovė  biggrin.gif

Pirkčiau nedvejodama. Pati esu pirkusi supakuotus Diptyque kvepalus iš nežinomos narės, apsvarsčiusi, kad negali būti neoriginalūs, ir neprašoviau. O čia buteliukas kaip ant delno matosi - viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 05 10, 14:08)

Draugei teko nusipirkt is ebay. Is paziuros lyg ir viskas ok atrode, kol nepradejom lygint turimu TF buteliuku su fake. Vat tada pasimate ir siaudas ne toks, ir purkstukas ir dugnas. Aisku kvepalai buvo grazinti, pinigai grizo pas drauge, o pardavejas vistiek tikino, kad kvepalai pirkti Harrods ir turi ceki, nors taip per visa susirasinejima to cekio neparode. As asmeniskai maciau ebay TF padirbtus tobacco vanille simtuka a la testeri, o pardavejas turejo 100% feedback'a doh.gif
Atsakyti
Ačiū abiems už pasidalinimus 4u.gif
Žinosiu.
Atsakyti
TF padirbinio foto buvo ir čia kažkada įdėta. iš vinted.lt. bet ten toks akivaizdus padirbinys buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2015 05 10, 14:08)
Ačiū, man kažkaip atrodo viskas taip pat, kaip parduotuvėje, bet nesinori apsigauti, kai esu nekokia kvepalų žinovė  biggrin.gif

kažkaip neteko dar FMK padirbinių matyti niekur g.gif žinokit, dabar viskas taip ištobulėjo, kad pasimaut ne taip ir sunku doh.gif o dar aplinkui tiek daug norinčių tuos fake'us iškišt.. mad.gif
Atsakyti