As apie tai, kad vaikas yra tik konkurencijos objektas svietimo versle, jokios saugios aplinkos, bendruomenes kurimo, sociumo, kas 4 metai kazkur turi dangintis, nauji vaikai, vieta, mokytojai, ka jau kalbeti apie dalykus...rodos radai saugia vieta, kur gerai ir bac, eik kur nori, bet jei egzus prastai islaikysi, tu nereikalingas, egzai tai, kaip kas ismano, taip renovuoja
Man baisiausa, kaip dabar daugelio mokyklu vienuolktokai, suzino, kad ju mokyklos nebeturi teises juos ruosti 12 klasei ir egzaminams, t.y. jie turi KAZKUR EITI ir per metus naujoje vietoje su naujais mokytojais pasiruosti egzmainams

arba, kaip "gerumo zenklas", jie gali mokytis savo mokykloje, su savo mokytojais tuos metus, bet atestate bus parasytas kitos gimnazijos pavadinimas, kuri net nezino, koks tai zmogus, mokinys ir kaip jis gyveno tuos bent jau paskutinius 4 metus
Man ima vaidentis, kad yra kazkokia virs blogio jega, kuri tikslingai griauna, valdo tuos visus ale sprendimus priimancius lelinukus

o sie drabstosi savo "ismintimis" kol 4 metu kadencija leidzia, tada ateina kiti pasiurenti ir privemti savo nesamoniu
Tokia, pikta, iskaudinta, pazeminta ir nelaiminga nesijauciau jau seniai...ir niekada is Lietuvos puses, budavo zmones..dabar irgi zmones, kurie tipo atstovauja Lietuvai...liudniausia, kad nei mano, nei vaiko asaros nieko nepakeis, bet kas gali tureti tiek jegu, kad pakeistu
Apie medicina, ypac psichine sveikata Puras parase liudna straipsni
http://www.delfi.lt/...u.d?id=68076246Zodziu man uztemimas