nepeikiu ir negiriu nei vieno šiltnamio, tiesiog konstatuoju faktą, kad Jūsų visai kita konstrukcija ir didžioji dalis jau surinkta atkeliauja pas Jus
Taip, čia kaip pamačiau kokias dėliones reikia surinkti , tai įtariu nieks man nebūtų surinkęs šį sezooną.Taip jis jau atkeliavo aprinktas

dviese su vyru 2,5 dienos ir šiltnamis yra, būtumėt rinkę ir surinkė
Mums irgi reikejo 2,5 dienos.

Turiu tokį klausimėlį,kokia žemė pirkti į šiltnamį? Žemė pas mus turbūt gera,tai manau nes daaaaug sliekų zemeje

Ir mum jos trūksta, ir vat galvojam kokia čia dasipirkti, gal galite patarti?

Ar normalu jog lauke +2,o polikarbonatiniam šiltnamį +4?
Nežinau ko tikitės, bet mano galva normalu. Jei nėra saulės, tai šiltnamis ir neprišyla, temperatūra beveik kaip lauke. Jei tikitės, kad šiltnamyje visada bus gerokai šilčiau nei lauke, ypač pavasarį,
tai tada reikia įrengti šildymą

Nežinau ko tikitės, bet mano galva normalu. Jei nėra saulės, tai šiltnamis ir neprišyla, temperatūra beveik kaip lauke. Jei tikitės, kad šiltnamyje visada bus gerokai šilčiau nei lauke, ypač pavasarį,
Pergyvenu dėl šalnų, bet turbūt normalu nedidelis skirtumas temperatūros kai lauke nėra saulės.Šiandien ryte buvo 0,o šiltnamį +4.viskas OK reiškia ☺
Pergyvenu dėl šalnų, bet turbūt normalu nedidelis skirtumas temperatūros kai lauke nėra saulės.Šiandien ryte buvo 0,o šiltnamį +4.viskas OK reiškia ☺