Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS 51 TEMA

QUOTE(Raudoni kerzai @ 2015 02 21, 11:11)

Atrodo, kad vyrui uztenka nebuti padla, ir jau nusipelnes pagarba ir susizavejima. rolleyes.gif
Papildyta:

O nepagarbos tau jis neparode?  g.gif

Viskas ten buvo labai graziai. Susipazino, issikrauste ir tada pradejo rimtai merginti.

Parode, bet cia jo problemos.. As galvojau apie ta moteri.. rolleyes.gif Man jos buvo gaila..
Atsakyti
QUOTE(Jūrosdruska @ 2015 02 21, 11:59)
Maniškis paliko viska ir isejo su  asmeniniais daiktais. Pas mane. Ne uz nugaros susipazino, o atvirai. Ir iki siol prisimena praeita gyvenima, kaip baisu sapna.
Visko buna šitam gyvenime.

Nežinau ar verta tikėti viskuo ką sako vyrai.ką reiškia atvirai?jie jau buvo išsiskyrę?
Papildyta:
QUOTE(JORIJA @ 2015 02 21, 13:13)
Viskas ten buvo labai graziai. Susipazino, issikrauste ir tada pradejo rimtai merginti.

Parode, bet cia jo problemos.. As galvojau apie ta moteri..  rolleyes.gif  Man jos buvo gaila..

O savo antros puses nebuvo gaila biggrin.gif kaip bebūtų jus grabaliojo biggrin.gif įdomu ar jam apie tai pasaket?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O.T.: 21 vasario 2015 - 14:34
QUOTE(O.T. @ 2015 02 21, 01:00)
Kur visos sulindusios biggrin.gif eisiu miegot tuoj,nes vėl nervai jam biggrin.gif

Del ko nervas ima? Vyras nera toks idealus, kaip pagunda. g.gif Jau sakiau, kad vyras nenukonkuruos pagundos dabar. Ne ta svorio kategorija. Vyras nedusauja, per skype kaip tave myli. Jis realiai aria, kad parodyti, kaip jis myli seima. As bent galvoju, kad tu issiskirsi su vyru. Viskas prasideda nuo minties. O, dar palaikyma turi. Bet, patikek, tas palaikymas, dings pirmai progai pasitaikius. Nors, netikiu, kad cia pasipasakosi, bet as bent is tavo postu susidariau nuomone, kad ne karinga esi. Susiksi savo patogu gyvenima, savo rankom. Ir tik del to, kad kazkokstai b... dusauja kitapus ekrano. Jei, taip blogai buvo su vyru, tai nei vaiku butum gimdzius, nei gyvenus su juo. Piktai as cia, nepyk, nesusilaikiau. Butum mano dukte, dar kaili iskarsciau(ne fiziskai).
QUOTE(Jūrosdruska @ 2015 02 21, 13:59)
Maniškis paliko viska ir isejo su  asmeniniais daiktais. Pas mane. Ne uz nugaros susipazino, o atvirai. Ir iki siol prisimena praeita gyvenima, kaip baisu sapna.
Visko buna šitam gyvenime.

Pas tokia skania moteri ir as (jei buciau vyras) iseiciau. mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2015 02 21, 14:37)
Del ko nervas ima? Vyras nera toks idealus, kaip pagunda.  g.gif Jau sakiau, kad  vyras nenukonkuruos pagundos dabar. Ne ta svorio kategorija. Vyras nedusauja, per skype kaip tave myli. Jis realiai aria, kad parodyti, kaip jis myli seima. As bent galvoju, kad tu issiskirsi su vyru. Viskas prasideda nuo minties. O, dar palaikyma turi. Bet, patikek, tas palaikymas, dings pirmai progai pasitaikius. Nors, netikiu, kad cia pasipasakosi, bet as bent is tavo postu susidariau nuomone, kad ne karinga esi. Susiksi savo patogu gyvenima, savo rankom. Ir tik del to, kad kazkokstai b... dusauja kitapus ekrano. Jei, taip blogai buvo su vyru, tai nei vaiku butum gimdzius, nei gyvenus su juo. Piktai as cia, nepyk, nesusilaikiau. Butum mano dukte, dar kaili iskarsciau(ne fiziskai).

Pagunda neidealus irgi..bet jausmai jam mano stiprus..už ką? Nežinau,tiesiog jaučiu jam begalinėę trauką,visada jaučiau..ir vyras neidealus..bet vyras visus tuos metus buvo šalia ir stengėsi.susikurem patogu gyvenimą..buvo suklupes,bet jaučiu kad jis vertina šeimą.pripratau prie jo.
Gyvenime esu degtukas,pas mane viskas greit darosi,paskui galiu persigalvot ir daryt kitaip.būtent dėl to kad esu kovotoja man sunku gyvent su vyru,nes ir jis toks,taip ir kovojam dėl visko.bet jis moka mane paveikt morališkai. Jis slopina mano charakterį.
O vaikai buvo man.kad galėčiau atiduot visą širdį. Savanaudiška.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O.T.: 21 vasario 2015 - 15:03
Reiskia jie ir taip jau buvo apsisprende palikti zmonas, o tada emesi ieskoti "pas ka" iseiti.
Ant drasos, ant motyvacijos, na ir kad be kekso nelikti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudoni kerzai @ 2015 02 21, 14:58)
Reiskia jie ir taip jau buvo apsisprende palikti zmonas, o tada emesi ieskoti "pas ka" iseiti.
Ant drasos, ant motyvacijos, na ir kad be kekso nelikti.  ax.gif

