Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 17tema

Sifonyte 4u.gif

Murke jums rytoj pasimatymas su Memorial komanda, jei nieko nesumaisiau? Jau Stambule esat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goona: 15 vasario 2015 - 11:50
QUOTE(Irėnė @ 2015 02 15, 12:30)
niu taip, jei turkai leis.
siandien mano video 'isskrenda' i Turkija ir lauksiu ziniu is Memorial ar galim pas juos vykt mirksiukas.gif

o tau veluoja mmm g.gif

Tai labai laikysiu kumscius, kad turkai zalia sviesa jums duotu smile.gif
Kadangi tau jokiu blogumu nerado, as net neabejoju kad taip bus smile.gif
O man mmm veluoja doh.gif jau buvau susiplanavus kad nuo rytojaus viskas prasides. Na atsilenkimu reiks daug daryti kad bent antradieni startuoti pradeti biggrin.gif

Murke sekmes ryt 4u.gif

O kazin kur meiles kibirkstele?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linosiuke: 15 vasario 2015 - 12:10
QUOTE(goona @ 2015 02 15, 11:48)
Sifonyte 4u.gif

Murke jums rytoj pasimatymas su Memorial komanda, jei nieko nesumaisiau? Jau Stambule esat?

Taip mums rytoj smile.gif dar namuose, bet jau galima sakyti pakeliui i stambula biggrin.gif vyksta paskutinis karstligiskas daiktu pakavimasis, nes aisku iki siol, tai laiko nebuvo lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(linosiuke @ 2015 02 15, 12:08)

Murke sekmes ryt  4u.gif

Aciu, merginos uz palaikyma smile.gif tikiuosi, kad ir mes gausim zalia sviesa ryt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(linosiuke @ 2015 02 15, 12:08)
O man mmm veluoja  doh.gif jau buvau susiplanavus kad nuo rytojaus viskas prasides. Na atsilenkimu reiks daug daryti kad bent antradieni startuoti pradeti  biggrin.gif

Na tai tas zymus triju V derinys reikalingas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2015 02 15, 12:25)
Na tai tas zymus triju V derinys reikalingas biggrin.gif

O jeigu ir tai nepades kaip mano atveju, tai tada hamam'as tikrai tave isgelbes biggrin.gif tau linosiuke ilgas protokolas gal?
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 02 15, 09:51)
greičiau ir tavo startas 4u.gif bet tu net į sąrašėlį neįtraukta g.gif
Ne taip supratai 4u.gif sulaukiu mmm ir perku bilietus startuot po to paskutinio ciklo, po mėnesio. Tai kažkur kovo visai gale išeis 4u.gif

Na dabar dar mes laukime tai ir nežinau kada vizitas. Vis dar nėra genetinių ats, dar ir biopsijos ats neaiškus...visko laukiam... Ir tikimės tik geru rezultatu.
Mes į memorial 7 iui, 1 ivf Lt. Kolkas neaiskios kilmės nevaisingumas.

Aa na menesiukas greit praleks wub.gif o tada jau visos kumščius laikysim ir spausim iki pamelynavimo kaip ir už visas!
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 02 15, 14:08)
Aa na menesiukas greit praleks  wub.gif o tada jau visos kumščius laikysim ir spausim iki pamelynavimo kaip ir už visas!

4u.gif
bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 02 15, 13:31)
O jeigu ir tai nepades kaip mano atveju, tai tada hamam'as tikrai tave isgelbes  biggrin.gif tau linosiuke ilgas protokolas gal?

Siandien apie tave ir kai ejai i hamam pagalvojau smile.gif jei neprasides ryt, prasysiu taves konsultacijos kaip ten nusigauti ir t.t.
man si karta trumpas protokolas. Kai rudeni turejau ilga su Cetroitide ir Climara, mm labai punktualios buvo. O va si karta kazko streikuoja.
Atsakyti
QUOTE(linosiuke @ 2015 02 15, 15:44)
Siandien apie tave ir kai ejai i hamam pagalvojau smile.gif jei neprasides ryt, prasysiu taves konsultacijos kaip ten nusigauti ir t.t.
man si karta trumpas protokolas. Kai rudeni turejau ilga su Cetroitide ir Climara, mm labai punktualios buvo. O va si karta kazko streikuoja.

