Įkraunama...
Įkraunama...

Šiltnamis

Oho kie laiko pasirodo renkami šiltnamiai, tai tikrai neapsigavom jog ėmėm tvirtuolį darbo trims valandoms. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2017 04 05, 21:02)
Oho kie laiko pasirodo renkami šiltnamiai, tai tikrai neapsigavom jog ėmėm tvirtuolį darbo trims valandoms.   biggrin.gif

nepeikiu ir negiriu nei vieno šiltnamio, tiesiog konstatuoju faktą, kad Jūsų visai kita konstrukcija ir didžioji dalis jau surinkta atkeliauja pas Jus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tylaa: 08 balandžio 2017 - 21:53
QUOTE(tylaa @ 2017 04 08, 22:53)
nepeikiu ir negiriu nei vieno šiltnamio, tiesiog konstatuoju faktą, kad Jūsų visai kita konstrukcija ir didžioji dalis jau surinkta atkeliauja pas Jus

Taip, čia kaip pamačiau kokias dėliones reikia surinkti , tai įtariu nieks man nebūtų surinkęs šį sezooną.Taip jis jau atkeliavo aprinktas biggrin.gif Tad jau ridisiukai aaaauga ir laukia kada bus valgomi:rolleyes: rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2017 04 08, 23:10)
Taip,  čia kaip pamačiau kokias dėliones reikia surinkti , tai įtariu nieks man nebūtų surinkęs šį sezooną.Taip jis  jau atkeliavo aprinktas biggrin.gif  Tad jau ridisiukai  aaaauga  ir laukia kada bus valgomi:rolleyes:  rolleyes.gif  rolleyes.gif

dviese su vyru 2,5 dienos ir šiltnamis yra, būtumėt rinkę ir surinkė
Atsakyti
QUOTE(tylaa @ 2017 04 09, 18:49)
dviese su vyru 2,5 dienos ir šiltnamis yra, būtumėt rinkę ir surinkė

Mums irgi reikejo 2,5 dienos.
Atsakyti
Mes su Gaspadine dar ilgiau vargom plius pritrūkom varžtų bei plėvelės, teko važiuot pas gamintoją papildomai pirkti.
Atsakyti
Labas vakaras,nusipirkom šiltnamį klasika standart,surinko vargais negalais biggrin.gif
Turiu tokį klausimėlį,kokia žemė pirkti į šiltnamį? Žemė pas mus turbūt gera,tai manau nes daaaaug sliekų zemeje biggrin.gif
Ir mum jos trūksta, ir vat galvojam kokia čia dasipirkti, gal galite patarti? unsure.gif
Atsakyti

Ar normalu jog lauke +2,o polikarbonatiniam šiltnamį +4?

Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2017 05 09, 20:39)
<p>Ar normalu jog lauke +2,o polikarbonatiniam šiltnamį +4?</p>

Nežinau ko tikitės, bet mano galva normalu. Jei nėra saulės, tai šiltnamis ir neprišyla, temperatūra beveik kaip lauke. Jei tikitės, kad šiltnamyje visada bus gerokai šilčiau nei lauke, ypač pavasarį,
tai tada reikia įrengti šildymą mirksiukas.gif
Atsakyti

Nežinau ko tikitės, bet mano galva normalu. Jei nėra saulės, tai šiltnamis ir neprišyla, temperatūra beveik kaip lauke. Jei tikitės, kad šiltnamyje visada bus gerokai šilčiau nei lauke, ypač pavasarį,

Pergyvenu dėl šalnų, bet turbūt normalu nedidelis skirtumas temperatūros  kai lauke nėra saulės.Šiandien ryte buvo 0,o šiltnamį +4.viskas OK reiškia ☺

Atsakyti

Pergyvenu dėl šalnų, bet turbūt normalu nedidelis skirtumas temperatūros  kai lauke nėra saulės.Šiandien ryte buvo 0,o šiltnamį +4.viskas OK reiškia ☺

Atsakyti

Atsakyti