Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

Priklauso prie kokio apsvietimo nuotrauka daryti. Taip pat kai kurie kvepalai su laiku keicia spalva. ( seip nuo laiko, ar nuo silumos, saules ir pan.)
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pirma karta bandziau pirkti is internetines parduotuves, pagal viska-patikimos. Taigi pirkau siuos kvepalus http://www.parfum24....,...-VIP-RosƩ- ir dabar pakavausi daiktus skrydziui ir ant dugno nera nei mililitru nu nera absoliuciai nieko kur pagaminta koduko, kaip taip gali buti ?
Turejau pries tai juso is kristes 30 ml, bet herreros kaip zinai situ liniju kvapai 30 ml buna kitokios bonkutes, permatomos stiklines su dviem apvaliais galais tai ten irgi nieko nebuvo, nu bet sitas tai pastatomas, gal dar kuri turit ir galetumet pasizvalgyt i savojo dugna ? nes as net nepamenu ar pas mane 50 ar 75 , o aki nera skaiciu tai net i kelione negaliu pasiimti biggrin.gif
Ka sliecia bonkute ir isvaizda - netoriu tikrai jokiu priekaistu nei kvapui nei ipakavimui, jokio skirtumo nuo mano tu is kristes ..
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2015 02 12, 17:25)
Dar turiu klausima ar tamsus yra skystis Miss Dior Le parfum?  ax.gif

Mano buve kvepalai, atrode taip
user posted image
user posted image

skystis- tamsus 4u.gif
Atsakyti
Dekui uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Negaliu ramiai dirbt doh.gif ar orginalūs? Buteliukas vizualiai atrodo kokybiškas, bet neramina, kad nėra koduko g.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karjeriste: 13 vasario 2015 - 08:54
QUOTE(Karjeriste @ 2015 02 13, 08:53)
Negaliu ramiai dirbt doh.gif  ar orginalūs? Buteliukas vizualiai atrodo kokybiškas, bet neramina, kad nėra koduko g.gif

Paieškokite graviruoto koduko visoje nugarėlėje, gali būt blogai įžiūrimas, bet tikrai manau bus smile.gif

Atsakyti
Merginos, gal kas turejote arba tikrai zinote, gal galite pasakyti savo nuomone. pagal viska, tai senasis leidimas. kiek guglinau. tai taip ir atrodo. kvapas laikosi gerai, nepakites.
man nepatinka storas siaudelis. smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Mano Escada Pacific Paradise šiaudelis irgi storas, tik ne toks tiesus ir ne toks baltas. O šiaip prašyčiau kaklelio foto iš arčiau.

Foto iš interneto:
http://www.99perfume...image/ESR33.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 13 vasario 2015 - 13:00
prasau 4u.gif Sidabrinis blizgiukas truputi lupasi.
user posted image
user posted image

vokieciu vinted buvau radusi toki pat senoli rock in rio, tai vizualiai atrodo analogiskas, bet nusiraminau laukiu jusu nuomoniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane niekas nesilupa. Nžn net, jei manot, kad viskas su jais gerai, tai turbūt taip ir yra.
Atsakyti
ne taip parasiau smile.gif turejau omeny, nusiraminimui laukiu jusu nuomoniu. noriu zinoti, kad tikrai su jais viskas gerai.
galbut kas nors turi ir gali sulyginti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Genute: 13 vasario 2015 - 16:37
QUOTE(Karjeriste @ 2015 02 13, 09:53)
Negaliu ramiai dirbt doh.gif  ar orginalūs? Buteliukas vizualiai atrodo kokybiškas, bet neramina, kad nėra koduko g.gif

Kodukas turi buti. Idedu savo turejusius 50ml
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jura oshia: 13 vasario 2015 - 18:31