Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 17tema

QUOTE(Irėnė @ 2015 02 16, 12:44)
linosiuke kaip? gal ir tau jau siandien svente?

Na dar kol kas ne svente doh.gif bet jau jau lyg prasideda tepliojimai. Tikiuosi ryt bus pirma ciklo diena ir treciadieni keliausiu i klinika smile.gif

Sifonyte, kumsciai suspausti smile.gif laukiu ziniu nuo ankstyvo ryto smile.gif

l_satyra, pritarciau ailimai. Pasitikek gydytojais ir pamatysi kaip viskas bus gerai smile.gif kelinta tau siandien ciklo diena?

Murke, kaip jusu ispudziai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linosiuke: 16 vasario 2015 - 16:01
QUOTE(Irėnė @ 2015 02 16, 12:44)
sifonyte kaip kantrybe? isseko ar ne mirksiukas.gif

QUOTE(LISKAUS @ 2015 02 16, 14:30)
Sifonyte  4u.gif  wub.gif

QUOTE(ailima @ 2015 02 16, 16:47)
Šifonyte, ką testukas rodo  4u.gif reikia juk nelaužyti taisyklės, kiekvieną temą bent po vieną  nestuke.gif dabar tavo eilė  wub.gif

QUOTE(linosiuke @ 2015 02 16, 16:51)
Sifonyte, kumsciai suspausti smile.gif laukiu ziniu nuo ankstyvo ryto smile.gif

Laba. Sveikinuosi su jumis iš vaiduoklių pasaulio doh.gif NT parodė labai nerysku, vos iziurima vaiduoklį doh.gif galvojau kad tik aš viena matau, bet ir MV sakė įžiūri ax.gif dar baisu kažką sakyt ir sokinet iš laimės, todėl laukiu begalo treciadienio ir HCG dienos ir tikiu kad zirniukai ar zirniukas prisikabino ir kuiciasi sau namucius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2015 02 16, 18:12)
Laba. Sveikinuosi su jumis iš vaiduoklių pasaulio  doh.gif  NT parodė labai nerysku, vos iziurima vaiduoklį  doh.gif galvojau kad tik aš viena matau, bet ir MV sakė įžiūri  ax.gif dar baisu kažką sakyt ir sokinet iš laimės, todėl laukiu begalo treciadienio ir HCG dienos ir tikiu kad zirniukai ar zirniukas prisikabino ir kuiciasi sau namucius  ax.gif

wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(l_satyra @ 2015 02 16, 14:36)
Sveikos, aš jau iš klinikos grįžau... Nuotaikos tokios dviprasmiškos... doh.gif 
Šiandien apžiūrėjo Selmano žmona, sakė mate 1-2 folius, bandys juos augint su Merional dozė -  300 į dupcę... liepė pora dienų testi Klomen. Šiandien taip pat dave antibus Zitrotek, įdavė ir vyrui, sakė kai atvažiuos tada išgert, sakau kad jis tik ant reikalo, tai kiek supratau, kad visvien jam atvykus reiks... apžiūrai eisiu trečiadienį...
ar kam nors taikė tokį protokolą?...  g.gif

Viskas bus gerai! Pasitikėk gyd jie žino ką daro wink.gif spaudziam kumščius ir toliau!

O seniau kaip stimuliuodavosi?
Atsakyti
Laba. Sveikinuosi su jumis iš vaiduoklių pasaulio  doh.gif  NT parodė labai nerysku, vos iziurima vaiduoklį  doh.gif galvojau kad tik aš viena matau, bet ir MV sakė įžiūri  ax.gif dar baisu kažką sakyt ir sokinet iš laimės, todėl laukiu begalo treciadienio ir HCG dienos ir tikiu kad zirniukai ar zirniukas prisikabino ir kuiciasi sau namucius  ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Laba. Sveikinuosi su jumis iš vaiduoklių pasaulio  doh.gif  NT parodė labai nerysku, vos iziurima vaiduoklį  doh.gif galvojau kad tik aš viena matau, bet ir MV sakė įžiūri  ax.gif dar baisu kažką sakyt ir sokinet iš laimės, todėl laukiu begalo treciadienio ir HCG dienos ir tikiu kad zirniukai ar zirniukas prisikabino ir kuiciasi sau namucius   ax.gif

