Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS 51 TEMA

QUOTE(Raudoni kerzai @ 2015 02 21, 20:04)
Neina man suprasti, kad seimoje viskas gerai, planai nugyventi iki grabo lentos, o paskui bac, sutinka vyras kita moteriske, isimyli, ir nelaukdamas, nelabai ka zinodamas apie ja ir jos jausmus, meta seima, turtus, ir iseina su ja laimes bandyti.  blink.gif

o kas sake, kad tokiose seimose buna viskas gerai?

Niekur neteko uzskaityti. O jeigu ir tektu, manau tiesa butu nutyleta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudoni kerzai @ 2015 02 21, 15:58)
Reiskia jie ir taip jau buvo apsisprende palikti zmonas, o tada emesi ieskoti "pas ka" iseiti.
Ant drasos, ant motyvacijos, na ir kad be kekso nelikti.  ax.gif

drinks_cheers.gif Įdomu tai, kad ne tik moterys bijo likti vienos.
QUOTE(Raudoni kerzai @ 2015 02 21, 22:04)
As, matyt, dar nedaaugau iki tokio dvasingumo. unsure.gif
Neina man suprasti, kad seimoje viskas gerai, planai nugyventi iki grabo lentos, o paskui bac, sutinka vyras kita moteriske, isimyli, ir nelaukdamas, nelabai ka zinodamas apie ja ir jos jausmus, meta seima, turtus, ir iseina su ja laimes bandyti.  blink.gif
Ir dar tai labai grazu ir kilnu yra.  blink.gif
Va Druskos variantas tiketinas.  ax.gif Net ir man.

Man irgi paryškinta vieta nesuprantama. Vyrai labai retai taip elgiasi, kad mestų tiek metų kurtą gyvenimą vien dėl įsimylėjimo.
Druskos variantas visiškai kitoks, ta šeima jau buvo praktiškai subyrėjusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Idem: 22 vasario 2015 - 13:35
QUOTE(Idem @ 2015 02 22, 13:34)
drinks_cheers.gif Įdomu tai, kad ne tik moterys bijo likti vienos.

Man irgi paryškinta vieta nesuprantama. Vyrai labai retai taip elgiasi, kad mestų tiek metų kurtą gyvenimą vien dėl įsimylėjimo.

Gal vyrai labiau bijo likti alkani? g.gif

Jo, statistiskai cia labiau moteriskas elgesys. Gal net labai moteriskas. ax.gif

Atsakyti
Tyla čia. stumiuosi diena po dienos..noriu jam parašyt.paprotinkit..gaila vyrai čia neuzsuka,norėčiau jų logiką išgirsti..
Atsakyti
O.T. juk cia chemija. Turesi savo kailiuku tai istverti...abejoju ar nors vienas logiskas, racionalus ar pragmatiskas patarimas tau tiktu. As jau rasiau, o veliau ir pati patvirtinai, jog tavo vyro vieta jusu sajungoje tustauja.Greiciausiai davsiniame ligmenyje. Kaip Virga sake, viskas prasideda nuo minties... Kuomet mano santuokoje isivyravo nepasikalbejimai o tik kalbejimai, kuomet man pabodo tik klausytis( nes jis nesiklausydavo, buvo tik kalbetojas), kuomet i santykius isimete saltukas, o sutuoktinis apleido savo vieta partnerysteje...tiesiog naturaliai, neieskant, nemastant apie tai ir nesistengiant, atsirado trecias. Treti neatsiranda be priezasties, ir taskas! Ir net sauktukas!
Atsakyti
QUOTE(spagette @ 2015 02 23, 00:02)
O.T. juk cia chemija. Turesi savo kailiuku tai istverti...abejoju ar nors vienas logiskas, racionalus ar pragmatiskas patarimas tau tiktu. As jau rasiau, o veliau ir pati patvirtinai, jog tavo vyro vieta jusu sajungoje tustauja.Greiciausiai davsiniame ligmenyje. Kaip Virga sake, viskas prasideda nuo minties... Kuomet mano santuokoje isivyravo nepasikalbejimai o tik kalbejimai, kuomet man pabodo tik klausytis( nes jis nesiklausydavo, buvo tik kalbetojas), kuomet i santykius isimete saltukas, o sutuoktinis apleido savo vieta partnerysteje...tiesiog naturaliai, neieskant, nemastant apie tai ir nesistengiant, atsirado trecias. Treti neatsiranda be priezasties, ir taskas! Ir net sauktukas!

drinks_cheers.gif

O del paryskinto teksto, yra tokiu, kuriems reikia barskintis su viskuo kas tik juda ir kruta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(spagette @ 2015 02 23, 01:02)

teisingi žodžiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kerzai, tavo drauge atejo.. biggrin.gif biggrin.gif

Turesi su kuo pasikalbeti wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spagette @ 2015 02 23, 00:02)

Taiklus pastebėjimas.man trūksta vyro emociškai.gyvename reikalais ir jis nesupranta kad man reikia dar ir draugo šalia,ne tik vyro.ir dabar atkakliai bandau jam tai išaiškinti,bet jis negirdi.traktuoja viską kaip laisvės troskimą.nori mane izoliuot nuo bet kokios vyriškos giminės,nuo draugių kurios jam nepatinka ir jis įsivaizduoja kad taip saugo mane.jis namisėda,aš turiu lėkti..nesupranta kad man reikia bendrauti su žmonėmis,jam pavydas iš kart ima.
Atsakyti
QUOTE(O.T. @ 2015 02 23, 09:06)
Taiklus pastebėjimas.man trūksta vyro emociškai.gyvename reikalais ir jis nesupranta kad man reikia dar ir draugo šalia,ne tik vyro.ir dabar atkakliai bandau jam tai išaiškinti,bet jis negirdi.traktuoja viską kaip laisvės troskimą.nori mane izoliuot nuo bet kokios vyriškos giminės,nuo  draugių kurios jam nepatinka ir jis įsivaizduoja kad taip saugo mane.jis namisėda,aš turiu lėkti..nesupranta kad man reikia bendrauti su žmonėmis,jam pavydas iš kart ima.

mano antra pusė irgi tokia doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif nežinau kas man darosi. Galbūt veikia tai, kad antra savaitė sergu ir neišsikapstau (štai kur privedė baisi dieta, alko ir rūkymas, o gal tiesiog virusas ir tiek)..bet jaučiuosi nelaiminga. Jaučiu, kad nebesu aš laiminga su savo MB. Vienintelis geras dalykas, kuris liko, tai geras Keksas biggrin.gif o šiaip jaučiu, kad aš viena šlifuojuosi, aš viena taikausi ir nematau jokio noro iš jo pusės kažką daryti. Vis daugiau dalykų jo elgesyje mane erzina..liūdna verysad.gif
Atsakyti
Nu, ir ka dabar daryt? Reikes kito ieskot xxx pazintyse wub.gif .
Atsakyti