Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

QUOTE(vile999 @ 2015 02 26, 14:59)
nu, bet as nenoriu tiket, kad jau ir kodus graviruotu g.gif kompe kazkaip nesimato, nesididina foto, o telefone galima smarkiai issididint ir man matosi , kad ir neryskus , bet lyg kodukas.

Nežinau, kodukas ten, ar ne, bet aš tikiu ir man atrodo, kad jau aptarinėjom tokius anksčiau. Tik šriftas kodo truputį skyrėsi. Jei taip ištobulėjo, tai nemanau, kad jiems tie kodai problema.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 26, 16:15)
Nežinau, kodukas ten, ar ne, bet aš tikiu ir man atrodo, kad jau aptarinėjom tokius anksčiau. Tik šriftas kodo truputį skyrėsi. Jei taip ištobulėjo, tai nemanau, kad jiems tie kodai problema.

Kaz kada irgi isigijau Chanel analoga su isgraviruotu koduku bet su nare susitarem isanksto, nes ji nezinojo, ar jos kvapalai originalus, tai grazinau be problemu.
Atsakyti
Bent Chaneliams koduko buvimas dar ne viskas, bet jo nebuvimas, jau rodiklis
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2015 02 26, 10:14)
Cia, SM, pati analoga pirmadieni nusipirkau  doh.gif  Apsidziaugiau, kad pigai  rolleyes.gif
Grizau namo, pradejau traukti is dezutes, ir pirmas itarimas buvo, kad kamstelis liko rankoje, vos laikesi smile.gif Kada istraukiau savo, ka tik pabaigta testeri ir pradejau tyrineti  g.gif
Atradau labai daug neatitikimu.  doh.gif
(O pries pora metu is tos pacios nares, GZA, irgi pirkau Funny, bet tada netureau testerio po ranka palyginimui)

Va zadetos nuotraukos 4u.gif
Nares GZA kvepalai, ir tuscias mano testeriukas is kvepalusalos 4u.gif

user posted image

Skirtumai:
1. Purkstukas - jos aukstestis 1 mm ne testerio.

user posted image
2. Rozinis kaspinas - plonesnis ir labiau blizgantis, testerio platesnis.

user posted image
3. Uzrasas Moschino Funny - skirtingi raidziu dydziai, jos raides plonesnes, ir tokios labiau issikisusios, kaip pripurksta ant stiklo, testerio raides platesnes, ir labiau prie buteliuko.

user posted image
4. Testerio siaudelis eina i pati kampa, jos nedatraukia.

user posted image

user posted image
5. Testerio dugnas su isgraviruotu kodu, jos tik su lipduku.

user posted image
6. Buteliuku stiklo kampai skirtingi.

user posted image
7. Vidinis purkstuko sujungimas su siadeliu labiau "islindes"
Atsakyti
o jūs pirkote užcelofanuotą kvepalą?
Atsakyti
O mano klausimas gal kvailas, bet mokausi:)o kad šiaudelis į skirtingas puses žiūri, taip gali būti? (ir kituose kvepaluose, ne tik šiuose) smile.gif
Atsakyti
Man dar ir kvepalo spalva kliūva- juk skystis turi būti žydras? O čia- geltonas g.gif
nebent painioju kažką, nes keletą metų funny neturėjus
Atsakyti
QUOTE(dzojyte @ 2015 02 27, 08:59)
o jūs pirkote užcelofanuotą kvepalą?

Ne, be celofabo jau buvo.
Atsakyti
QUOTE(ms/fox @ 2015 02 27, 08:53)
O mano klausimas gal kvailas, bet mokausi:)o kad šiaudelis į skirtingas puses žiūri, taip gali būti? (ir kituose kvepaluose, ne tik šiuose) smile.gif

Nėra skirtumo, į kurią pusę žiūri smile.gif
Papildyta:
QUOTE(WWWitch @ 2015 02 27, 09:02)
Ne, be celofabo jau buvo.

O kaip kvapas? Kas pirmiau sukėlė įtarimų, buteliukas ar kvapas?
Atsakyti
QUOTE(MOja @ 2015 02 27, 09:57)
Man dar ir kvepalo spalva kliūva- juk skystis turi būti žydras? O čia- geltonas g.gif

Sunku del spalvos kaz ka pasakyti, mano jau visiskai tuscias. Tureciau pilna tesreriu, tai galima butu ir spalva palyginti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 27, 10:05)
Nėra skirtumo, į kurią pusę žiūri smile.gif
Papildyta:

O kaip kvapas? Kas pirmiau sukėlė įtarimų, buteliukas ar kvapas?

Pirmas itarimas buvo traukiant buteliuka is dezutes, kamstelis lengvai nusieme smile.gif
Tada istraukiau savo testeri ir pradejau tyrineti.
Kvapa net netestavau, kai radau tiek skirtumu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WWWitch: 27 vasario 2015 - 09:10
QUOTE(MOja @ 2015 02 27, 08:57)

kai peržiūriu skelbimus, arba aptarinėjimus padirbtų kvepalų daug kas remiasi fotografijų kokybe. jau neatsimenu kokia narė mesdavo "meniškas" kvepalų fotografijas smile.gif tokias padūmavusias, pafotošopintas. tai tokiais atvejais ir sunku tą spalvą nusakyti. o šiaip liūdna, kad taip gaunasi....
Atsakyti
QUOTE(dzojyte @ 2015 02 27, 10:29)
kai peržiūriu skelbimus, arba aptarinėjimus padirbtų kvepalų daug kas remiasi fotografijų kokybe. jau neatsimenu kokia narė mesdavo "meniškas" kvepalų fotografijas smile.gif tokias padūmavusias, pafotošopintas. tai tokiais atvejais ir sunku tą spalvą nusakyti. o šiaip liūdna, kad taip gaunasi....

Jos parduodamu kvepalu nuotrauku nebuvo, tik internetines. unsure.gif

O kadangi siule "Originaliu kvepalu pardavimo" temoje, tai pasitikejau. doh.gif

Pirma, is jos pirkta Funny, pries kokius 3 metus, neturejau galimybes palyginti unsure.gif (ismeciau pries tai pabaigta testerini buteliuka)
Bet si karta jai nepavyko prastumti, nes po ranka turejau originalu testeri.

Nare GZA periodiskai siulydavo forume Funny kvepalus, tai buvau isitikinus, kad turi priejima prie ju ir originalius gauna kaz kur pigiau.

Gal dar kas pirko is sitos nares Funny kvepalus? g.gif

Atsakyti