ok, krepkis - tikrai padesiu viskuo kuo galesiu smile.gif nes man gi visa savaite vos ne mmm velavo, maniau isprotesiu gi biggrin.gif gerai, kad paklausiau merginu ir nuejau i ta hamama - ten bet kuria man rodos isjudina taip, kad nori nenori sulauki mmm biggrin.gif matai tu turi trecia V kaip suprantu, as gi vyro neturejau tai liudniau buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 02 15, 17:52)
ok, krepkis - tikrai padesiu viskuo kuo galesiu smile.gif nes man gi visa savaite vos ne mmm velavo, maniau isprotesiu gi  biggrin.gif gerai, kad paklausiau merginu ir nuejau i ta hamama - ten bet kuria man rodos isjudina taip, kad nori nenori sulauki mmm  biggrin.gif matai tu turi trecia V kaip suprantu, as gi vyro neturejau tai liudniau buvo  lotuliukas.gif

Aciu Krown 4u.gif
As is 3V komplekto dvieju neturiu biggrin.gif Vieno is svarbiausiu tai vyro. Ir vyno, nes nevartoju alkoholio smile.gif Tad tik karstas dusas ir atsilenkimai belieka biggrin.gif ir dar atsarginis tavo pasiulytas variantas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linosiuke @ 2015 02 15, 16:58)
Aciu Krown  4u.gif
As is 3V komplekto dvieju neturiu  biggrin.gif Vieno is svarbiausiu tai vyro. Ir vyno, nes nevartoju alkoholio smile.gif Tad tik karstas dusas ir atsilenkimai belieka  biggrin.gif ir dar atsarginis tavo pasiulytas variantas smile.gif

O tai tikrai tada visai liudnai - reiks marsruta iki hamam ruost biggrin.gif as siaip iki tol irgi vyno isgerdavau 1-2k/metus nes irgi beveik apstinente esu, bet jau kai nebezinojau ka cia daryt, ir ta nusipirkau biggrin.gif Atsimenu vakare pries ta hamama taip nuverkiau, kad kokia as nelaiminga, neateina tos mmm, tikriausiai cista pas mane - nu zodziu panika buvo auksciausiam lygyje doh.gif dabar viska prisiminus net juokinga, bet tada tai ne itin buvo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
Rašau Jums vėl, nors labai nedrąsu man, žaliai naujokei, pas Jus brautis blush2.gif Kadangi dauguma Jūsų neseniai praėjote, o kitos jau įpusėjote IVF kelią TR, gal galėtumėte suteikti informacijos, nes artėjant kovo mėn., (vyksime pirmai konsultacijai), vis labiau pradedu nerimauti:
- Ar vežėtės LT darytų IVF (ir IUI) protokolus ir ką konkrečiai: IVF protokolą (stimuliacijos) ar tą kitą lapą, kur pildo jau po punkcijos (kur surašytas apsivaisinusių kiaušialasčių skaičius, kokybė ir t.t.). Ar LT Vaisingumo klinika sutinka tokią informaciją duoti? Ar visus med. dokumentus vertėte į anglų kalbą? Ar tiesiog užtenka turkams viską perpasakoti ir tie IVF protokolai jiems nebūtini?
- Ar genetikai, po 2 nesivystančių nėštumų, po 2 nesėkmingų IUI ir 2 IVF skiria kariotipo tyrimą? Ar reikia patiems prašyti, kad jį atliktų? O gal geriau valdiškose įstaigose negaišti laiko ir darytis privačiai? Ar mėnesio laikotarpyje galima sulaukti šio tyrimo atsakymų?

Dėkoju pakomentavusioms rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(juzula @ 2015 02 15, 20:35)
Sveikos, merginos,

Pas turkus reiketu veztis viska ka turite. As kaip ir daugelis cia esanciu dariausi lenteles ir aprasiau kiekviena IVF. Taip lengviau buvo viska papasakoti palyginti. Gavosi tokia kaip ir analize smile.gif ka atsisviesti reikejo turkai patys atsirinko. As po kiekvieno IVF prasydavau protokolo tyrimu kopiju. Esu skaiciusi kad VK nelabai noredavo kopijas duoti, bet tikrai turite to reikalauti. Butinai pasiruoskite pirmam vizitui. Susirasykit visus klausimus. Nesvarbu jie logiski ar ne, bet kuo daugiau issiklausinesit tuo tik patiems bus lengviau.

Del genetiniu tyrimu. Patarciau nemetyti pinigu ir juos pasidaryti kur galima nemokamai. As emiau siuntima is seimos gydytojo, vyras is savo ir registravomes i KMUK pas genetika. Po keliu dienu po konsultavijos pridavem krauja ir po menesio gavom atsakymus. Nezinau is kokio jus miesto, bet laiko dar turite smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linosiuke: 15 vasario 2015 - 19:56