Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

QUOTE(theorema @ 2015 05 12, 15:07)
Na, konsultantėmis 100% nepasikliaučiau.  biggrin.gif Daugumos jų žinios labai neišsamios ir klaidinančios. schmoll.gif

QUOTE(RitaRazi @ 2015 05 12, 15:17)
nepsitikiu pardavėjų žiniomis, ne kartą mane yra suklaidunusios informacijos prasme..

Štai šitas tai tikrai liūdina. Ar piktina. Nežinau. Bet neprofesionlumas užtikrintu veidu kažkaip keistai veikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 13 gegužės 2015 - 12:21
Sveikos, ar kvepalai sie originalus? foto tik tokia is toleliau pateikta...
user posted image
Atsakyti
Man dar panašu, kad fotkinta su filtru arba apdorota pati nuotrauka. Tai sunku pasakyt.
Atsakyti
Gavau dovanu si rinkinuka, 3 vnt po 20 ml. Ar tai gali buti originalas? g.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
viola - mano nuomone neorginalus
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2015 05 16, 00:41)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(viola**** @ 2015 05 15, 22:09)

maciu ir as tokiu geriu nete kazkur, kazkaip chanel turbut abejoniu nesukeltu, bet pamaciau giorgio armani ir dar kazkokiu , tai iskart itarimas, kad fak'u pasipyle
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2015 05 15, 23:41)

Ojej, šitie net man akį rėžia. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2015 05 17, 17:57)
maciu ir as tokiu geriu nete kazkur, kazkaip chanel turbut abejoniu nesukeltu, bet pamaciau giorgio armani ir dar kazkokiu , tai iskart itarimas, kad fak'u pasipyle

vinted'e maciau ir chanel'iu purse spray padelku doh.gif
Atsakyti
Merginos, prašau pagalbos. Žinau sakėt, kad 50ml. lyg ir nepadirbinėja. Bet visgi, abejonių kilo.Čia lyginu su coco noir, pirktus kristianoje. Kažkada pati turėjau mademoiselle pirktus kristianoje, tad tikrai žinau tą kvapą. Dabar jis toks... nežinau. Gal ir toks pat, gal man paranoja. Gal kvapas per laiką pasikeitė nas rašo pagaminta 2012 pagal kodą. Gal tie skirtumai, lyginant su noir neteisingi. Gal tie buteliukai ir turi skirtis. Tik aš kažkaip visada galvojau, kad tos butelkos identiškos. Pirkau iš vinted. Sakė pirkti iš pirkti parfum 24.lt...
1 foto - šiaudelis ne iki galo g.gif
2 foto - purkštukai ne vienodo dydžio
3 foto - neaiškus tarpas
4 foto - kamštuko forma ne tokia. Nupjauti kampučiai ne vienodo dydžio.

1.user posted image
2.user posted image
3.user posted image
4.user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levanda81: 19 gegužės 2015 - 09:12
Mano buteliukas toks pats. Nesuprantu, ką ten norėjot parodyti 2 ir 3 nuotraukoj, bet nematau nieko blogo. 1 ir 4 pas mane viskas taip pat.
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2015 05 19, 10:11)
Merginos, prašau pagalbos. Žinau sakėt, kad 50ml. lyg ir nepadirbinėja. Bet visgi, abejonių kilo.Čia lyginu su coco noir, pirktus kristianoje. Kažkada pati turėjau mademoiselle pirktus kristianoje, tad tikrai žinau tą kvapą. Dabar jis toks... nežinau. Gal ir toks pat, gal man paranoja. Gal kvapas per laiką pasikeitė nas rašo pagaminta 2012 pagal kodą. Gal tie skirtumai, lyginant su noir neteisingi. Gal tie buteliukai ir turi skirtis. Tik aš kažkaip visada galvojau, kad tos butelkos identiškos. Pirkau iš vinted. Sakė pirkti iš pirkti parfum 24.lt...

viskas gerai su ta mademoiselle:)

o kas del kvapo, tai jis keisti gali, bet man atrodo zmones per laika irgi keiciasi, jei kazkuri laika nenaudojot, tai gal ne kvepaluose esme ax.gif

Atsakyti