Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 21

QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 17, 18:02)

biggrin.gif ne be reikalo vadinas taušku čia ...
Žinot ką dar pagalvojau, nors jau sakot apsisprendėt, bet visgi. .. kiek pamenu Jūs, ar Jūsų vyras bijote, kad neužgriozdintų virtuvė erdvės. Tai vat. Kampinis su sala variantas man rodos labiau užgriozdina, nei dvi eilės, kur viena iš jų sala. O jei dar sienele žadat atskirt, tai išvis..
Dėl to pakabinamų spintelių apjungimo - juk galima jį daryti ir vieno aukšto spintelėm, karūną ta prasme, kuri apimtų ir langą ir slėptų lango rūbo pakabinimą smile.gif.
Atsakyti
Juodai prasau kai turesit laiko paziurekit mano paisinius 18 psl. labai noreciau isgirsti Jusu nuomone. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 17, 17:46)
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 17, 18:02)

biggrin.gif ne be reikalo vadinas taušku čia ...
O jei dar sienele žadat atskirt, tai išvis..

oij, tikrai ne be reikalo 4u.gif . man akyse biski prasviesejo ir supratimas atsirado apie virtuve bent kazkoks.

del sieneles tai nezinau tiksliai, pagalvojau,kad kaip tik gal geriau vituve atskirs, maciau keleta pavyzdziu, tai man pasirode tinkamas toks variantas, sienele tik per ta cm plocio kaip spinta. bet sakot, kad netinka, dar reiks galvot, nes kur mciau nuotrauku su ta sienel, atrodo kad ta virtuve taip netgi 'pasislepia"

Nu o del kampo, tai jau apsisprendziau. noreciau susiprojektuot tinkamam varianta su kampu.
ilgai blaskiausi del virtuves puses apskritai, bet nusprendziau, apsisprebdziau ir nutariau nebesiblaskyt. Nu ir del kampo, nutariau, tai gal nebesiblaskysiu, o susikoncentruosiu kaip graziai ir kuo praktiskiau issideliot baldus kampu smile.gif
Papildyta:
Sarune+,
nors ne manes praset, bet man jau idomu klaip kiti deliojasi, gal ir man kas pravers smile.gif tai as tik nesupratau jusu matmenu, pvz 50*76, tai kas cia? arba apatine 50*60????

apacios aukstis tik 76cm? Labai mazi zmines esat tada.... g.gif
ar as cia kazko nesuprantu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 02 17, 17:46)
Man patiktu sitoks, jei jusu stalvirsis juodas.  4u.gif
Man regis jau gana raudonos...  ax.gif
user posted image

Tikrai gražus ačiū 4u.gif ten tik kelios raudonos detalės ir jų pakanka manau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 17, 18:12)

Sarune+,
nors ne manes praset, bet man jau idomu klaip kiti deliojasi, gal ir man kas pravers smile.gif tai as tik nesupratau jusu matmenu, pvz 50*76, tai kas cia? arba apatine 50*60????

apacios aukstis tik 76cm? Labai mazi zmines esat tada.... g.gif
ar as cia kazko nesuprantu? g.gif

50cm yra spinteles aukstis cia virsutiniu, o gylis 30 cm.
apatiniu 76 grynai spinteles aukstis+4 cm stalvirsis ir +10 cm cokolis apacioje.o apatiniu gylis 60 plotis 90, 60 arba likutis kiek lieka.
man idomios visos nuomones, ne tik Juodai, bet kol kas niekas i mano posta nesureagavo, todel as jau tiesiogiai paprasiau pakomentuoti speces wink.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2015 02 17, 18:29)
50cm  yra spinteles aukstis cia virsutiniu, o gylis 30 cm.
apatiniu 76 grynai spinteles aukstis+4 cm stalvirsis ir +10 cm cokolis apacioje.o apatiniu gylis 60 plotis 90, 60 arba likutis kiek lieka.
man idomios visos nuomones, ne tik Juodai, bet kol kas niekas i mano posta nesureagavo, todel as jau tiesiogiai paprasiau pakomentuoti speces wink.gif blush2.gif

o tos ant sieneles suprantu bus aukstos spintos.
na man atrodo tai tikrai nemaza virtuve, o saket, norit minimalios g.gif .
tarp kaitlentes ir kriaukles 1500mm gaunasi ir dar kitas kampas, nebus per daug?
kiek skaitinejau tai jau 1200 sako yra maximali, kad vaiksciot nebutu per toli. O uz kriaukles i svetaines puse tai stalviris darbui raliai bus tikriausiai mazai naudojamas.
na man atrodo kad cia daug tos viruves, bet tai ner blogai g.gif