Dzin, galvok ka nori. Kam su siena kalbeti.. blush2.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(O.T. @ 2015 02 21, 14:34)

O savo antros puses nebuvo gaila biggrin.gif kaip bebūtų jus grabaliojo biggrin.gif įdomu ar jam apie tai pasaket?

Buvau viena. Jei buciau su antra puse, tai tas "herojus" nedristu taip elgtis. Bent jau taip manau.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JORIJA @ 2015 02 21, 16:16)
Dzin, galvok ka nori. Kam su siena kalbeti..  blush2.gif  rolleyes.gif
Papildyta:
Buvau viena. Jei buciau su antra puse, tai tas "herojus" nedristu taip elgtis. Bent jau taip manau..  rolleyes.gif

Kodėl nedrystu? Dar ramiau,o vdrug pasirasysi ir pasekmių jokių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(O.T. @ 2015 02 21, 16:22)
Kodėl nedrystu? Dar ramiau,o vdrug pasirasysi ir pasekmių jokių biggrin.gif

Suprantu ka nori pasakyti biggrin.gif biggrin.gif Bet ten ne toks fruktas buvo..
Atsakyti
QUOTE(O.T. @ 2015 02 21, 14:34)
Nežinau ar verta tikėti viskuo ką sako vyrai.ką reiškia atvirai?jie jau buvo išsiskyrę?
Papildyta:

Ne nebuvo. Bet jo žmona atvirai visur važinėjo, rodėsi su savo ilgamečiu meilužiu. Laisvi vienas nuo kito buvo, gyveno atskiruose kambariuose.
Na, jei MB meluoja tai gal uošviai nemeluoja?
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2015 02 21, 14:37)

Pas tokia skania moteri ir as (jei buciau vyras) iseiciau.  mirksiukas.gif  wub.gif

Ačiū, Virga, bet , žinok, jo exė irgi neprasta buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JORIJA @ 2015 02 21, 16:16)
Dzin, galvok ka nori. Kam su siena kalbeti..  blush2.gif  rolleyes.gif

Vel abipusiai jausmai.. wub.gif

As, matyt, dar nedaaugau iki tokio dvasingumo. unsure.gif
Neina man suprasti, kad seimoje viskas gerai, planai nugyventi iki grabo lentos, o paskui bac, sutinka vyras kita moteriske, isimyli, ir nelaukdamas, nelabai ka zinodamas apie ja ir jos jausmus, meta seima, turtus, ir iseina su ja laimes bandyti. blink.gif
Ir dar tai labai grazu ir kilnu yra. blink.gif
Matyt dar nepakankamai druskos suvalgiau, mazai zemes patresiau. g.gif

Mano pagedusiai galvelei atrodo, kad tas zmogus tau tiesiog pateike pagrazinta versija, ypac jei zino tavo poziuri siais klausimais. g.gif

Va Druskos variantas tiketinas. ax.gif Net ir man.
Atsakyti
Prisiliurlinau .. vėl draskausi..blyn kada tai praeis verysad.gif
Kažin ar vyrai kankinasi ar čia tik moterys tokios beviltiškos..už ką man duotas šitas jausmas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O.T.: 21 vasario 2015 - 23:03
QUOTE(Raudoni kerzai @ 2015 02 21, 21:04)
Vel abipusiai jausmai.. wub.gif

As, matyt, dar nedaaugau iki tokio dvasingumo. unsure.gif
Neina man suprasti, kad seimoje viskas gerai, planai nugyventi iki grabo lentos, o paskui bac, sutinka vyras kita moteriske, isimyli, ir nelaukdamas, nelabai ka zinodamas apie ja ir jos jausmus, meta seima, turtus, ir iseina su ja laimes bandyti.  blink.gif
Ir dar tai labai grazu ir kilnu yra.  blink.gif
Matyt dar nepakankamai druskos suvalgiau, mazai zemes patresiau.  g.gif

Mano pagedusiai galvelei atrodo, kad tas zmogus tau tiesiog pateike pagrazinta versija, ypac jei zino tavo poziuri siais klausimais.  g.gif

Va Druskos variantas tiketinas.  ax.gif Net ir man.

Matyt, kad jau viskas taip gerai nebuvo..

Cia laaaabai artima aplinka. pateikinet man nieko nereikejo..
Tai ne apie mane, todel negaliu leistis i smulkmenas..
Atsakyti