Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

QUOTE(vile999 @ 2015 02 14, 19:57)
o gal tik nufotkino vonioj? smile.gif

siaip kartais ir esant normaliom salygom  laikant kvepalus, jei keicia ir spalva, ir kvapa.

o kas del spalvos, gal gali man padet turincios Chanel Beige, nes internete radau labai skirtingu spalvu, vienur sviesi, kitur vos ne vid tamsumo spalvos gintaro.

mano šviesios spalvos.
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 02 14, 19:22)
gal ir nepakitęs, vonia voniai nelygu, be to - žiūrint, kiek laiko toj vonioj buvo, kiek apskritai tie kvepalai jau atidaryti, koks kvepalų buteliukas ir pan. Esu laikiusi kvepalus vonioje, bet greit buvo naudojami, nieks ten nepasikeitė..  smile.gif

ne visos taip čiedija savo kvepalyną kaip čia besirenkančios.. irnesakyk.gif

Rašo, kad tik fotografavo vonioje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 02 15, 16:04)
mano šviesios spalvos.

reiskiasi gavau jau pakitusios spalvos(gal keicia greit spalva kaip pvz chanel allure?), aciu dievui kvapas nepasenes nors rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2015 02 15, 16:36)
reiskiasi gavau jau pakitusios spalvos(gal keicia greit spalva kaip pvz chanel allure?), aciu dievui kvapas nepasenes nors  rolleyes.gif

Svarbu, kad kvapas nepakites thumbup.gif
Teko susidurti su keleta kvapu kurie salyginai greit pakeite spalva, bet kvapui nieko nenutiko. Matyt, kazkas sudetyje tai lemia.
Atsakyti
QUOTE(mama peleda @ 2015 02 14, 10:12)
O kuriuos cia parduoda? Kiek iziuriu, dezute nauja, uzcelofanuota. O buteliukas jau truputi nupurkstas.

viskas gerai, gavau tikrai originalas thumbup.gif
Atsakyti
Merginos o ar buna padirbtu testeriu?
Atsakyti
QUOTE(astela99 @ 2015 02 17, 12:44)
viskas gerai, gavau tikrai originalas thumbup.gif

Saunu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Dannge @ 2015 02 17, 15:41)
Merginos o ar buna padirbtu testeriu?

Taip, buna

Viska ka galima parduoti padirbineja
Atsakyti
Sveikos, as su tokiu klausimu, ar buna ant kvepalų Velvet Orchid 30ml
Parfumuotas vanduo (EDP) buteliuko iskaltas kodukas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astela99 @ 2015 02 20, 14:30)
Sveikos, as su tokiu klausimu, ar buna ant kvepalų Velvet Orchid 30ml
Parfumuotas vanduo (EDP) buteliuko iskaltas kodukas? 4u.gif

Jei pagelbės - patikrinau savo 50 ml, kodas negraviruotas, žaliom raidėm ant lipduko užrašyta AA3.
Atsakyti
QUOTE(Costes @ 2015 02 20, 18:10)
Jei pagelbės - patikrinau savo 50 ml, kodas negraviruotas, žaliom raidėm ant lipduko užrašyta AA3.

O pas mane AB4, tai gal tada viskas ir gerai, nes kvapas, tai labai geras ir nuo pietų dar jaučiasi thumbup.gif
Atsakyti
Mergaitės, kaip manot - originalus ar ne? Nuotrauka tik tokia paskelbta
user posted image
man spalva kitokia g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMA7411: 22 vasario 2015 - 10:11
Spalva tai normali, nuo apšvietimo gal priklauso. O šiaip sunku suprast, ar tas dugnas storas, ar taip tik atrodo, nes fotkinta iš viršaus. Prašyčiau aiškesnės foto iš priekio.
Atsakyti