kai vaizdas tik 2D, tai su mano neislavinta vaizduote del grozio pasakyt nieko negali ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 17 vasario 2015 - 19:14
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 17, 19:12)

del sieneles tai nezinau tiksliai, pagalvojau,kad kaip tik gal geriau vituve atskirs, maciau keleta pavyzdziu, tai man pasirode tinkamas toks variantas, sienele tik per ta cm plocio kaip spinta. bet sakot, kad netinka, dar reiks galvot, nes kur mciau nuotrauku su ta sienel, atrodo kad ta virtuve taip netgi 'pasislepia"

Nesakau, kad netinka... viskas tinka, jei tik labai norisi biggrin.gif. Sakau tik kaip man atrodo. O atrodo man, kad bendrą erdvę užgriozdins. Buvo bijoma, kad sala erdvę suvalgys, bet gi nieko panašaus. Salos aukštis tik ~91cm, virįus tuščias. O čia siena iki pat lubų. Ok ok, sienelė smile.gif.bet iki lubų. Susiaurina vieną patalpos galą. Palaukit, ar ūkinesspintas kelsit iki lubų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 17, 19:13)
Nesakau, kad netinka... viskas tinka, jei tik labai norisi biggrin.gif. Sakau tik kaip man atrodo.  O atrodo man, kad bendrą erdvę užgriozdins. Buvo bijoma, kad sala erdvę suvalgys, bet gi nieko panašaus. Salos aukštis tik ~91cm, virįus tuščias. O čia siena iki pat lubų. Ok ok, sienelė smile.gif.bet iki lubų. Susiaurina vieną patalpos galą. Palaukit, ar ūkinesspintas kelsit iki lubų? g.gif

nu taip, galvoju gal tas ukines spintas daryt iki lubu, jei paskui pakabinamas kazkokias labiau simobolines, jai auksciu nevienodint, tau ukine siki lubu.
ta sienele ...... nu cia tai esu be nuomones, maciau ir tokiu, ir tokiu graziu variantu.
galu gale dar kaip issipres su kampu. gali ur ,kad tai sienelei nelabai liks vietos, nes ten taip jau vos vos istenku, berods ten 2,05 cm iki duru nuo kampo g.gif
tai jei apatine daryt kampus su pvz 20cm durelem, tai ta sienele nelabai ir tipltu. bet i ja as kol kas nesiorinetuoju, tiesiog cia jau paskui ga sprestusi, ar graziau ar ne g.gif

o su ta sala as zinokit uzsikabinau.jau kai su vyru ziurejom filma "valentinas uz duru" per TV3, tai sakau ziurek virtuve su sala, vyras persasi sededamas prie taliuko, o moteriske spagecius daro ziuredama i vyra, net nesijaucia, kad virtuvej lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 17 vasario 2015 - 19:20
QUOTE(sarune+ @ 2015 02 17, 19:04)
Juodai prasau kai turesit laiko paziurekit mano paisinius 18 psl. labai noreciau isgirsti Jusu nuomone. drinks_cheers.gif

Nu kol kas niekaip neprisėdu prie kompo doh.gif , o Jūsų paveiksliuko telefone dorai nematau lens.gif ... Jūs apkarpykit tuščius baltus laukus, o dar geriau išskirkit paveiksliukus į atskirus irgi be tuščio balto ploto, tada geriau bus matyt.
Papildyta:
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 17, 20:17)
nu taip, galvoju gal tas ukines spintas daryt iki lubu, jei paskui pakabinamas kazkokias labiau simobolines, jai auksciu nevienodint, tau ukine siki lubu.

