Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonukė

QUOTE(Dukra @ 2006 05 13, 23:55)
Jeigu dusta paskambinus i greitaja reikia sakyt kad laringitas ir kad dusta jie iskart atsiveza vaistu ir suleidzia, mus taip gyd. mokino nes jei nepasakysi tai kol atvaziuos kol nuves, pati vaikas laringitini auginu tai zinau kaip buna  doh.gif  Cia gal ne i tema, bet svarbus dalykas  4u.gif

Bet žinai kas įdomiausia, aš tai pasakiau, kad laringitas ir dusulys. Atvažiavo greitoji, daktaras atsistojęs TARPDURY pažiūrėjo į vaiką smile.gif Tada jau aš užstaugiau, ko laukiat, vežkit į ligoninę. Oooo jūs į ligoninę norit? (geras klausimas). Taip , sakau, noriu. Situacija pasitaisė, kai pasisakiau, kad pati esu gydytoja. Super, ane?
Atsakyti
mes šiandien laikomės visai neblogai. nu tik tas užkimimas nepraeina. Gerti tai nieko taip ir neįkišau. Gerai kad dar papuko neatsisako. Tai gal ir užtenka pienelio atsigerti. O tas momenėlis gal nuo karščio kiek įdumba? Blin šiandien nakty pažiūriu - 26 C. Kepykla. Nesumąstau nei kaip rengti nakčiai. Arba nusispardo ir guli nuoga. o jei aprengi daugiau tai guli sušutus. Ir aplamai labai prakaituoja. Pasodinu į kėdę su tuo plastikiniu užvalkalu tai momentaliai galva šlapia. Nu suprantu kad oro nepraleidžia, bet vis tiek gal taip neturėtų būti g.gif .
Saule, o kokios sryties medikė būsi pati?
Atsakyti
QUOTE(katiliukas @ 2006 05 14, 14:02)
mes šiandien laikomės visai neblogai. nu tik tas užkimimas nepraeina. Gerti tai nieko taip ir neįkišau. Gerai kad dar papuko neatsisako. Tai gal ir užtenka pienelio atsigerti. O tas momenėlis gal nuo karščio kiek įdumba? Blin šiandien nakty pažiūriu - 26 C. Kepykla. Nesumąstau nei kaip rengti nakčiai. Arba nusispardo ir guli nuoga. o jei aprengi daugiau tai guli sušutus. Ir aplamai labai prakaituoja. Pasodinu į kėdę su tuo plastikiniu užvalkalu tai momentaliai galva šlapia. Nu suprantu kad oro nepraleidžia, bet vis tiek gal taip neturėtų būti g.gif .
Saule, o kokios sryties medikė būsi pati?

Tik nerenk per šiltai. Aš tai gydomąją baigiau , po to perėjau į teorinę sritį. O dabar gyvenimas pakoregavo taip, kad su gyd. darbu parišau, dirbu firmoj. Gerai, kad dar galvoj kažkas liko smile.gif
Atsakyti
O esant tridienei karštinei kokie būna kraujo tyrimai,maniškis kai sirgo buvo blogas kraujo tyrimas.
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2006 05 15, 14:19)
O esant tridienei karštinei kokie būna kraujo tyrimai,maniškis kai sirgo buvo blogas kraujo tyrimas.

Aš nežinau ar mums čia trijų dienų karštinė, bet vakar kraujo tyrymas rodė blogą kraują verysad.gif ,mažakraujystė.Mes karščiuojam38,3, nuo Ibufeno nukrenta greit ir ilgam, bet paskui vėl viskas iš naujo.Esam pabertos, bet, gal čia prakaitinės, nes senai maudės, sirgom prieš sav.Gydytoja padarė šlapimo tyrymus, augina pasėlį, ketvirtadienį bus aišku, kas mums yra.
Atsakyti
QUOTE(myliu @ 2006 04 06, 20:03)
Nugi išbėrė mus, bet taip labai nesmarkiai g.gif Panašiai kaip prakaitinė g.gif Net nežinau ar čia tai? doh.gif

Mano amžiukas, kai sirgo, po trijų dienų irgi tik labai nežymiai buvo išbertas.
Atsakyti
mum tempa pradėjo kilt. 4 dienas nebuvo o dabar vėl. ir kimimas šiandien mažesnis. Iš kur ta tempa... g.gif
Atsakyti
mano maze jau antra diena karsciuoja, gydytoja itaria tridiene verysad.gif dar limfmazgiu aptiko pakausyje (sake cia vienas is pozymiu) nei sloga nei kosti tik ta temperatura auksta, nu bus matyt ar mus isbers, dar reiks slapima priduot gal ka nors ten ras g.gif
Atsakyti
QUOTE(tulpe @ 2006 04 02, 22:35)
Beje pradeda berti nuo galvos ir dar temperatura krenta i trecia dienos gala bent mums tai buvo sveikatytes

Mus 4,5 mėn. su 40 C temperatūra greitoji išvežė į ligoninę. Baisu ir prisiminti.
Temperatūrą geriau nei paracetamolio žvakutės numušdavo tam kartui Ibufeno sirupas. Pradžioj buvo įtarta net angina ( bakterinė infekcija).
Išbėrė trečią dieną, bet pirmiausia užpakaliuko- kojyčių raukšlytes, po to- pilvuką, galvytę vėliau. Ligoninėje net galvojau, kad nuo sauskelnių vaiko dubciuką nušutinau.
Gydytoja ligoninėje sakė, jog tai gana dažna kūdikiukų iki metų liga, o dažniausiai užsikrečiama nuo mamos ( pvz., mama tik sloguoja, o vaikučiui doh.gif jau ir tridienė).
Atsakyti
Mes irgi neseniai sirgom sia bjaurybe, tai irgi isbere nuo galvytes is pradziu, o paskui nugaryte ir pilvuka verysad.gif
Atsakyti
Įtariu, kad tridiene prasirgom antrą kartą per savo trumpą gyvenimėlį.
Pirmą kartą sirgo 5 mėn. Dabar 3 dienas buvo temp.virš 38. Šiandien temp.nėra, vakare išbėrė pilvuką ir nugarytę.
Atsakyti
na įtariu pagal jūsų apibūdinimus kad ir mums tas pats verysad.gif
sėdim antra diena su temp didele ir numušti neina. išsikvietėm greitąją bet nieko nerado, sakė laukt trijų dienų g.gif
tai ačiū jums kad čia tiek prirašėt, nes beveik nusibaigti galėjau. siaubas kažkoks kai vaikui neina numušti temp. nors jis tai visai normaliai laikosi, tik aš čia stresuoju doh.gif
na lauksim rytojaus, kaip tik trečia diena tai žiūrėsim ar išbers g.gif

o aš žiopla galvojau kad vaiką peršaldžiau, nes ilgai lauke buvom tiek pirmą kartą ax.gif (visą dieną) nu bet tas įtarimą ir kelia kad jokių kitų simptomų g.gif bent gerklė būtų paraudusi, o dabar nieko nerado g.gif
Atsakyti