jazus kad tik kuistusi stipriau wub.gif wub.gif wub.gif
nevaiduokliauja juk siaip sau g.gif ania mirksiukas.gif

linosiuke 4u.gif nu bet taip visada, kai reikia tai ner mirksiukas.gif

Murke wub.gif Nu kaip ispudziai mirksiukas.gif
Papildus siandien jau gavau biggrin.gif

Siaip tikrai merginos papildai atejo per 2 sav.
Tikrai neapsimoka cia pirkti. Ypac pas tuos keistus vienintelius pardavejus LT biggrin.gif
Labai aciu kas rekomendavo Taure 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėnė: 16 vasario 2015 - 17:52
Laba. Sveikinuosi su jumis iš vaiduoklių pasaulio  doh.gif  NT parodė labai nerysku, vos iziurima vaiduoklį  doh.gif

Sifonyte, puikus zenklas!!! NT tikrai siaip sau nevaiduokliauja smile.gif Rytoj jei darysi net neabejoju kad ryskesnis bus smile.gif O jau treciadieni nudziuginsi graziais skaiciukais mus smile.gif
Atsakyti
Šifonyte wub.gif wub.gif
QUOTE(siaures meskute @ 2015 02 16, 17:16)

Viskas bus gerai!  Pasitikėk gyd jie žino ką daro wink.gif spaudziam kumščius ir toliau!

O seniau kaip stimuliuodavosi?

Man tai pirmasis IVF, neturiu su kuom lygint, va ir neramu kažkaip... Lt mane buvo nurašė...

Ailima, kaip tavo nuotaikėlės? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(l_satyra @ 2015 02 16, 19:19)
Man tai pirmasis IVF, neturiu su kuom lygint, va ir neramu kažkaip...  Lt mane buvo nurašė...

L_satyra, mane irgi stimuliavo Menogono 300 dozėm. Tau dar paliko tą papildomą vaistuką g.gif gal dar tikisi vieną kitą folį pamatyt išlendant, tad jis nepamaišys. Įtariu, kad toliau bus panašiai kaip ir man- balansavimas su 1-2foliais. Brrr, baisu prisimint blush2.gif na, linkiu sklandaus proceso - bus, kaip turi būti biggrin.gif

Šifonyte, ui, kaip smagu- laikyk kojas suglaudus. Lauksim gražaus hcg wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 16 vasario 2015 - 18:32
QUOTE(Tino @ 2015 02 16, 18:31)
L_satyra, mane irgi stimuliavo Menogono 300 dozėm. Tau dar paliko tą papildomą vaistuką g.gif  gal dar tikisi vieną kitą folį pamatyt išlendant, tad jis nepamaišys. Įtariu, kad toliau bus panašiai kaip ir man- balansavimas su 1-2foliais. Brrr, baisu prisimint blush2.gif  na, linkiu sklandaus proceso - bus, kaip turi būti biggrin.gif

Žinok, vis prisimenu tavo istorija, ji man suteikia daug vilčių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(l_satyra @ 2015 02 16, 19:44)
Žinok, vis prisimenu tavo istorija, ji man suteikia daug vilčių  mirksiukas.gif

Na, su mažais rezervais tik tokios istorijos belieka mirksiukas.gif belieka tikėtis, kad tie keli foliukai turės kokybiškas kiaušialąstes.
Siunčiam visos trys daug moteriškų virusiukų 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(l_satyra @ 2015 02 16, 19:19)

Ailima, kaip tavo nuotaikėlės?  4u.gif

kolkas geros 4u.gif
Atsakyti
šifonyte, valio, turim II wub.gif
aš tai jaučiu ryt lėkčiau akis išdegus HCG daryt blush2.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 16 vasario 2015 - 19:34