Tai vat kaip įdomiai... g.gif Kai viena eilė prie sienos, tai Jums norisi apjungti, suvienodinti, o kai L raidė, tai jau vienodint nesinori, ir tarpai netukdo unsure.gif ... Palukit, nepamenu, ar norit kampinės pakabinamos spintelės?
O apatinei kampinei durelėms 2x20cm man atrodo mažoka g.gif . Aš galvočiau apie 2x30cm...
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 17, 19:23)
Nu kol kas niekaip neprisėdu prie kompo doh.gif , o Jūsų paveiksliuko telefone dorai nematau lens.gif ... Jūs apkarpykit tuščius baltus laukus,  o dar geriau išskirkit paveiksliukus į atskirus irgi be tuščio balto ploto, tada geriau bus matyt.
Papildyta:

Tai vat kaip įdomiai... g.gif  Kai viena eilė prie sienos, tai Jums norisi apjungti, suvienodinti,  o kai L raidė, tai jau vienodint nesinori, ir tarpai netukdo unsure.gif ... Palukit, nepamenu, ar norit kampinės pakabinamos spintelės?
O apatinei kampinei durelėms 2x20cm man atrodo mažoka g.gif . Aš galvočiau apie 2x30cm...

tai va su tuos virsum tai man niekaip ir nesusidelioja doh.gif
kampine galvijau, bet tikrai jei kampine tokio aukscio iki lubu, tai kaip paskui kitos? nu nezinau, kol kas butent su pakabinamom irgi neradau sprendimo
kaip tos aukstos dvo uzsuktos, tai ta simetrij su kitos sienos galu gali i nebuti islaikyta, bet kai viena eile, man tos simetrijos ir apjungimo labai norejosi.
tai 2-30 man nesigaus, netilps tiesiog palei ta keire siena. tada galiu daryt atidaromas tik is vienos puses* ir tada gilyn, tai palei ta ilgaja siena uz kampo iskart turetu buti kokiu 45 dureles, kad atsidarytu ir butu galima ieiti i kampa g.gif

va virsus tai noreciau, kad iki stalvirsio nusileistu tai pakabinama turi buti http://www.houzz.com...n-san-francisco

jei ji bus ne kampine, tai kaitlente nera tolo nuo kampo, tai be rysio atrodytu, jei kazkoks mazas tarpelis ir spintele su gartraukiu.... g.gif

i kampine apatine galima ieiti kaip cia jei nelieka vietos ir auksta spinta iki pat kampo. Tik ten zada but saldytuvas, tai gal kazkike reikia palikti, kad patogu butu darinet, bent koki 10cm , ar ne? http://www.houzz.com...chen-south-west
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 17 vasario 2015 - 19:41
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 17, 20:28)
tai va su tuos virsum tai man niekaip ir nesusidelioja doh.gif
kampine galvijau, bet tikrai jei kampine tokio aukscio iki lubu, tai kaip paskui kitos? nu nezinau, kol kas butent su pakabinamom irgi neradau sprendimo
kaip tos aukstos dvo uzsuktos, tai ta simetrij su kitos sienos galu gali i nebuti

Tai vat matot, pavyzdžiai, į kuriuos dairotės, pagrinde iki lubų, viskas išlygiuota ir karūna uždėta smile.gif.
Papildyta:
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 17, 20:28)
i kampine apatine galima ieiti kaip cia jei nelieka vietos ir auksta spinta iki pat kampo. Tik ten zada but saldytuvas, tai gal kazkike reikia palikti, kad patogu butu darinet, bent koki 10cm , ar ne?  http://www.houzz.com...chen-south-west

Manau, kad 5cm užtektų. Turėjau tokią kampinę spintelę, užsukus iškart šiukšlinės stalčius buvo po plautuve, tai buvo po 5cm palikta nuo kampinės apintelės durelių ir nuo šiukšlinės stalčiaus. Toks 5x5cm kampukas smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 17, 19:48)
Tai vat matot, pavyzdžiai, į kuriuos dairotės, pagrinde iki lubų, viskas išlygiuota ir karūna uždėta smile.gif.
Papildyta:

Manau, kad 5cm užtektų. Turėjau tokią kampinę spintelę, užsukus iškart šiukšlinės stalčius buvo po plautuve, tai buvo po 5cm palikta nuo kampinės apintelės durelių ir nuo šiukšlinės stalčiaus. Toks 5x5cm kampukas smile.gif.

tai va, nezinau ka daryt su tom pakabinamom doh.gif
man IKEA programeles nelabai pasirinkimu yra, bet bandziau deti horizontalias viena eile butu iki lango virdsaus, bandziau deti 50cm aukscio 40 cm plocio, bandziau deti su stiklais, deti iki lubu, kur virsuj stikliukai, o apaciosj dureles
tai kad priliptu koks variantas.... nebuvo, bet man nesusidelioja del matmenu IKEA programoj, tai kai man su tokia nelakia vaizduot tai ir ta realu vaizda sunku suvokt g.gif

Atsakyti