QUOTE(Argija @ 2015 02 17, 13:05)
. Kaip matau linkstate link varianto su užsukimu. Tik man vienas klausimas iškyla, kodėl?
QUOTE(Juodai @ 2015 02 17, 13:25)
Vat šito aš irgi nesuprantu...

. Nieks nenori manim tikėti, kad dviejų eilių virtuvė labai patogi

.
Beje, kokiu atstumu nuo dešinės sienos kanalizacija išvesta?
---
Sitas sprendimas nebuvo lengvas, daug uz ir pries..... Pabandysiu sudeliot pagrindinius argumentus (beje, Juodai, daugeli jusu argumentu as naudojau ir diskutuodama su vyru, visi jusu patarimai daugeliu atveju man labai pasitarnavo diskusijose su vyru, nes planuojam MUSU namus, negaliu vyro visiskai ignoruot ir sakyt, kad visi tavo pasiulymai yra gryna nesamone

)
Bandau trumpai asakyt kodel:
1. is dalies tai buvo kazkoks kompromisas tarp mano ir vyro nuomones. Bus kampas bet bus ir sala

. Ji turetu man tilpti ir su kampu
2. - suprojektavus kampu, visada lieka galimybe, kad jei susitvarkius ta bendra kambarį, vistik pasirodytu, kad erdve uzsigriozdina ir sala kazkaip neisipaiso, man lieka tiesiog virtuve kampu, kurios man talpumo ir darbui uztektu
3 - sakot, didinu virtuves plota (nors sakiau, kad didelees nereikia

). taip, bet jei atsiras sala, logiska, kad kazkokiu spintu, indauju ar komodu kambaryje nepristatysi, ir salą as galvoju bent per puse isnaudoti svetaines daiktams, o ne virtuves rakandams, todel virtuve kampu man bus talpesnė virtuvės rakandams
4. Taip, sutinku, kampai nera labai pratiška, bet....man atrodo kampas praktiškiau nei palubėse daug mažų spintelių, kurių as nepasieksiu ir reiks lipt ant kėdės ar kopėčių. Taigi kampo nepraktiškumas man atrodo čia jau nėra argumentas, jei as linijoje virtuvės darau 3 aukštą, nes 3 aukštas man atrodo sunkiau pasiekiamas ir nepraktiškenis nei kampas
be to man patiko kampo sprendimas nuo pakabinamų nuleisti iki stalviršio ir ten laikyti buitinę techniką, kad neeiktų jos kaskart traukyt iš spintelių, o ant spintelių atvirai, tai aišku jokio grožio
5. Su tuo trečiu aukštu man kažkaip vizualiai atrode kad gal erdvės pojūtį labai sumažins, lubų nuleidimas irgi mane pamokėt, kad mažins erdvę, o be kažkokios sujungimo tų aukštų spintų, nu man asmeniškai kažkaip nelabai gražiai žiūrėjosi. Aš vis norėjau kažkaip tą viršų apjungti. Bet praktiško ir gražaus varianto lyg ir nebuvo.
mano skoniui man kažkaip rimčiau ir gražiau kai tos 2 aukštos spintos šalia
6. darant kampu tikiuosi, kad pakabinamų galėsiu kabinti mažiau, jas žemesnes ir ta virtuvė realiai atsidurs kaip nišoje (nes galvoju aukštos spintos šoną, kuris bus prie durų gal dar pafaryt ten gipso sienelė, kaip kambario siena, kad būtų) ir virtuvė neužims pagrindinės kambario erdvės
7. čia jau gal mano įpročio reikalas, bet aš pagrinde dirbu tarp kriauklės ir kaitlentės, darant kampu ši vieta praplatėja iki normalaus ilgio, linijoje lieka vio labo 60cm. Aišku Juodai pasakys, kad yra sala ir ant jos dirbsiu. Gal...gal man taip atrodo kol netrėjau. Bet realiai aš paskutinę savaitę bandžiau ekperimentuot ir dirbt namie ant stalo Ūkuris yra uz 98cm nuo virtuvinio, nu tipo būtų sala) . Gal reikia įprasti viską nušluostyti ir šiaip įprasti, bet besisukinėdama as daug prisitaškiau

Aišku kažką daugiau pjaustant,kai namie šeimyna ir dirbsi saloje, kad matytum artimuoius. Ša aišku menkas argumentas..... tiesiog įpročio reikalas
8. Na ir kaip jau sakiau, turėjau keletą svajonių, tai ta kriauklė po langu, kur nuo pat pirmos dienos jos tikėjausi..... su kampu ji lieka toj vietoj. Čia kaip mažam vaikui žaislas
Tai va, tiek argumentų, jei kažko nepamiršau
o šiap gi baldų dar negamina, gal dar kas susišvies kitaip kai reiks baldus gamint.
Juodai, kanalizacija nepasakysiu kiek cm, bet vyras paaiškino, kad pamatavo nuo sienos 70cm spintele ir tada 60cm spintele kriauklei ir kanalizacija darė jos kampe, nes iš kairės bus indaplovė. Tai realiai nuo desines sienos kriaukle spintele gali buti nuo 70 iki gal kokio 100-110 cm